Oszd meg barátaiddal:

Olympus OM-D E-M1 Mark II Silver Edition

OM-D E-M1 Mark II silver edition

Az Olympus idén ünnepli 100. évfordulóját. Ez alkalomból az OM-D E-M1 Mark II gép különleges Silver Edition sorozatát mutatja be, mely február végétől kapható a boltokban, a fekete vázzal megegyező javasolt fogyasztói áron1 (529.990.- HUF).

Az ezüstszínű verzió világszerte mindössze 2000 példányban kerül forgalomba, a fekete E-M1 Mark II gép jellemzőivel és funkcióival.

A fényképezőgépek világában az Olympus – klasszikus filozófiáját követve – mindig szem előtt tartotta a vásárlói igényeknek megfelelő személyes mobilitást, melyet kisméretű és könnyű kivitelű termékek tervezésével és kivitelezésével valósított meg.

2019-ben az Olympus nem csak a cég fennállásának századik évfordulóját ünnepli, hanem az első Mikro-négyharmad szenzorral ellátott digitális fényképezőgépének, a PEN E-P1 modellnek tízedik születésnapját is. A Mikro-négyharmad formátum kiváló alapnak bizonyult a legkisebb és legkönnyebb fényképezőgép rendszer megalkotásához, melynek képminősége a profi fotósoktól is elismerést vált ki.

E kerek évfordulók megünneplésére az Olympus a forradalmi OM-D E-M1 Mark II fényképezőgép speciális Silver Edition sorozatát mutatja be, mely világszerte mindösszesen 2000 példányban érhető el.

Az Olympus elnöke, Hiroyuki Sasa megjegyezte: “Rendkívül hálásak vagyunk minden vásárlónknak és követőinknek, akik az Olympust megalapítása óta immáron 100 éve támogatják. Hűen követve alapelvünket, miszerint “Célunk, hogy az emberek életét egészségesebbé, biztonságosabbá és még teljesebbé tegyük”, továbbra is szeretnénk hozzájárulni a fotós kultúra fejlődéséhez, valamint biztosítani a felvételkészítés örömét és annak lehetőségét, hogy a különleges pillanatokat a fotózás szerelmesei világszerte elképzeléseik szerint tudják megörökíteni.”

 

OM-D E-M1 Mark II Limited Silver Edition: ugyanaz a forradalmi fényképezőgép, egy különleges, klasszikus, minőségi kivitelben.

Az OM-D E-M1 Mark II egy olyan megbízható fényképezőgép, mely a profik igényeit is kiszolgálja, illetve a legkülönfélébb környezetben is készen áll a pillanatok megörökítésére – ráadásul kiváló képminőséget garantál nagysebességű felvételkészítéssel kombinálva. Mindezt pedig egy kisméretű, masszív vázban megalkotva.Míg a fekete kivitel a funkcionalitás szépségét kínálja, az új, ezüstszínű kivitel a klasszikus, minőségi fényképezőgép érzetét hangsúlyozza.

Ez is érdekelhet:  Megjelent: Tamron 17-50mm f/4 Di III VXD
OM-D E-M1 Mark II silver edition

Főbb jellemzők

 • Egyedülálló módon kisméretű és könnyű rendszerfényképezőgép, por-, csepp- és (-10°C hőmérsékletig) fagyálló kivitelben
 • Beépített 5-tengelyes képstabilizátor akár 6,5 lépésnyi expozíció-kompenzációval2
 • Nagysebességű sorozatfelvétel a pillanatok alatt lezajlott történések megörökítéséhez is – 18 fpssorozatfelvétel AF/AE tracking módban
 • Kiváló képminőség a nagysebességű TruePic VIII képprocesszorának,a 20,4 megapixelesLive MOS szenzornak és az Olympus igen népszerű, nagy felbontást biztosító M.Zuiko objektívkínálatának köszönhetően

 

Elérhetőség – árak

AzOM-D E-M1 Mark II világszerte mindösszesen 2000 példányra korlátozott speciális kiadása február végétől, 529.990.- HUF javasolt fogyasztói áronérhető el.

Mint minden Olympus fényképezőgép és objektív, az E-M1 Mark II Silver Edition ingyenes hat hónapos jótállási idő-hosszabbítással kapható3 .

xxx

OM-D E-M1 Mark II Limited Silver Edition

 • A forradalmi OM-D E-M1 Mark II ezüstszínű, klasszikus, minőségi érzetet hangsúlyozó kivitelben
 • Világszerte mindössze 2000 példányra limitált speciális sorozat az Olympus 100. évfordulójára, illetve az Olympus első MikroNégyHarmad fényképezőgépe bemutatkozásának 10. évfordulójára
 • Egyedülálló módon kisméretű és könnyű rendszerfényképezőgép, por-, csepp- és (-10°C hőmérsékletig) fagyálló kivitelben
 • Beépített 5-tengelyes képstabilizátor akár 6,5 lépésnyi expozíció-kompenzációval2
 • Nagysebességű sorozatfelvétel a pillanatok alatt lezajlott történések megörökítéséhez is – 18 fpssorozatfelvétel AF/AE tracking módban
 • Kiváló képminőség a nagysebességű TruePic VIII képprocesszorának, a 20,4 megapixelesLive MOS szenzornak és az Olympus igen népszerű, nagy felbontást biztosító M.Zuiko objektívkínálatának köszönhetően
 • Méretek (sz × ma × mé):134,1 mm ×90,9 mm ×68,9 mm
 • Tömeg: kb. 498 g (váz), 574 g (akkumulátorral és SD kártyával)
 • Elérhető 2019. február végétől, 529.990.- HUF javasolt fogyasztói áron1(csak váz)

www.olympus.hu


1   Ajánlott fogyasztói ár

2   Sync IS esetén, M.Zuiko Digital ED 12-100mm F4.0 IS PRO objektív használatával, gyújtótávolság: 100mm (35mm ekvivalens érték: 200mm), képstabilizátor félig lenyomott kioldóval: kikapcsolva, CIPA szabvány szerint,ha a korrekció két tengely mentén szükséges (Yaw/Pitch).

3   A vásárlás helyén érvényes jogok szerinti kötelező jótállási idő meghosszabbítása hat hónappal.

Hirdetés:
Hirdetés:
imedia
Híreinket szemlézi
abplusz
Tárhelyszolgáltatónk

Te váltanál DSRL-ről - Milc vázra, a tükrös objektív parkoddal?

Hirdetés:
Edit Template

Ez is érdekelhet:

Mit szólsz hozzá?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél feliratkozás:
Ez van:
 • 1 014
 • 96
Copyright @ FotosHirek.hu / 2011-2023.
0
Írd meg a saját véleményedet.x