Oszd meg barátaiddal:

Imaging Edge szoftver a SONY-tól

SONY Imaging Edge

A Sony az új Imaging Edge mobil applikáció mellett számos egyéb frissítést jelentett be korábbi asztali alkalmazásaihoz

Sajtóbejelentés:

A Sony bemutatta az új Imaging Edge™ mobil applikációt, valamint számos frissítést a „Remote”, „Viewer” és „Edit” asztali alkalmazásokhoz, melyek izgalmas új funkciókat nyújtanakminden felhasználónak, hobbifotósoknak és profiknak egyaránt.

Az új Imaging Edge alkalmazás

Az Imaging Edge Mobile[i] a Sony PlayMemories Mobile applikáció utódja, amely azonnali képátviteli lehetőséget biztosít fotózás közben a kamera és a csatlakoztatott mobilkészülék között. Az automatikus háttér/adat átvitel okostelefonra funkció segítségével[ii] a felhasználók könnyedén megoszthatják a kívánt tartalmat okostelefonjukról a közösségi média felületeken. A mobilalkalmazás mindemelletttámogatja a 4K minőségű videó jelátvitelt[iii], és rendelkezik távirányítási funkcióval is.      

A profi fotósok számára fejlesztett Transfer&Tagging add-on[iv] alkalmazással jelentősen felgyorsítható a munkafolyamat, a kamerák és mobilkészülékek közötti FTP adatátviteli funkciónak köszönhetően[v], így a fotósnak nem kell másra koncentrálnia, csak a képek készítésére. Az applikáció a hangvezérlést is támogatja[vi] a fotózás közbeni kommunikáció és az utómunka felgyorsítása érdekében. Az alkalmazás online funkciója pedig segít a képekhez csatolt feliratokat és megjegyzéseket minden eszközön szinkronizálni.

A Sony új mobilalkalmazásai, az Imaging Edge Mobile és a Transfer and Tagging add-on 2019 márciusától lesznek elérhetők.

A Remote, Viewerés Edit asztali alkalmazások fejlesztései

A Sony Imaging Edge alkalmazás asztali verziója szintén frissülni fog a time-lapse filmek[vii] elkészítésének munkafolyamatát megkönnyítő funkciókkal, így a cserélhető lencséjű Sony kamerák ideális eszközök lesznek time-lapse filmek rögzítésére. Ezen felül további felhasználói élményt segítő funkciók is bekerültek, mint például az összehasonlító megjelenítés és a gyűjtemény funkció, valamint megújult a felhasználói kezelőfelület.

A Remote, a Viewer és az Edit asztali alkalmazások legfrissebb verziói(1.4) 2019 januárjától lesznek elérhetők.

További információkért kérjük, látogasson el az Imaging Edge weboldalára:https://imagingedge.sony.net/.

www.sony.hu


[i]A PlayMemories Mobile alkalmazás utódja. A PlayMemories Mobile felhasználói az új alkalmazást a PlayMemories Mobile frissítésével tudják igénybe venni

[ii]Kompatibilis 5.0-s vagy frissebb szoftverrel rendelkező ILCE-9-es készülékkel. Az így importált fájlok 2 megapixel méretűek lesznek

[iii]Kompatibilis eszközök: 5.0-s vagy frissebb szoftverrel rendelkező ILCE-9; ILCE-7RM3, ILCE-7M3, ILCE-6400, DSC-RX10M4, DSC-RX100M6, DSC-RX100M5A.

[iv]Kiegészítő alkalmazás az Imaging Edge Mobile-hoz. Elérhető az alábbi országokban:

Egyesült Államok/Kanada/Egyesült Királyság/Franciaország/Hong Kong/Kína/Ausztrália/Japán. Az alkalmazás használatához regisztráció szükséges.

[v]Kompatibilis 5.0-s vagy frissebb szoftverrel rendelkező ILCE-9-es készülékkel.

[vi]A hangvezérléshez szükséges szolgáltatást a Google nyújtja. Ha a Google szolgáltatásai nem elérhetőek, a hangalapú bevitel nem használható. Ebben az esetben kérjük, használja a billentyűzetet

[vii]Elérhetőek további, a RAW feldolgozást segítő beállítások, mint például batch feldolgozás,zene/szöveg hozzáadása, 4K filmek lejátszása

Hirdetés:
Hirdetés:
imedia
Híreinket szemlézi
abplusz
Tárhelyszolgáltatónk

Te váltanál DSRL-ről - Milc vázra, a tükrös objektív parkoddal?

Hirdetés:
Edit Template

Ez is érdekelhet:

Mit szólsz hozzá?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél feliratkozás:
Ez van:
  • 986
  • 96
Copyright @ FotosHirek.hu / 2011-2023.
0
Írd meg a saját véleményedet.x