Hirdetés:

EISA díjat nyert a Nikon új modellje

 

A Nikon Corporation örömmel jelenti be, hogy Nikon DX-formátumú digitális SLR fényképezőgépe, a Nikon D500 nyerte el az EISA (European Imaging and Sound Association) European Prosumer DSLR Camera 2016-2017 (Európa legjobb félprofi DSLR-fényképezőgépe 2016-2017) díját.

Az EISA díja a TIPA Awards 2016 Best APS-C DSLR Expert (2016 legjobb APS-C formátumú DSLR profiknak TIPA-díj) és a Red Dot Award: Product Design 2016 (Red Dot: 2016 legjobb termékdizájnja) cím után ebben az évben már a D500 harmadik jelentős elismerése.

Az EISA ismertetője a European Prosumer DSLR Camera 2016-2017 díjat elnyerő Nikon D500 fényképezőgépről

Hirdetés:


A Nikon DX-formátumú digitális tükörreflexes fényképezőgépeinek csúcsmodellje, a D500 körülbelül 10 kép/másodperc* sebességű sorozatfelvételre képes, így tökéletes választás a gyors történések megörökítéséhez. Nagy teljesítményű, 153 pontos (99 kereszt típusú érzékelővel ellátott) AF-rendszere gondoskodik a pontos témabemérésről – különösen a mozgó témák esetén.


Hirdetés:

Az új fejlesztésű, 20,9 milliós tényleges pixelszámú DX-érzékelő kiemelkedő képminőséget kínál, a normál tartományban beállítható maximálisan ISO 51200-as érzékenységével pedig a DX500 kifejezetten alkalmas a kedvezőtlen fényviszonyok közötti fényképezésre. Az összeszerelési minőség és a gép kezelhetősége sem hagy kívánnivalót maga után, köszönhetően többek között a nagy méretű és fényerejű keresőnek és a dönthető hátsó érintőképernyőnek. Továbbá a 4K-videórögzítés és a Nikon új SnapBridge csatlakoztatási funkciója is hozzájárul ahhoz, hogy a D500 igazán kitűnjön a mezőnyből.

Az EISA megközelítőleg 50 olyan élvonalbeli szaklap társulása, amelyek Európa mintegy 20 országában adnak ki fotózással, videózással, audióval, házimozival, illetve mobilelektronikával foglalkozó kiadványokat. Az EISA minden évben kiválasztja a képalkotó, hang- és mobileszközök különféle kategóriáinak legjobbjait az előző évben Európában piacra dobott termékek közül.


* Hozzávetőleges fényképezési sebesség teljesen feltöltött EN-EL15 lítiumion-akkumulátorral, folyamatos motoros AF-beállítással, 1/250 mp vagy rövidebb záridővel, illetve mindenhol az alapértelmezett értékekkel.

www.nikon.hu

Ez is érdekelhet:

Feliratkozás kommentre
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Szövegbeni visszajelzések
Összes komment megnézése
0
Írd meg a saját véleményedet.x