Hirdetés:

Epson SureColor SC-P600 nyomtató

Az Epson bemutatja a gyors, rugalmas és könnyen kezelhető Epson SureColor SC-P600-at, amely professzionális minőségű, akár A3+ méretű fotónyomatok készítésére is alkalmas.

A SureColor SC-P600 az Epson csúcsminőségű A3-as fotónyomtatója, amely kiemelkedő minőséget, hatékonyságot, valamint vezeték nélküli csatlakozást kínál kompakt méretben és megfizethető áron. A SureColor SC-P600 készülékben az Epson új UltraChrome HD Vivid Magenta tintája biztosítja a nyomatok kiemelkedő minőségét. Az új, kilencszínes UltraChrome pigmenttintakészlet igen széles színtér reprodukciót tesz lehetővé, a 2.84 DMax szint – amely az iparág legmagasabb fekete denzitása1 – pedig mély és gazdag fekete tónusokat, valamint lágy színátmeneteket eredményez.

Epson SureColor SC-P600
Epson SureColor SC-P600

 

A SureColor SC-P600 készülék a hobbi- és félprofi fotósok számára ideális választás, de egyaránt vonzó lehet építészek, ingatlanközvetítők vagy reklám- és tervezőirodák számára is, ha csúcsminőségű prezentációkat szeretnének készíteni.

Hirdetés:


Az új nyomtató Wi-Fi Direct® vezeték nélküli csatlakozást biztosít okostelefonokhoz, táblagépekhez és asztali számítógépekhez. Ez az első olyan egyfunkciós Epson A3+ fotónyomtató, amely támogatja az Epson Connect szolgáltatást, valamint a Google Cloud Print funkciót is.

 

Epson SureColor SC-P600
Epson SureColor SC-P600

 

A közepes mértékű terhelésre tervezett SureColor SC-P600 mindössze 153 másodperc alatt készít el egy 11 x 14″ méretű nyomatot. A kettős papíradagolás a fotópapírok, vásznak, ill. vastag nyomathordozók széles választékának használatát teszi lehetővé, míg a nyomtató tekercspapír kezelő funkciója panorámaképek nyomtatásához ideális.  A SureColor SC-P600 az A3+ nyomtatók piacán egyedi, 2,7″ méretű, színes, érintőképernyős kezelőfelületének2 köszönhetően a készülék számítógép nélkül is könnyen beállítható és kezelhető.


Hirdetés:

A SureColor SC-P600 nyomtató először a Photokina kiállításon lesz látható (2.2. csarnok, B11-es stand, 2014. szeptember 16-21., Koelnmesse, Köln).

 

Epson SureColor SC-P600
Epson SureColor SC-P600

 

Főbb jellemzők:

Új, kilencszínes UltraChrome HD Vivid Magenta technológia
Kiemelkedően széles színtér és az Epson készülékek által nyújtott legjobb fekete denzitás (2.84 DMax PGPP)
A készülék támogatja az Epson Connect funkciót, és az Apple AirPrint és Google Cloud Print szolgáltatásokkal is kompatibilis
Vezeték nélküli nyomtatás okostelefonról, táblagépről és asztali számítógépről a Wi-Fi Direct funkcióval
11×14″, azaz A3-as nyomatok gyors, 153 másodperc alatt történő nyomtatása
2,7″ méretű, színes érintőképernyő az egyszerű beállításhoz és kezeléshez
25,9 ml-es tintapatron kapacitás
Kis helyigény – 616 x 369 x 228 mm

 Open Communications Kft.


 

  • 1 A versenytársak 2014 júliusában elérhető hatszínes vagy nagyobb tintakészletű A3+ fotónyomtatóihoz képest
  • 2 Több mint hatszínes, 2014 júliusában kereskedelmi forgalomban elérhető A3+ fotónyomtatók

Ez is érdekelhet:

Feliratkozás kommentre
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Szövegbeni visszajelzések
Összes komment megnézése
0
Írd meg a saját véleményedet.x