Hirdetés:

Oszd meg barátaiddal:

Nikon COOLPIX S3700,COOLPIX S2900,COOLPIX L31

A NIKON bemutatta népszerű COOLPIX kompakt fényképezőgép-családja három legújabb tagját: a közösségkedvelő, az egyszerű tartalommegosztást támogató, beépített Wi-Fi-vel1 és NFC-vel2 rendelkező COOLPIX S3700-at; az elegáns, 20 megapixeles, könnyen szállítható, karcsú vázú COOLPIX S2900-at; valamint az egyszerűen kezelhető, mégis csodás képeket készítő kamerával rendelkező, 16 megapixeles COOLPIX L31-et.

A 20 megapixeles COOLPIX S3700-zal gyerekjáték kapcsolatban maradni másokkal – a kiváló minőségű fényképek megosztásához a kamerát mindössze egy intelligens eszközhöz kell érinteni: mindez a Wi-Fi1 és NFC2 technológia érdeme. A fontos események fotókon és HD videókon is megörökíthetők a 8x optikai zoom segítségével, amely 16x-ra bővíthető a Dynamic Fine Zoom3 funkcióval. A hosszú akkumulátoridőnek köszönhetően a készülék mindig bevethető, a Glamour retusálással pedig a szelfik és csoportképek garantáltan mutatósra sikerülnek majd!

20 megapixeles COOLPIX S2900-zal a kézben stílusosan örökítheti meg a mindennapok történéseit – a készülék könnyedén elfér a zsebében vagy a kézitáskájában, gazdag színválasztékban kapható, és egyszerűen kezelhető. Az 5x, a Dynamic Fine Zoom funkcióval 10x-esre bővíthető optikai zoommal látványos közelik készíthetők3, a tükörtiszta képek pedig egyetlen gombnyomással elkészíthetők: az Automatikus programválasztó funkció minden beállítást magától kiválaszt és optimalizál. A vidám családi pillanatok és a lenyűgöző látképek HD videókon rögzítése is gyerekjáték a Panoráma segédlettel.

Nikon Coolpix l31
NIKON Coolpix l31

 

Jó fényképeket egyszerűen is lehet készíteni – a 16 megapixeles COOLPIX L31 könnyen kezelhető, megbízható, elérhető áron kapható, és csodás képeket készít. Az 5x optikai zoommal csodaszép portréképek rögzíthetők, az egyetlen érintéssel aktiválható HD videorögzítés révén pedig szempillantás alatt lehet fényképezésről videózásra váltani. A készülékbe épített speciális hatások felébresztik a fényképész kreatív énjét; a könnyen beszerezhető, AA méretű akkumulátorokkal pedig a külföldi utakon is egyszerű a fényképezés.

Elegancia és közösségi élet

Ha Ön egy, a legújabb trendekre érzékeny közösségimédia-felhasználó, a karcsú COOLPIX S3700 az Önnek való fényképezőgép. A készülék maga egyszerűen gyönyörű, csodás képeket készít, a kész művek pedig egy pillanat alatt megoszthatók, ha a fényképezőgépet NFC-kompatibilis2 okoseszközhöz érinti. A képek átvitele egy erre a célra szolgáló Wi-Fi1 gombbal is lehetséges, így a világ bármely pontjáról megoszthatók.

 

Nikon Coolpix S2900
NIKON Coolpix S2900

 

Sok megapixelnyi sokoldalúság

A COOLPIX S3700-as és a COOLPIX S2900-as modell egyaránt 20 megapixeles CCD-képérzékelővel rendelkezik; a COOLPIX L31-es modellen ugyanez 16 megapixeles. A nagy megapixelszámnak köszönhetően mindhárom fényképezőgép éles és részletgazdag képeket rögzít, amelyekből remek fénykép- vagy plakátméretű nagyítások készíthetők.

Nagyítás élesben

A közösségkedvelő COOLPIX S3700 modell 8x, a Dynamic Fine Zoom funkcióval 16x-ra bővíthető3, a COOLPIX S2900 modell 5x, a Dynamic Fine Zoom funkcióval 10x-re bővíthető,3 a COOLPIX L31-es modell pedig 5x optikai zoommal rendelkezik. A grimaszokat megörökítő közelik, a tökéletes csoportképek és az események sűrűjében készített fotók rögzítése egyaránt pofonegyszerű.

Mozgóképes emlékek

Ne tévessze meg az új COOLPIX modellek törékeny, tarka külseje: nagy tudású, tiszta képeket és pergő videókat rögzítő készülékekről van szó. Az álló- és mozgóképek közötti váltás szempillantás műve, így Ön mindig tettre készen várhatja a megfelelő pillanatot. Többé biztosan nem fog elmulasztani egyetlen fontos családi vagy baráti pillanatot sem!

