Hirdetés:

Jön az új Photoshop CC

Igen jól olvasható a főcím, miszerint az Adobe bejelentette legismertebb képszerkesztő programjának újabb verzióját. Ezt már Photoshop CC néven fogják értékesíteni, és lezárják a CS sorozat fejlesztését. A CC kifejezés a “Creative Cloud” névre asszociál, miszerint a cég fel kíván hagyni a jövőben a DVD alapú értékesítéssel, és mindent az internet felé terelnek. Ennek lesz az alapja a felhőszolgáltatás, aminek segítségével online tudjuk termékünket frissíteni, regisztrálni, megrendelni, és mindent e köré kívánnak építeni. Ennek értelmében a Photoshop CC használatához elő kell rá fizetni havi díjas alapon.

Az Adobe szerint az új szoftver segítségével nagyobb szabadság, sebesség és teljesítmény segíti a hihetetlen képek valósághű kinézetét. Több tucatnyi új és átdolgozott funkcióhoz, köztük az elérhető legfejlettebb élesítő eszközhöz juthatunk. A munkákat közvetlenül a PhotoshopCC programból oszthatjuk meg, beállításainkat több gépen szinkronizálhatjuk, és az új funkciókhoz megjelenésük pillanatában hozzájuthatunk.

Főbb újdonságok:

Teljesen új intelligens élesítés

Hirdetés:


Új intelligens élesítés

Változatos textúrák, éles szegélyek és finom részletek. A teljesen új Intelligens élesítés a jelenleg elérhető legfejlettebb élesítési technológiát használja. A képek elemzésével maximális tisztaságot és minimális zajszintet és fénykört ér el, és finombeállításokkal biztosítja a kiemelkedő minőségű, természetes hatású eredményt.

 

 

Intelligens felskálázás

ÚJ Intelligens felskálázás

Egy kisbontású képet megnövelhet, hogy nyomtatásban is jól nézzen ki, vagy egy nagyobb képet poszter vagy hirdetőtábla méretűre nagyíthat. Az új felskálázási technológia zaj bevitele nélkül őrzi meg a részleteket és az élességet. Változatos textúrák, éles szegélyek és finom részletek. A teljesen új Intelligens élesítés a jelenleg elérhető legfejlettebb élesítési technológiát használja. A képek elemzésével maximális tisztaságot és minimális zajszintet és fénykört ér el, és finombeállításokkal biztosítja a kiemelkedő minőségű, természetes hatású eredményt.

 

 Bővített funkciókészlet

A Creative Cloud szolgáltatás részeként a Photoshop az összes elvárt hatékony fénykép- és videoszerkesztési képességgel rendelkezik – és emellett tartalmazza az eredetileg csak a Photoshop Extended alkalmazásban elérhető fejlett 3D szerkesztő és képelemző eszközöket is.

Ez is érdekelhet:  Megvan a CAPA-Nagydíj nyertese

 

 

 Camera Raw 8 és rétegtámogatás

A Camera Raw szerkesztésének eredményét a Photoshop alkalmazásban bármely rétegre vagy fájlra szűrőként alkalmazva tovább bővíthető őket tetszőleges módon. Emellett az Adobe® Camera Raw 8-as verziójában most precízebben retusálhatja képeit, javíthatja a perspektivikus torzításokat és hozhat létre vignettákat.


Hirdetés:

 

 

Szerkeszthető lekerekített téglalapok

ÚJ Szerkeszthető lekerekített téglalapok

Az egyik leginkább várt funkció valósult meg vele. Ezentúl átméretezheti az alakzatokat, szerkesztheti őket többször is – létrehozásuk előtt és után. Még a lekerekítet téglalapok egyes saroksugarai is szerkeszthetők. A webes megjelenésre szánt alakzatoknál a CSS adatokat a fájlból kiexportálva időt nyerhet.

 

 

Fényképezőgép rázkódás csökkentés

Megmentheti azokat a felvételeit, melyekről a fényképezőgép berázkódása miatt már lemondott. A Fényképezőgép rázkódáscsökkentése elemzi a fényképezés elmozdulásának nyomvonalát, és – akár a lassú zársebesség, akár a hosszú fókusztávolság okozta az életlenséget – visszaállítja a kép élességét.

 

 

Kibővített intelligensobjektum-támogatás

ÚJ Kibővített intelligensobjektum-támogatás

Az intelligensobjektum-támogatásnak köszönhetően visszaállíthatóan alkalmazható az életlenítési galéria és a cseppfolyósítási effektusok. Az életlenítési effektusok hozzáadása vagy a kép, illetve videó tolása, húzása, redőzése vagy felfújása során az eredeti fájl érintetlen marad. Az effektek bármikor szerkeszthetők vagy eltávolíthatók – még a fájl mentése után is.

 

 

További termékismertető olvasható az adobe.com oldalon.

Az Adobe Photoshop CC várhatóan nyár közepétől lesz elérhető hazánkban.

Oszd meg barátaiddal:

Híreinket szemlézi:
imedia
Tárhelyszolgáltatónk:
abplusz

Te váltanál DSRL-ről - Milc vázra, a tükrös objektív parkoddal?

Edit Template
Hírlevél feliratkozás:
Ez van:
  • 948
  • 130
Copyright @ FotosHirek.hu / 2011-2023.
0
Írd meg a saját véleményedet.x