Hirdetés:


Lexar® Professional 633x SDHC™/SDXC™ UHS-I

Nem, ez nem elírás, ez a valóság. A LEXAR piacra dobta az eddigi legnagyobb kapacítású SD memóriakártyát, így biztosra vehető, hogy a verseny elindult. Az a verseny, amikor az a cél kié a nagyobb – és gyorsabb.

A cég 15 évvel ezelőtt mutatta be az első, akkor még újdonságnak számító 1 GB-os kártyáját. Azóta eltelt jó sok év, voltak nehézségek a gyárnál, de a lényeg, hogy a piacon van. Most pedig kihoztak egy olyan SDXC kártyát, aminek kapacitása fantasztikus. A videósok és az esküvőfotósok álma lehet, és nem kell aggódni, hogy betelik a kártya – nem akarok ünneprontó lenni, de azért nem árt egy másodmentés sem munka közben.

A rivális márka a SONY az elmúlt 2 évben 3 kártyát is kihozott, amik sebességben leelőzik a LEXAR-t, viszont kapacításban nem.


Hirdetés:

Elsőként kihozta a sf-g128 -at, majd a még abban az évben a CFast foglalatú kártyáját, majd 2018 nyarán az SF-G series TOUGH modellt. Ezek egytől egyig igen gyorsak. Ebből is látszik, hogy a LEXAR lassabban reagál ezekre, bár vélhetően igen kemény fejlesztések és tesztek előzték meg a piacra dobást.

Hirdetés:


A LEXAR ezen kártyája gyorsaságban messze van a SONY-tól, de így is 95 MB/sec sebességgel olvas és 70 MB/sec sebességgel ír a kártyára.
A gyártó szerint tökéletesen kiszolgálja majd a videósokat is, mivel a 1080p-től, egészen a 4K-ig gond nélkül fogja menteni az adatokat.
Árát tekintve nem az olcsó termékek közé lesz pozicionálva. Hazai megjelenését követően nagyságrendileg 110.000 Ft-tól fog indulni az ára, de ennél többet is kérhetnek a forgalmazók.

Neked melyik a leggyorsabb memóriakártyád?
Írd meg nekünk lentebb.

Ez is érdekelhet:

Feliratkozás kommentre
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Szövegbeni visszajelzések
Összes komment megnézése
0
Írd meg a saját véleményedet.x