Ez is érdekelhet:  EISA 2023: 5 díj a SONY-nak

 

Nikon Coolpix S3700
NIKON Coolpix S3700

 

A fő jellemzők összefoglalása

 

NIKON COOLPIX S3700

 • Beépített Wi-Fi és NFC-támogatás: Fényképek és videók megosztása NFC-kompatibilis2 okoseszközökkel a fényképezőgép hozzáérintésével, illetve fényképátvitel az erre szolgáló Wi-Fi1 gombbal.
 • Elegáns karcsúság: Mindenhová könnyen elvihető, karcsú kialakítás, minőségi bevonat és gazdag színválaszték – a készülék gyorsan felhívja magára a figyelmet.
 • 8x NIKKOR optikai zoomobjektív: A nagy látószögű, 8x optikai zoom a Dynamic Fine Zoom funkcióval 16x-ra bővíthető3, így még több esemény rögzítésére alkalmas.
 • 20 MP-es CCD-képérzékelő: A nagy megapixelszámnak köszönhetően éles és részletgazdag képek készülnek, amelyekből remek fénykép- vagy plakátméretű nagyítások készíthetők.
 • Panoráma segédlet: Panoráma segédlet módban a gépet oldalra döntve vagy vízszintesen pásztázva gyönyörű, dinamikus panorámaképek rögzíthetők.
 • HD videofelvétel: Egyetlen gombnyomással HD (720/30p) minőségű videók rögzíthetők. A különleges pillanatok kinagyíthatók, a rázkódáscsökkentés funkció pedig stabilizálja a képet.

 

NIKON COOLPIX S2900

 • 20 MP-es CCD-képérzékelő: A nagy megapixelszámú képérzékelő mindig éles és részletgazdag képeket rögzít – ezekből kiváló nagyítások készíthetők.
 • 5x NIKKOR optikai zoomobjektív: Nagyszerű csoportképek és látványos közelik az 5x optikai zoommal, amely a Dynamic Fine Zoom3 funkcióval 10x-re bővíthető.
 • HD videofelvétel: A varázslatos pillanatok egyetlen gombnyomással örökíthetők meg HD (720p) minőségben.
 • Panoráma segédlet: A Panoráma segédlettel készített látványos ünnepi képek egyetlen megkapó panorámaképpé fűzhetők össze a fényképezőgépen.
 • 16 motívumprogram mód: Az éppen fotózott fényképezési helyzet kiválasztása után a fényképezőgép automatikusan optimalizálja a beállításokat a tökéletes hatás érdekében.
 • Célkereső AF: A gyors és pontos automatikus élességállítás, valamint a téma automatikus azonosítása és beélesítése jóvoltából mindig tiszta, éles felvételek készíthetők.

 

NIKON COOLPIX L31

 • Egyszerű használat: A gombok elrendezése gyorsan megjegyezhető, az Egyszerű automata mód pedig úgy optimalizálja a beállításokat, hogy mindig tökéletes képet biztosítson.
 • 16 MP-es CCD-képérzékelő: Mindig éles, részletgazdag kép a végeredmény – a kedvenceiből pedig kiváló fényképnagyításokat készíthet.
 • 5x NIKKOR optikai zoomobjektív: Az 5x optikai zoommal közel kerülhet az eseményekhez, és minden helyzetben megfelelő beállítást alkalmazhat.
 • HD videofelvétel: Az emlékek életre kelnek – egyetlen gombnyomással rögzíthetők HD (720p) minőségben.
 • Kellemes fogású markolat: Ha kényelmes fogni a fényképezőgépet, stabilabb lesz a tartása, és élesebb kép lesz a végeredmény. A gombok elrendezése is magától értetődő, így a készülék könnyen használható.
 • AA méretű akkumulátorok: AA méretű akkumulátorok a világ minden pontján beszerezhetők, így a lemerülés veszélye nélkül merülhet el a fotózás örömében.

 

1 A funkció használatához az intelligens eszközre előzetesen telepíteni kell a NIKON „Wireless Mobile Utility” elnevezésű (iOS és AndroidTM rendszerekkel kompatibilis) alkalmazást.

2 A Near Field Communication (NFC) szabvány AndroidTM (4.0-s vagy újabb) rendszerű okostelefonokon és táblagépeken használható. A funkció használatához az intelligens eszközre előzetesen telepíteni kell a NIKON „Wireless Mobile Utility” elnevezésű alkalmazást és képátviteli beállításokat.

3 A Dynamic Fine Zoom funkcióval a legnagyobb optikai telefotó-tartománynál kétszerte távolabbra zoomolhat, a teljes képfelbontás megőrzése mellett.

www.NIKON.hu

Hirdetés:
Hirdetés:
imedia
Híreinket szemlézi
abplusz
Tárhelyszolgáltatónk

Te váltanál DSRL-ről - Milc vázra, a tükrös objektív parkoddal?

Hirdetés:
Edit Template

Ez is érdekelhet:

Mit szólsz hozzá?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél feliratkozás:
Ez van:
 • 1 014
 • 96
Copyright @ FotosHirek.hu / 2011-2023.
0
Írd meg a saját véleményedet.x