Bejelentés,  Fujifilm

Megjelent: Fujifilm TG-BT1 Tripod

Fujifilm TG-BT1
Fujifilm TG-BT1 állvány

A Fujifilm kiadta TG-BT1 típusjelzésű háromlábú állványát, kifejezetten a Fuji X szériához.

Szuper mini tripod, pár hasznos gombbal, és a BT jelzést is figyelembe véve egyértelmű, hogy Bluetooth kapcsolattal is megáldották. Első ránézésre egy tipikus tripod, semmi különös, pár gombocskával, összehajtható lábakkal. Közelebbről megvizsgálva viszont van pár érdekesség rajta. Egyfelől találhatunk rajta egy REC gombot – egyértelmű, hogy javarészt a vlogolás miatt, mivel ezt az állványt nem a videós réteg fogja használni vélhetően / már csak az objektív park miatt sem (a szerk.) / – a BT gomb, a zoom gom, a LOCK gomb, és a STILL gombocska, ami gyanítom arra használandó, hogy a fej szögét módosíthassuk. Igen mivel 90 fok vertikális, és 360 fok horizontális állásokban állítgathatjuk, ami egyértelműen a selfie funkcióra hajaz a feltörekvő vloggereknek. Viszont simán állványként is lerakhatod az asztalra. A tripod “kékfog” segítségével komminikál a lent felsorolt vázakkal, jól eldugva van egy usb csatlakozó is a töltéshez.

Maga a kis állványka igen könnyű a maga 205,5 grammjával, éás maximum 1,5 kg tömeget bír el (és a használója csuklója is).

Ára a cikk megírásakor (most figyelj!) $200 amcsi dodó. BAAA

.

.


Tiszteletben tartva mindenki szubjektív ingerküszöbét, és élve a szabad vélemény nyilvánítási jogommal, nekem csak egy kérdésem lenne: “minek”?

 


Kompatibilis kamerák: “FUJIFILM X-T5” (Ver.1.00 -től), “FUJIFILM X-T4” (Ver.1.70 -től), “FUJIFILM X-T3” (Ver.4.50 -től), “FUJIFILM X-S10” (Ver.2.60 -től), “FUJIFILM X-T30 II” (Ver.1.20 -tőlr), “FUJIFILM X-T30” (Ver.1.50 -től). “FUJIFILM X-H2S” és a “FUJIFILM X-H2” a 2023 januári frissítéstől kezdődően.

Kompatibilis objektívek: XF 18-120mm F4 LM PZ WR, XC 15-45mm F3.5-5.6 OIS PZ (ez a 2023. januári frissítéssel lesz elérhető). A zoom gombfunkció nem lesz elérhető a X-T30 II / X-T30 modellekkel. 

 

 

Hirdetés:

Írd meg a véleményedet

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük