Hirdetés:

Az Epson bemutatta első, LCD kijelzővel rendelkező, A/4-es, hatszínű, külső tintatartályos készülékeit, az L850 multifunkciós és az L810 fotónyomtatót. Az ultra alacsony költségű fotónyomtatásra tervezett eszközök megfelelnek a rendezvényfotósok, a fotólaborok, a reklámügynökségek, valamint az olyan oktatási intézmények igényeinek, amelyek számára fontos  a gyors és megfizethető fotónyomtatás. Az L850 és az L810 készülékek mindössze 12 perc alatt képesek 10×15 cm méretű színes fotók nyomtatására. Az eszközök A/4-es nyomtatási sebessége fekete-fehér nyomtatás esetén akár 37 oldal/perc, színes nyomtatás esetén pedig akár 38 oldal/perc[1].

Epson L850
Epson L850

 

A rendezvényfotósok számára az egyik leghasznosabb funkció, hogy az L850 és az L810 nyomtatóknak nincs szükségük számítógépre a nyomtatáshoz. Az L850 sem a szkennelés, sem a fénymásolás esetén nem igényel számítógépet, ráadásul a készülék közvetlenül a memóriakártyára szkennel. A PictBridge porttal mindkét nyomtató memóriakártyáról és bármilyen fényképezőgépről közvetlenül képes a nyomtatásra. Mindkét eszköz 6,9 cm átmérőjű intelligens LCD érintőképernyős panellel rendelkezik, amely használatával a szkennelés és a nyomtatás további funkcióinak vezérlésére is lehetőség van.

 

Hirdetés:


„Felméréseink szerint a rendezvényfotósoknak olyan A/4-es nyomtatóra van szükségük, amely megbízható és szinte azonnal elkészíti a fényképeket, de mi még ezen is túltettünk két olyan nyomtató kifejlesztésével, amelyek egyáltalán nem igényelnek számítógépet. A gyorsaság azonban nem mehet a minőség rovására; az L850 és az L810 nyomtatóban az Epson saját Micro Piezo-technológiája és eredeti Epson tinta található, amelyek együttesen  precíz, megbízható és kis karbantartási igényű színes, A/4-es nyomtatást garantálnak” – mondta Kseniya Gordeyeva, az Epson Europe vezető termékmenedzsere.

Epson L810
Epson L810

 

Az L850 és az L810 nyomtató is az Epson innovatív, ultranagy kapacitású tintatartályrendszerét (ITS) használja, valamint 1 éves vagy 30 000 oldalas gyári garancia jár hozzá. A lehető legalacsonyabb költség melletti nagy mennyiségű fotó- és dokumentumnyomtatási igényekre tervezett L850 és L810 nyomtatók nagy kapacitású, 6 különböző színű, 70 ml-es tintatartályokkal rendelkeznek. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára akár 1800 db 10 x 15 cm-es fotó kinyomtatását[2]. A gyors tintatöltési technológia könnyű, egyszerű és tiszta utántöltést biztosít. Mindkét készülék képes CD-re vagy DVD-re is nyomtatni.


Hirdetés:

 

Az Epson L850 és az Epson L810 nyomtatók januártól kaphatók 149 990 és 139 990 forintért.

 

Jellemzők L850 L810
Nyomtatás, szkennelés és másolás Nyomtatás
Beépített ultra nagy kapacitású tintapatron
Micro Piezo-technológia
Eredeti Epson tinta
6,9 cm-es, színes LCD kijelző intelligens navigációs érintőpanellel
Akár 37 oldal/perc fekete és 38 oldal/perc színes A/4-es nyomtatási sebesség2
Gyors fotónyomtatási sebesség – egy 10×15 cm-es fotó nyomtatása kb. 12 másodperc alatt2
Nyomtatás közvetlenül memóriakártyáról vagy PictBridge-kompatibilis digitális fényképezőgépről
Hat 70 ml-es eredeti Epson tintatartályt biztosítunk hozzá (CMYKLcLm)
ENERGY STAR-tanúsítvány
Jótállás – 1 év vagy 30 000 oldal
Problémamentes telepítés és megbízható nyomtatás
Közvetlen nyomtatás speciális CD vagy DVD-lemezre

 

[1] A tesztkörülményekkel kapcsolatos további információkért látogasson el a www.epson.eu/testing weboldalra

2 A megadott kapacitás megállapítása az Epson eredeti módszerével, az ISO/IEC 29103 szabványban megadott nyomtatási szimulációra vonatkozó mintatesztek alapján történt. A megadott kapacitások NEM az ISO/IEC 29102 szabványon alapulnak. A megadott kapacitások változhatnak a nyomtatott képektől függően, a használt papír típusától, a nyomtatás gyakoriságától és az olyan környezeti körülményektől függően, mint pl. a hőmérséklet.

www.epson.hu

Ez is érdekelhet:

Feliratkozás kommentre
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Szövegbeni visszajelzések
Összes komment megnézése
0
Írd meg a saját véleményedet.x