Hirdetés:

Oszd meg barátaiddal:

EISA díjat nyert a Nikon D4S

A NIKON nagy presztízsértékű eredményt ért el az idei EISA díjátadón, hiszen csúcskategóriás full-frame fényképezőgépe, a NIKON D4S elnyerte az év európai professzionális D-SLR fényképezőgépének járó „European Professional D-SLR Camera 2014-2015″ címet.

A bejelentést megelőzően ugyanez a fényképezőgép idén már kapott a TIPA (Technical Image Press Association) által odaítélt díjat is – kiérdemelte a „Best D-SLR Professional” (Legjobb Professzionális D-SLR) elismerést is.

EISA AWARDS 2014.
EISA AWARDS 2014.

Az EISA minden évben kiválasztja az audiovizuális eszközök különféle kategóriáinak legjobbjait az előző 12 hónap során Európában piacra dobott termékek közül. Azokat a termékeket díjazza, amelyeket a lelkes és professzionális közönség leginkább értékel kiemelkedő minőségük és kreatív funkcióik miatt. A díjak odaítélését végző zsűriben több mint 50 – Európa akár 20 országában kiadott, fotózással, videózással, audióval, házimozival, illetve mobil elektronikával foglalkozó – élvonalbeli szaklap kap helyet. www.eisa.eu

 

European Professional D-SLR Camera 2014-2015: a NIKON D4S

Az EISA zsűrijének nyilatkozata:

„A NIKON D4 után két évvel megjelent NIKON D4S külseje szinte megegyezik a D4 formavilágával, belseje azonban számos fejlesztést rejt. Az új EXPEED 4 képfeldolgozónak köszönhetően lenyűgöző, akár ISO 409 600 értékig terjedő ISO érzékenységtartományt kínál, továbbá kivételesnek számító, 11 kép/másodperces élességkövetést. Emellett a továbbfejlesztett 51 pontos automatikus élességállításnak és a D-videó funkciónak köszönhetően a D4S használhatósága jelentősen felülmúlja az elődjéét. Az EISA szakértői csapata által végzett alapos tesztelés megmutatta, hogy a NIKON D4S méltán nyerte el a Professional D-SLR Camera of the Year díjat.”

www.NIKON.hu

Hirdetés:
Ez is érdekelhet:  Pletyka: A SONY A6700-al két új obi is érkezik
Hirdetés:
imedia
Híreinket szemlézi
abplusz
Tárhelyszolgáltatónk

Te váltanál DSRL-ről - Milc vázra, a tükrös objektív parkoddal?

Hirdetés:
Edit Template

Ez is érdekelhet:

Mit szólsz hozzá?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél feliratkozás:
Ez van:
  • 1 014
  • 96
Copyright @ FotosHirek.hu / 2011-2023.
0
Írd meg a saját véleményedet.x