Hirdetés:
hírek,  Rövidhírek

Új Olympus M.zuiko ED 75-300mm objektív


Olympus M.zuiko ED 75-300mm
Olympus M.zuiko ED 75-300mm

Az Olympus egy új  objektívet jelentett be a Mikro-négyharmad rendszerű fényképezőgépeihez. Az M.ZUIKO DIGITAL ED 75-300mm 1:4.8-6.7 II elnevezésű telefotó objektív nagy gyújtótávolság tartományának köszönhetően a távoli témákat is könnyedén lefotózhatjuk.

Az Olympus által újratervezett objektív remekül illik az egyedülálló OM-D E-M5, valamint a PEN sorozat fényképezőgépeihez és elődjéhez hasonlóan első osztályú jellemzőkkel – például MSC mechanizmussal és az új, élvonalat képviselő ZERO lencsebevonattal – büszkélkedhet. Mindezek által lenyűgöző képminőséget kapunk, akár erős fényben is.
Az objektív 2013 márciusától kapható a boltokban 174.900 Ft-os áron.

Nagy teljesítmény – zsebméretben

A kompakt M.ZUIKO DIGITAL ED 75-300mm 1:4.8-6.7 II mindössze 425 grammot nyom, de emellett olyan különleges optikai tervezéssel készült, melynek köszönhetően új, kreatív lehetőségek egész tárházát nyitja meg előttünk. A Super ED (rendkívül kis szórású), ED és HR (magas törésmutatójú) lencsetagok a ZERO bevonat által nagy hatékonysággal zárják ki a szellemkép és a becsillanás kellemetlen hatásait a teljes zoomtartományban – még erős fényben is.


Hirdetés:

A professzionális bokeh az igen magas színvonalat képviselő objektívek egyik fő attrakciója – az Olympus kör alakú rekeszt alkalmazva biztosítja ezt, valamint finom, egyenletes háttér életlenítést. Az autofókusz mechanizmus az MSC (Movie and Still Compatible) technológiának köszönhetően rendkívül gyors, ráadásul szinte hangtalan, így ideális választás kristálytiszta HD videók felvételéhez és fotók készítéséhez egyaránt.

www.olympus.hu

Hirdetés:
0
0

Írd meg a véleményedet

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük