Hirdetés:

 

A Nikon bemutatta a DX formátumú D3400 digitális tükörreflexes fényképezőgépet, amellyel minden eddiginél könnyebben lehet kiváló minőségű, azonnal megosztható fényképeket készíteni. A D3400 a Nikon első belépő szintű digitális tükörreflexes fényképezőgépe, amely SnapBridge1 funkcióval rendelkezik, kiváló megoldást kínálva ezáltal mindenkinek, aki az egyszerű kattintgatáson túl is szeretné megismerni a fényképezés művészetét, és szeretné a munkáit menet közben megosztani másokkal.


A Nikon SnapBridge funkciója alacsony energiafelhasználású Bluetooth® (BLE) technológiával2 működik, melynek segítségével a fényképezőgép állandó, alacsony fogyasztású kapcsolatot tart fenn egy okostelefonnal vagy táblagéppel. A D3400 felhasználói bárhonnan automatikusan szinkronizálhatják az épp elkészített fényképeket. Minden fénykép azonnal, külön beavatkozás nélkül a fényképezőgéppel összekapcsolt intelligens készülékre kerül, megosztásra készen. És ezek nem akármilyen fényképek lesznek!

A fényképezőgép nagyméretű, 24,2 megapixeles, DX formátumú érzékelőjének, erőteljes EXPEED 4 processzorának és NIKKOR objektívjének köszönhetően páratlanul részletgazdag fényképek készülnek. Az alacsony megvilágítás mellett is lenyűgözően éles fotók és egyenletesen elmosódott hátterű portrék utolérhetetlen kreatív szabadságot biztosítanak. A fényképek mellett a Nikon híres D-videó alkalmazása mozifilm-hangulatú felvételek rögzítését is lehetővé teszi. A gyors NIKKOR objektív segítségével a kezdő videósok is kiváló felvételeket készíthetnek természetes fénnyel, miközben a téma csodálatosan kiemelkedik az elmosott háttér előtt.

Hirdetés:


Jordi Brinkman, a Nikon Europe termékmenedzsere elmondta: „A D3400 izgalmasan egészíti ki a Nikon sikeres D3000 sorozatát. A modell bizonyított csúcstechnológiát örökölt a Nikon magasabb rendű digitális tükörreflexes fényképezőgépeitől, ugyanakkor megőrizte a belépő szintű fényképezőgépekre közismerten jellemző egyszerű használhatóságot. Emellett a SnapBridge által lehetővé tett állandó csatlakozásnak köszönhetően a felhasználók ízelítőt kaphatnak az „igazi” fényképészetből, miközben kiaknázhatják az okostelefonokra jellemző csatlakoztathatóságot is.”

 

További fő tulajdonságok

A kisméretű digitális tükörreflexes fényképezőgép jól bírja: az energiatakarékos kialakításnak és a nagy kapacitású akkumulátornak köszönhetően egyetlen töltéssel akár 1200 felvétel3 elkészítését is lehetővé teszi.


Hirdetés:

Kiváló teljesítmény gyenge megvilágítású helyzetekben: az ISO 100–25 600 egy lépéssel meghaladja a D3300 modell által kínált maximális ISO-beállítást.

A Nikon digitális tükörreflexes fényképezőgép előnye a kiemelkedő sebesség, pontosság és kezelhetőség, melyet a borotvaéles automatikus élességállítási rendszernek és a nagy fényerejű optikai keresőnek köszönhet.

D-videó: sima, részletgazdag teljes HD-videókat készíthet akár 50p/60p képkockasebességgel.

Bővíthető rendszer: a gép kompatibilis a NIKKOR DX-formátumú objektívek teljes választékával és az egyszerűen használható Nikon vakukkal.

Készletek: a D3400 fényképezőgépváz változatos összeállításban, egy vagy két NIKKOR objektívvel vásárolható meg. A sokoldalú általános zoom minden hétköznapi igényt kielégít, míg az AF-P DX NIKKOR 70–300mm f/4.5–6.3G ED VR objektívet távolabbi célpontokhoz javasoljuk. Az AF-P NIKKOR objektívet tartalmazó készletek kiváló megoldást kínálnak a videofelvételeket készítőknek, mivel ezek az objektívek gyorsan és csendesen fókuszálnak, sima felvételkészítést téve lehetővé gyakorlatilag hangtalanul.

 www.nikon.hu


  • 1 Mivel a D3400 nem támogatja a Wi-Fi-t, a következő SnapBridge funkciók nem állnak rendelkezésre: távoli felvételek készítése okoseszközzel, állóképek átvitele eredeti méretben, videoátvitel.
  • 2 A Bluetooth® szóvédjegy és emblémák a Bluetooth SIG, Inc. bejegyzett védjegyei; a Nikon Corporation engedély alapján használja őket.

Ez is érdekelhet:

Feliratkozás kommentre
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Szövegbeni visszajelzések
Összes komment megnézése
0
Írd meg a saját véleményedet.x