Kezdőlap » hirek » Epson jótékonysági kampány

Epson jótékonysági kampány

Az év végéhez közeledve az Epson két jótékonysági kezdeményezést támogatott külső tintatartályos nyomtatói segítségével. A vállalat idén másodszorra állt a nemzetközi Help-Portrait akció mellé, amely során hazai fotósok olyan nehéz sorsú embereket és családokat ábrázoló fényképeit nyomtatta ki, akikről korábban még nem készült fotó. Az Epson a legkisebbekről sem feledkezett meg, saját, „Tegyél jót!” elnevezésű kampányában ugyanis óvodák számára nyomtatott kifestőket, és juttatta el azokat az intézményeknek országszerte.

 

Epson "Tegyél jót" kampánya

Epson “Tegyél jót” kampánya

 

Hirdetés:

Idén is közel 100-an vettek részt a Help-Portrait kezdeményezés nyomán meghirdetett hazai akcióban, főként anyaotthonok, gyermekotthonok, vagy a családok átmeneti otthonának lakói. A fotósok önkéntes munkája lehetővé tette, hogy azok is kapjanak fotókat, akik korábban még sosem szerepeltek fényképen.

Az Újpalotai Közösségi Házban rendezett jótékonysági fotózáshoz az Epson Magyarország is csatlakozott: a fényképeket az Epson L800 ultranagy kapacitású, külső tintatartályos fotónyomtatójának köszönhetően még a helyszínen átvehették a résztvevők.

 

Ajándék a rászoruló óvodáknak

A Help-Portrait kezdeményezés mellett, az Epson a gyermekeknek is örömet szerzett „Tegyél jót” kampányával. A nyomtasskevesebbert.hu oldalon megadott négy mintából bárki kiválaszthatta, hogy mely óvodák kapjanak kifestőket, amelyeket a gyártó külső tintatartályos készülékeivel nyomtattak ki. A kampányban összesen 112 intézmény, egyenként 150 darab kifestőt vehetett kézhez az oldal látogatóinak javaslatai alapján.

www.epson.hu

Social:
Latest posts by FotósHírek.hu (see all)

Hírlevél feliratkozás

Feliratkozás kommentre
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Szövegbeni visszajelzések
Összes komment megnézése

Impresszum

0
Írd meg a saját véleményedet.x