Hirdetés:

Nikkor Z 24-120 f4

A Nikon a legújabb fejlesztésű Z9 csúcskategóriás milc váza mellett bejelentette a szintén tükörnélküliekhez gyártott 24-120 milis, f4 fix rekszű zoom objektívjét is. Jónak tűnik.

Sajtóbejelentés

2021. október 28.: A Nikon a mai napon bemutatja legújabb zoomobjektívjét, a sokoldalú NIKKOR Z 24-120mm f/4 S objektívet. Könnyű szerkezetével, fejlett optikájával és széles zoomtartományával ez az objektív minden helyzetben használható. A régi épületektől és élénk utcai képektől kezdve a részletgazdag portrékig és átfogó tájképekig a felhasználók minden szöget megragadhatnak anélkül, hogy objektívet kellene cserélniük.

Hirdetés:


A NIKKOR Z 24-120mm f/4 S egy kiválóan teljesítő univerzális utazóobjektív. Az állandó, f/4-es maximális rekeszértéknek köszönhetően a lenyűgöző részletességet nyújtó irányított, kreatív fényképezéshez is kiváló. Zökkenőmentes működést és összetett élességállító rendszert kínál, amely hihetetlenül gyors és pontos automatikus élességállítást biztosít a teljes zoomtartományban.

A nagy teljesítményt és a kis tömegű, kis méretű vázat ötvöző NIKKOR Z 24-120mm f/4 S „utazásra kész” fényképezéshez és videózáshoz egyaránt. Kiemelkedő videófelvételi teljesítményt kínál, gyakorlatilag nem tapasztalható fókuszlégzéssel, egységes képrögzítést biztosítva a felvétel közbeni élességállítás során. Ha belső terekből külső terekbe halad át vagy sötétebb és világosabb jelenetek között vált át a felhasználó, a stabil expozíció-vezérlés természetes fényerő-váltást tesz lehetővé a gyönyörű felvételek érdekében. Az objektív ARNEO és Nanokristály bevonata a különböző irányokból érkező, véletlenszerű fény által okozott szellemképek és tükröződések ellen küzdve gondoskodik a kristálytiszta képekről.

A NIKKOR Z 24-120mm f/4 S por- és cseppálló szigeteléssel rendelkezik, és a Nikon elülső elemre alkalmazott fluor bevonata pedig taszítja a szennyeződéseket és könnyen letörölhető.

NIKKOR Z 24-120mm f/4 S – egy objektív, korlátlan lehetőségek:

 • A nagy látószögtől a közepes telefotóig használható objektív kiváló optikával
 • Kiemelkedő képek széles zoomtartományban
 • Állandó, f/4-es rekesz, sokoldalúság és agilitás a fényképész számára
 • Állandó zoom a videóknál és állóképeknél
 • Rövid minimális fókusztávolság és 0,39-es maximális leképezési arány
 • Rugalmas, 24–120 mm-es gyújtótávolság-tartomány
 • Kiemelkedő videófelvételi teljesítmény, kevés fókuszlégzéssel vagy fókuszlégzés nélkül
 • Testre szabható vezérlők, külön funkciógombbal, vezérlőgyűrűvel, amelyek a felhasználói beállítások alapján rendelhetők hozzá különböző funkciókhoz
 • Könnyű és kompakt váz, könnyen hordozható
 • Összetett élességállító rendszer, két AF-vezérlő a gyors és pontos automatikus élességállítás érdekében
 • Az ARNEO bevonat és Nanokristály bevonat hatékonyan csökkenti a szellemképeket és tükröződéseket
 • Por- és cseppálló szigeteléssel rendelkezik, a Nikon fluor bevonata pedig taszítja a szennyeződéseket

* A tényleges termék külseje eltérhet a fenti képtől.

 


Hirdetés:

NIKKOR Z 24-120mm f/4 S

Gyújtótávolság24-120 mm
Maximum rekeszF4
Minimum rekeszF22
Blendék9 db
Kiosztás16 lencsetag, 13 csoportra osztva
(3 ED-objektívelemmel, 1 aszferikus ED-objektívelemmel,
3 aszferikus elemmel és Nanokristály és ARNEO bevonatú objektívelemekkel
és egy fluor bevonatú elülső objektívelemmel)
Érzékelő rajzolatFullframe
ÉlességállításBelső élességállító rendszer
Súly 630 g
BajonettNikon Z

————– **** ———————–

 

Termékfejlesztés

Sajtóbejelentés

2021. október 28.: A Nikon örömmel jelenti be a NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S fix szupertelefotó objektív fejlesztését beépített 1,4x telekonverterrel az olyan teljes képes (Nikon FX-formátumú) tükör nélküli fényképezőgépekhez, amelyekhez hozzátartozik a Nikon Z-bajonett.

A NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S az első olyan NIKKOR Z fix szupertelefotó objektív, amely az optikai teljesítmény csúcsát jelentő NIKKOR Z objektívek S-sorozatának tagja. A NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S realisztikus és kiemelkedő képeket ígér gyönyörű elmosódás és nagy felbontás elérésével.

Az objektív beépített 1,4x telekonverterrel rendelkezik és új bevonata a Nikon történetének legjobb tükröződésgátlását biztosítja. A kiválóan működő és a videófelvételt is támogató kialakításával a NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S a professzionális fényképészek segítségére lesz a kreatív kifejezésben.

A Nikon továbbra is egy új dimenzió elérésére törekszik az optikai teljesítményben a felhasználók igényeinek kielégítése mellett, hozzájárulva a képalkotási kultúra fejlődéséhez a képalkotási lehetőségek bővítésének reményével.

www.nikon.hu

Social:
Latest posts by FotósHírek.hu (see all)

Hírlevél feliratkozás


Ez is érdekelhet:

Feliratkozás kommentre
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Szövegbeni visszajelzések
Összes komment megnézése
0
Írd meg a saját véleményedet.x