Hirdetés:

 

Sony pletykák

 

Kishírek a nagyvilágból

Hirdetés:


Most nyáron picit gyengébben teljesít a “pletyimotor”, de azért néha-néha csak kidob magából valami hasznosat. Most például a SONY régen elfeledett kompakt fényképezőiről tudhatunk meg nemsokat. :J


Hirdetés:

Gondolom azzal nem mondok / írok újat, hogy szinte minden gyártó nemhogy a DSRL-t, de a kompakt vonalat is igyekszik szélszebesen kivezetni a piacról, még több teret adva a milceknek. Azt most hagyjuk, hogy ez mennyire jó vagy sem a szakmának, mindenesetre van benne potenciál… mármint a kompaktokban. Legalábbis a SONY szerint, mivel bizonyos pletykák szerint még 2022 végére kihozhatják a SONY RX 10V modellt. Külcsínben semmi extra –  igazából amit ki lehet hozni egy kompaktból, azt megcsinálják – nem lesz / OKOK kicsit update-elik a mai kornak megfelelően /, ami izgalmassá teszi az egész projektet az az AI technológia, aminek segítségével – szerintük – érthetően sokkal profibbak lesznek majd a készülő fotók, mivel már a vázon belül megtörténik az egybeolvadás a mesterséges intelingenciás programozott rendszer, és a szenzorból kijövő adatfolyam között.

Amit még tudhatunk, hogy folyamatos fókusz mellett 24 fps-t garantál, de ezen kívül semmi, se a felbontás, iso, objektív fényerő,zoomátfogás, stb.

Ha valamit újat megtudunk frissítjük a cikket.

Szerinted jó irány ilyen gyorsan kivezetni a DSRL vonalat?

Ez is érdekelhet:

Feliratkozás kommentre
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Szövegbeni visszajelzések
Összes komment megnézése
0
Írd meg a saját véleményedet.x