Hirdetés:

Mivel jelenik meg a Nikon a Photokinán?

A Nikon ismételten a reflektorfényben szerepel majd a világ első számú képalkotási kiállításán, a Photokina 2014 rendezvényen. A Koelnmesse területén, a Halle 2.2 leglátványosabb standján a látogatók első alkalommal vehetik majd kézbe a legújabb termékeket, illetve tekinthetik meg a világ legjobb fotósainak és filmkészítőinek bemutatóit.

Photokina 2014.
Photokina 2014.

A Nikon standján megjelenő fotósok között[1] ott lesz majd a kaland-, úti és sportfotózás szakértője, Lucas Gilman, az akciófotós és filmes Corey Rich, a világklasszis sportolókat fotózó Ray Demski, továbbá a divat- és képzőművészet-specialista Miss Aniela is. Amikor az előadók e csoportja megosztja a Nikon legjobb termékeinek, így például a Nikon D4S és a Nikon D810 fényképezőgépnek a használata során szerzett tapasztalatait, az előadást ámulattal hallgató látogatók tanulhatnak és inspirációt is meríthetnek.

A Nikon standjának központi helyén lesz majd az az interaktív fénysátor, ahol a látogatók az óriásképernyőre vetített képek révén megtapasztalhatják a kreatív fényképezés izgalmait, és még sok más meglepetéssel is találkozhatnak. A kiállítás alatt a főszínpadon és az óriásképernyőn szórakoztató és továbbképzést nyújtó műsorok és tartalmak lesznek majd láthatók.

A Nikon teljes termékskáláját bemutatja a kiállításon: a stílusos kompakt fényképezőgépektől kezdve egészen a csúcskategóriájú professzionális D-SLR gépekig. A Nikon-stand látogatói egy kis ízelítőt kapnak a fényképezés jövőjéből, és amikor távoznak a standtól, addigra a Nikon nem csak az értelmüket, de az érzelmeiket is meghódítja majd.


Hirdetés:
Hirdetés:


A Photokina a nagyközönség számára 2014. szeptember 16. és 23. között, 10.00 órától 18.00 óráig látogatható.

[1] Az előadók névsora változhat

Nikon Kft.


Hírlevél feliratkozás

... hogy ne maradj le semmiről!

Ez is érdekelhet:

Feliratkozás kommentre
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Szövegbeni visszajelzések
Összes komment megnézése
0
Írd meg a saját véleményedet.x