Hirdetés:

Nikon 24/7 fotópályázat

Tavaly már nagy sikere volt a Nikon fotópályázatának, így 2013-ban is megrendezik a 24/7 elnevezésű fotós megmérettetést.

A verseny ezúttal is a márka Facebook oldalán zajlik majd egy különleges alkalmazáson keresztül, ahol a verseny 3 hete alatt a pályázók letölthetik a feladatul kapott témákat, és feltölthetik a nevezendő fotókat.

A fődíj egy AF-S NIKKOR 70-200MM F/4G ED VR objektív, amit egy szakmai zsűri ítél oda.

A Nikon 24/7 fotópályázata tavaly három hét alatt közel 5000 jelentkező 22 ezer feltöltött fotójával zárt. A verseny lényege idén sem változott: a jelentkezőknek 3 hét alatt összesen 3 lehetőségük van arra, hogy teljesítsék a heti feladatokat, azaz fotókat töltsenek fel a 7 megadott témában. A mechanizmus azonban a rajongók visszajelzései alapján némileg változott. Az online közvélemény kutatásból ugyanis az derült ki, hogy a hét közben elfoglalt fotósoknak kényelmesebb, ha nem napi egy témát kell teljesíteniük, hanem maguk oszthatják be a rendelkezésre álló 168 órát.

Noha a pályázók minden hétfőn 10 órakor ismerkedhetnek meg a heti kihívással, a versenybe bármikor be lehet kapcsolódni, a fotók feltöltési határideje azonban nem változik, vagyis aki később csatlakozik, kevesebb idővel számolhat. Könnyítés azonban, hogy aki kimaradt, az sem maradt le, hiszen bármelyik héten lehet nevezni a versenybe.


Hirdetés:
Hirdetés:


AF-S NIKKOR 70-200MM F/4G ED VR
AF-S NIKKOR 70-200MM F/4G ED VR

Aki legalább egyszer időre teljesítette a feladatokat, azaz 168 órán belül feltöltötte a 7 téma 7 fotóját, már esélyes a főnyereményre, az értékes AF-S NIKKOR 70-200MM F/4G ED VR objektívre. Ez utóbbit egy szakmai zsűri ítéli oda, melynek tagjai Imre Tamás fotóművész, Baricz Katalin fotóművész és Lóránt Attila fotográfus, író. A megmérettetés, amelyre kizárólag friss, tehát a verseny ideje alatt készült nagyfelbontású fotókat várnak, november 4-én indul.

A díjátadó, amelyen nemcsak a főnyeremény kerül átadásra, de a zsűri különdíjait is kiosztják majd, december 11-én kerül megrendezésre a Toldi moziban.

Hirdetés

Pragerfoto - kreatív fotózás Budapesten

Kreatív portréfotók rólad szabadtéren, vagy stúdióban / fotóoktatás kezdőknek egyénileg, vagy kis csoportban, jó hangulatban. Kérj személyre szabott ajánlatot. 

A verseny oldala:

Nikon.hu


Hírlevél feliratkozás

... hogy ne maradj le semmiről!

Ez is érdekelhet:

Feliratkozás kommentre
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Szövegbeni visszajelzések
Összes komment megnézése
0
Írd meg a saját véleményedet.x