Hirdetés:

1 NIKKOR 32mm f/1.2 az új portréobjektív

Oszd meg barátaiddal:

A NIKON bemutatta az ultragyors 1 NIKKOR 32mm f/1.2 objektívet, amely lehetővé teszi a nagy rekesznyílású portréfotózást a NIKON 1 fényképezőgépeknél.

A portrékészítéshez ideális gyújtótávolság és a kompakt kivitel mellett a lenyűgöző, CX formátumú objektív kimagasló képminőséget biztosít. Ritka az ennél gyorsabb objektív, ez pedig a 1 NIKKOR sorozat első csúcsobjektívjeként egy bővülő csoport élére áll.

Legyen szó akár beltéri eseményről, akár természetes megvilágítású kültériről, ezzel az objektívvel olyan lenyűgöző arcképek készíthetők, amelyek rabul ejtik a néző tekintetét. Mind a megörökített pillanatok, mind a beállított kompozíciók esetén az éles téma mellé elmosódott háttér készíthető, és gyenge megvilágításban is tűéles képek és videók rögzíthetők.

Megtörténik a csoda

Az új 1 NIKKOR kiváló portréobjektív: a gyorsaság nem megy a hordozhatóság rovására. A 32 mm-es gyújtótávolság körülbelül 85 mm-nek felel meg a 35 mm-es formátum esetében, amely klasszikus portrékészítő objektív. Ideális megoldás a szűk kivágású, fejet és vállat magába foglaló, rendkívül részletes képekhez. A nagyon gyors, f/1,2 rekesszel lágy elmosódás érhető el, így a téma könnyedén kiemelhető, a sebesség pedig nyilvánvaló előny kevés fény mellett. Ideális eszköz az elkapott pillanatoktól a beállított képekig; minden helyzetben a legelőnyösebb arcokat fogja vele fotózni.

 

Lehengerlő optikai teljesítmény

1 NIKKOR 32mm f/1.2
1 NIKKOR 32mm f/1.2

A kiemelkedő képminőségű objektív kilenc objektívelemet tartalmaz hét csoportban. A hétlamellás, lekerekített fényrekesz kellemes elmosódásról gondoskodik. Az 1 NIKKOR objektív NIKON Nanokristály bevonata nagy mértékben csökkenti a szellemképet és a becsillanást, még ellenfényben is. A saját Silent Wave Motor (SWM) lágy és pontos automatikus élességállítást biztosít, és gondoskodik a halk videofelvételről. A kézi vezérléssel fényképezők kedvéért ez az 1 NIKKOR objektív élességállító gyűrűt is kapott, amellyel a keresőbe vagy a monitorra tekintve is állítható az élesség.

 

Portré minden körülmények között

Nagy rekesznyílása ellenére az objektív kifejezetten kompakt, kívülről pedig kiemelkedő minőségű fémborítás védi, így remek tagja a NIKON 1-rendszernek. Megvásárolható fényes ezüst és félfényes fekete kivitelben. A NIKON 1 fényképezőgépek kis méretéhez alkalmazkodva csúcsminőségű portrék készíthetők vele minden helyzetben.

Ez is érdekelhet:  EISA 2023: kettő díj a Tamronnak

Az objektívhez első objektívsapka és HB-N107 bajonettzáras objektív fényellenző tartozik, amellyel csökkenthető az objektívbe jutó, nem kívánt fény, és minimalizálható a becsillanás, így javul a kontraszt és a színtelítettség. A választható kiegészítők között megtalálható a CL-N101 puha objektívtok.

 

1 NIKKOR termékválaszték

Az 1 NIKKOR objektívekkel kiemelkedő élességgel rögzíthető a valóság. Az 1 NIKKOR objektívek kis mérete a NIKON 1 fényképezőgépek hordozhatóságával, teljesítményével és sebességével kombinálva egyértelműen kiemelkedővé teszi a NIKON 1-rendszert. A tervezők az aktív életstílust tartották szem előtt, így az egyre több tagot számláló sorozat jelenleg kilenc objektívből áll, amelyek számtalan helyzetben használhatók, ráadásul mindegyik objektív videorögzítésre is optimalizálva an. A speciális FT1-bajonett adapterrel F-bajonettes NIKKOR objektívet is használhat a NIKON 1 fényképezőgépeken.

www.NIKON.hu

1 Nikkor 32mm f/1.2 Specifikáció

Elérhető bajonett(ek) NIKON 1
Szorzó 2.7×
Stabilizátor nem
Gyújtótávolság 32 mm (fix)
Objektív felépítése 9 lencsetag 7 csoportban
Látószög 35mm: nincs adat
digitális: 28°
Lamellák száma 7
Legnagyobb blende f/1,2
Legkisebb blende f/16
Legkisebb tárgytávolság 45 cm
Nagyítás 0,08×
Szűrőmenet 52 mm
Méret ∅ 65.5 × 47 mm
Tömeg 235 g
Belső élességállítás igen
Belső zoom nem
Fix frontlencse igen
bajonett típusa fém

 forrás: http://lensbuyersguide.com

Hirdetés:
Hirdetés:
imedia
Híreinket szemlézi
abplusz
Tárhelyszolgáltatónk

Te váltanál DSRL-ről - Milc vázra, a tükrös objektív parkoddal?

Hirdetés:
Edit Template

Ez is érdekelhet:

Mit szólsz hozzá?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél feliratkozás:
Ez van:
  • 1 016
  • 96
Copyright @ FotosHirek.hu / 2011-2023.
0
Írd meg a saját véleményedet.x