Hirdetés:
hírek

Elkészült a 250 milliomodik Canon digitális fényképezőgép

Mérföldkőhöz érkezett a Canon: elkészült a 250 milliomodik[i] Canon kompakt, cserélhető objektíves fényképezőgép. A cég immár 11 éve [ii] vezeti a cserélhető objektíves digitális kamerák[iii] globális piacát.

Az elmúlt évtizedet olyan népszerű modellek fémjelzik, mint a Canon különleges Dual Pixel CMOS AF technológiájával ellátott EOS 70D, vagy a Canon ikonikus IXUS termékcsaládja, amelynek fantasztikus, elegáns, kompakt formaterve magasra tette a mércét a kisméretű digitális kamerák piacán.

Canon

A vállalat az első digitális fényképezőgépét a 90-es évek közepén fejlesztette ki, azóta folyamatosan a technológiai fejlődés élvonalában van. A cég hagyományaira támaszkodva, folyamatos termékfejlesztéssel vált a világ képalkotó megoldásainak vezető gyártójává.

A mai napig a Canon kínálja a legsokoldalúbb, leginnovatívabb termékeket és szolgáltatásokat. Ezek sorát gyarapítja a cég legújabb csúcsmodellje, a digitális kompakt PowerShot G1 X Mark III fényképezőgép. A Canon olyan eszközöket ad a professzionális és a hobbi fotósok kezébe, amellyel kifejezhetik kreativitásukat és élettel teli képekben örökíthetik meg életük eseményeit.

-FotosHirek.hu-[i] 2014 januári állapot szerint

[ii]Egy Canon által elvégzett felmérés szerint a 2003 és 2013 közötti időszakban

[iii]Digitális tükörreflexes és kompakt rendszer

Uniomedia Communications

Hirdetés:
0
0

Írd meg a véleményedet

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük