Hirdetés:

Epson L850 és L810 fotónyomtatók

Oszd meg barátaiddal:

Az Epson bemutatta első, LCD kijelzővel rendelkező, A/4-es, hatszínű, külső tintatartályos készülékeit, az L850 multifunkciós és az L810 fotónyomtatót. Az ultra alacsony költségű fotónyomtatásra tervezett eszközök megfelelnek a rendezvényfotósok, a fotólaborok, a reklámügynökségek, valamint az olyan oktatási intézmények igényeinek, amelyek számára fontos  a gyors és megfizethető fotónyomtatás. Az L850 és az L810 készülékek mindössze 12 perc alatt képesek 10×15 cm méretű színes fotók nyomtatására. Az eszközök A/4-es nyomtatási sebessége fekete-fehér nyomtatás esetén akár 37 oldal/perc, színes nyomtatás esetén pedig akár 38 oldal/perc[1].

Epson L850
Epson L850

 

A rendezvényfotósok számára az egyik leghasznosabb funkció, hogy az L850 és az L810 nyomtatóknak nincs szükségük számítógépre a nyomtatáshoz. Az L850 sem a szkennelés, sem a fénymásolás esetén nem igényel számítógépet, ráadásul a készülék közvetlenül a memóriakártyára szkennel. A PictBridge porttal mindkét nyomtató memóriakártyáról és bármilyen fényképezőgépről közvetlenül képes a nyomtatásra. Mindkét eszköz 6,9 cm átmérőjű intelligens LCD érintőképernyős panellel rendelkezik, amely használatával a szkennelés és a nyomtatás további funkcióinak vezérlésére is lehetőség van.

 

„Felméréseink szerint a rendezvényfotósoknak olyan A/4-es nyomtatóra van szükségük, amely megbízható és szinte azonnal elkészíti a fényképeket, de mi még ezen is túltettünk két olyan nyomtató kifejlesztésével, amelyek egyáltalán nem igényelnek számítógépet. A gyorsaság azonban nem mehet a minőség rovására; az L850 és az L810 nyomtatóban az Epson saját Micro Piezo-technológiája és eredeti Epson tinta található, amelyek együttesen  precíz, megbízható és kis karbantartási igényű színes, A/4-es nyomtatást garantálnak” – mondta Kseniya Gordeyeva, az Epson Europe vezető termékmenedzsere.

Epson L810
Epson L810

 

Az L850 és az L810 nyomtató is az Epson innovatív, ultranagy kapacitású tintatartályrendszerét (ITS) használja, valamint 1 éves vagy 30 000 oldalas gyári garancia jár hozzá. A lehető legalacsonyabb költség melletti nagy mennyiségű fotó- és dokumentumnyomtatási igényekre tervezett L850 és L810 nyomtatók nagy kapacitású, 6 különböző színű, 70 ml-es tintatartályokkal rendelkeznek. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára akár 1800 db 10 x 15 cm-es fotó kinyomtatását[2]. A gyors tintatöltési technológia könnyű, egyszerű és tiszta utántöltést biztosít. Mindkét készülék képes CD-re vagy DVD-re is nyomtatni.

Ez is érdekelhet:  EISA 2023: kettő díj a Tamronnak

 

Az Epson L850 és az Epson L810 nyomtatók januártól kaphatók 149 990 és 139 990 forintért.

 

Jellemzők L850 L810
Nyomtatás, szkennelés és másolás Nyomtatás
Beépített ultra nagy kapacitású tintapatron
Micro Piezo-technológia
Eredeti Epson tinta
6,9 cm-es, színes LCD kijelző intelligens navigációs érintőpanellel
Akár 37 oldal/perc fekete és 38 oldal/perc színes A/4-es nyomtatási sebesség2
Gyors fotónyomtatási sebesség – egy 10×15 cm-es fotó nyomtatása kb. 12 másodperc alatt2
Nyomtatás közvetlenül memóriakártyáról vagy PictBridge-kompatibilis digitális fényképezőgépről
Hat 70 ml-es eredeti Epson tintatartályt biztosítunk hozzá (CMYKLcLm)
ENERGY STAR-tanúsítvány
Jótállás – 1 év vagy 30 000 oldal
Problémamentes telepítés és megbízható nyomtatás
Közvetlen nyomtatás speciális CD vagy DVD-lemezre

 

[1] A tesztkörülményekkel kapcsolatos további információkért látogasson el a www.epson.eu/testing weboldalra

2 A megadott kapacitás megállapítása az Epson eredeti módszerével, az ISO/IEC 29103 szabványban megadott nyomtatási szimulációra vonatkozó mintatesztek alapján történt. A megadott kapacitások NEM az ISO/IEC 29102 szabványon alapulnak. A megadott kapacitások változhatnak a nyomtatott képektől függően, a használt papír típusától, a nyomtatás gyakoriságától és az olyan környezeti körülményektől függően, mint pl. a hőmérséklet.

www.epson.hu

Hirdetés:
Hirdetés:
imedia
Híreinket szemlézi
abplusz
Tárhelyszolgáltatónk

Te váltanál DSRL-ről - Milc vázra, a tükrös objektív parkoddal?

Hirdetés:
Edit Template

Ez is érdekelhet:

Mit szólsz hozzá?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél feliratkozás:
Ez van:
  • 1 016
  • 96
Copyright @ FotosHirek.hu / 2011-2023.
0
Írd meg a saját véleményedet.x