Kezdőlap » hirek » Epson jótékonysági kampány

Epson jótékonysági kampány

Az év végéhez közeledve az Epson két jótékonysági kezdeményezést támogatott külső tintatartályos nyomtatói segítségével. A vállalat idén másodszorra állt a nemzetközi Help-Portrait akció mellé, amely során hazai fotósok olyan nehéz sorsú embereket és családokat ábrázoló fényképeit nyomtatta ki, akikről korábban még nem készült fotó. Az Epson a legkisebbekről sem feledkezett meg, saját, „Tegyél jót!” elnevezésű kampányában ugyanis óvodák számára nyomtatott kifestőket, és juttatta el azokat az intézményeknek országszerte.

 

Epson "Tegyél jót" kampánya

Epson “Tegyél jót” kampánya

 

Idén is közel 100-an vettek részt a Help-Portrait kezdeményezés nyomán meghirdetett hazai akcióban, főként anyaotthonok, gyermekotthonok, vagy a családok átmeneti otthonának lakói. A fotósok önkéntes munkája lehetővé tette, hogy azok is kapjanak fotókat, akik korábban még sosem szerepeltek fényképen.

Az Újpalotai Közösségi Házban rendezett jótékonysági fotózáshoz az Epson Magyarország is csatlakozott: a fényképeket az Epson L800 ultranagy kapacitású, külső tintatartályos fotónyomtatójának köszönhetően még a helyszínen átvehették a résztvevők.

Hirdetés:

 

Ajándék a rászoruló óvodáknak

A Help-Portrait kezdeményezés mellett, az Epson a gyermekeknek is örömet szerzett „Tegyél jót” kampányával. A nyomtasskevesebbert.hu oldalon megadott négy mintából bárki kiválaszthatta, hogy mely óvodák kapjanak kifestőket, amelyeket a gyártó külső tintatartályos készülékeivel nyomtattak ki. A kampányban összesen 112 intézmény, egyenként 150 darab kifestőt vehetett kézhez az oldal látogatóinak javaslatai alapján.

www.epson.hu

Social:
Latest posts by FotósHírek.hu (see all)

Hírlevél feliratkozás


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*
*

Biztonsági kód * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .