Hirdetés:
hírek

Két új Nikon kompakt a piacon


A NIKON Europe bejelentette a kompakt fényképezőgépeket tartalmazó COOLPIX termékcsaládjának két új tagját. A NIKON COOLPIX S6600 12x zoom NIKKOR objektívvel és dönthető LCD-monitorral rendelkezik, továbbá beépített Wi-Fi funkcióval segíti a képek megosztását. Az ergonomikus NIKON COOLPIX L620 pedig továbbfejlesztett zoomot és teljes HD videofelvétel kínál.

NIKON COOLPIX S6600

Nikon COOLPIX S6600
NIKON COOLPIX S6600

Az elsőrangú önarcképek készítése mostantól még könnyebb a COOLPIX S6600 dönthető képernyőjének köszönhetően, amelyet kifejezetten úgy terveztek, hogy segítsen a képek komponálásában, valamint lehetővé tegye az alacsony és magas perspektívából való felvételkészítést. Többé nem kell látatlanban próbálkoznia, ha kartávolságból szeretne önarcképet készíteni. Mi több, a mozdulat vezérlés lehetővé teszi, hogy kezének mozdulataival készítsen állóképet vagy videót, vagy akár vezérelje a zoomot, amikor a képernyő önarckép módban van.

A tökéletes portrék elősegítése mellett a COOLPIX S6600 további funkciókkal biztosítja, hogy a képek minősége tetszőleges körülmények között lenyűgöző legyen. A 16 megapixeles, hátsó megvilágítású CMOS-érzékelő és a 12x optikai zoom jóvoltából a gép élénk fényképeket és videókat készít, még erős napfényben vagy az éjszaka sötétjében is. A sztereó hangú teljes HD videofelvétel és az optikai zoom együttese még több kreatív lehetőséget kínál, különösen azért, mert a dönthető képernyővel bármely helyzetben követni tudja a történéseket.

Az új modell olyan képeket készít, amelyekre ön is büszke lehet; ráadásul beépített szűrői és effektusai révén még egyedibbé teheti a felvételeket. Gyors effektus módban a felvételkészítést követően egyetlen gombnyomással azonnal alkalmazhat egy speciális hatást a képen, így már az azonnali feltöltés előtt kreatívabbá teheti a felvételt. A fényképezőgépnek 30 különféle effektusa és 18 motívumprogram módja van, ami a lehetőségek páratlanul széles tárházát kínálja. A COOLPIX S6600 remek útitárs. A gép egyszerű panoráma módja lehetővé teszi, hogy probléma- és elmosódásmentesen készítsen lélegzetelállító tájképeket. A képek stabilitását a rázkódáscsökkentés (VR) garantálja. A modell négy színváltozatban kapható (fekete, piros, lila, fehér), így gépe éppen olyan szemet gyönyörködtető lehet, mint a lefényképezett táj, bárhol járjon is ön a képekhez csatolt geotag információk szerint.

NIKON COOLPIX L620 

Nikon COOLPIX L620
NIKON COOLPIX L620

A NIKON bejelentette a COOLPIX L620 modellt is, amely a nagy zoomos L sorozat új tagja. A 18 megapixeles CMOS BSI érzékelő és a 14x nagy látószögű NIKKOR zoom objektív együttese biztosítja, hogy a COOLPIX L620 minden felvétele kiváló minőségű legyen, miközben a gép egyszerű használhatósága révén a fényképezés még szabadabb és szórakoztatóbb.


Hirdetés:

Hogy a kiváló fényképek készítése minél többek számára elérhető legyen, a COOLPIX L620 egyszerű panoráma móddal, elmosódás csökkentő funkcióval, objektív eltolásos rázkódáscsökkentéssel (VR) és célkereső AF (automatikus élességállítás) funkcióval is rendelkezik; utóbbi automatikusan beazonosítja a témát és lehetővé teszi, hogy ön egyszerű, „célozz és kattints” módban fényképezzen, miközben biztos lehet abban, hogy saját fotóstudásától függetlenül a lehető legjobb felvételeket tudja rögzíteni.

A COOLPIX L620 fekete és piros színben kerül forgalomba.

 

www.NIKON.hu

Hirdetés:
0
0

Írd meg a véleményedet

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük