Hirdetés:
hírek

Samyang 135mm F2.0 ED UMC objektív

A Samyang Optics 135mm F2.0 ED UMC manuális teleobjektív teljes formátumú fényképezőgépekhez készült. Élénk színek jellemzik, az életlen képrészek selymes rajzolatúak, ezért nagyszerű eszköz portré-, természet-, riportfotókhoz és éjjeli események megörökítéséhez.

Optikai jellemzők

Az F2.0 fényerős Samyang 135mm F2.0 ED UMC beállításait nagyon pontosan végezhetjük a legkülönbözőbb világításnál, csekély és bőséges fénynél egyaránt. Az optikai rendszer 7 csoportba rendezett 11 lencséből áll, amelyek közül egy extra alacsony fényszóródású (ED), amely a teljes képmezőn nagy felbontást biztosít.

A Samyang Optics ultra többszörös bevonata (UMC) fokozza a fényáteresztést és jól véd a káros tükröződéstől, a szellemkép hatástól. A legközelebbi élesség 80 centiméternél állítható be. A lebegő fókusz rendszernél a bőséges fényáteresztés és kiváló felbontás mellett a lehető legcsekélyebb a szférikus aberráció és a torzítás.

Mechanikai jellemzők

A kilenc lamellás fényrekesszel szinte kör alakú a nyílás. Szűk rekeszelésnél a sugárzó fény ragyogóan, csillagszerűen tündöklik. A nagy szilárdságú alumínium háznak köszönhetően az objektív felépítése kompakt és erős. A levehető, virágszirom alakú napellenző jól véd a felesleges fénytől, tükröződéstől, szellemkép hatástól.

A Samyang 135mm F2.0 ED UMC objektív Canon, Canon M, NIKON, Pentax, Sony ∝, Sony E, Fujifilm X, Samsung NX, 4/3”, Mikro 4/3” csatlakozásokkal kapható.

samyang 135mm f2 ED
samyang 135mm f2 ED
 • Teleobjektív
  A teleobjektív igen hasznos távoli fotótémák részletgazdag megörökítéséhez.
 • Nagy fényerő: F2,0
  Az F2,0 fényerővel megragadó képeket készíthetünk. A csekély mélységélességgel könnyen kiemelhető környezetéből a főtéma. A finoman járó élességállító gyűrűvel pontos a fókuszálás.
 •  Alacsony fényszóródású lencse (ED)
  Az Alacsony fényszóródású lencse hatékonyan hozzájárul a kromatikus aberráció jelentős csökkentéséhez.
 •  9 lamellás kör alakú rekesznyílás
  A kilenc lamellának köszönhetően a rekesznyílás szinte teljesen kör alakú; szűk rekeszelésnél a sugárzó fény ragyogóan, csillagszerűen tündöklik.
 • Lebegő fókuszálás
  A lebegő fókusz rendszer nagy fényáteresztést, kiváló felbontást biztosít a legcsekélyebb szférikus aberrációval és kevés torzítással.
 • Ultra többszörös bevonat (UMC)
  A Samyang Optics ultra többszörös bevonat a lehető legjobban csökkenti a tükröződést és a szellemkép hatást, és élénk, telített színű képeket biztosít.

Elite Optics

Hirdetés:
0
0

Írd meg a véleményedet

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük