Oszd meg barátaiddal:

Mivel jelenik meg a Nikon a Photokinán?

A NIKON ismételten a reflektorfényben szerepel majd a világ első számú képalkotási kiállításán, a Photokina 2014 rendezvényen. A Koelnmesse területén, a Halle 2.2 leglátványosabb standján a látogatók első alkalommal vehetik majd kézbe a legújabb termékeket, illetve tekinthetik meg a világ legjobb fotósainak és filmkészítőinek bemutatóit.

Photokina 2014.
Photokina 2014.

A NIKON standján megjelenő fotósok között[1] ott lesz majd a kaland-, úti és sportfotózás szakértője, Lucas Gilman, az akciófotós és filmes Corey Rich, a világklasszis sportolókat fotózó Ray Demski, továbbá a divat- és képzőművészet-specialista Miss Aniela is. Amikor az előadók e csoportja megosztja a NIKON legjobb termékeinek, így például a NIKON D4S és a NIKON D810 fényképezőgépnek a használata során szerzett tapasztalatait, az előadást ámulattal hallgató látogatók tanulhatnak és inspirációt is meríthetnek.

A NIKON standjának központi helyén lesz majd az az interaktív fénysátor, ahol a látogatók az óriásképernyőre vetített képek révén megtapasztalhatják a kreatív fényképezés izgalmait, és még sok más meglepetéssel is találkozhatnak. A kiállítás alatt a főszínpadon és az óriásképernyőn szórakoztató és továbbképzést nyújtó műsorok és tartalmak lesznek majd láthatók.

A NIKON teljes termékskáláját bemutatja a kiállításon: a stílusos kompakt fényképezőgépektől kezdve egészen a csúcskategóriájú professzionális D-SLR gépekig. A NIKON-stand látogatói egy kis ízelítőt kapnak a fényképezés jövőjéből, és amikor távoznak a standtól, addigra a NIKON nem csak az értelmüket, de az érzelmeiket is meghódítja majd.

A Photokina a nagyközönség számára 2014. szeptember 16. és 23. között, 10.00 órától 18.00 óráig látogatható.

[1] Az előadók névsora változhat

NIKON Kft.

Hirdetés:
Ez is érdekelhet:  Pletyka: A SONY A6700-al két új obi is érkezik
Hirdetés:
imedia
Híreinket szemlézi
abplusz
Tárhelyszolgáltatónk

Te váltanál DSRL-ről - Milc vázra, a tükrös objektív parkoddal?

Hirdetés:
Edit Template

Ez is érdekelhet:

Mit szólsz hozzá?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél feliratkozás:
Ez van:
  • 1 014
  • 96
Copyright @ FotosHirek.hu / 2011-2023.
0
Írd meg a saját véleményedet.x