Hirdetés:

Canon PowerShot G5 X és PowerShot G9 X

Oszd meg barátaiddal:

A Canon ismét két új modellel bővíti a híres PowerShot G sorozatot: a PowerShot G5 X-szel és a PowerShot G9 X-szel. Mindkét modell megalkuvást nem ismerő képminőséget, valamint kivételes sebességet és teljesítményt kínál. Ehhez az 1.0 típusú háttér megvilágítású, 20,2 megapixeles CMOS szenzort a DIGIC 6 processzorral kombinálja – s mindezt egy elképesztően kisméretű, akár a zsebben is elférő vázban helyezték el.

A PowerShot G5 X ideális azoknak, akik DSLR-szerű professzionális szintű funkciókra és minőségre vágynak, a PowerShot G9 X-et pedig azoknak tervezték, akik egy prémium kategóriás, zsebméretű fényképezőgépet szeretnének.

Nagy teljesítmény egy farmerzsebben

A tájképektől kezdve a közeli portrékig bezárólag a PowerShot G5 X 24 mm-es széles látószögű, nagy fényerejű, f/1,8-2,8, 9 lamellás, 4,2-szeres zoomobjektívjével igazán egyszerűen készíthetünk képeket, melyekben gyönyörű bokeh, illetve elmosódott háttér jelenik meg. A PowerShot G9 X 28 mm-es széles látószögű, f/2-4,9, 3-szoros optikai zoomobjektívje lehetővé teszi az éles és részletgazdag képek készítését, még mozgás közben, illetve kedvezőtlen fényviszonyok között is.

 

canon powershot g5 x

Canon Powershot G5 X

 

Könnyű kezelhetőség, időtlen dizájn

A haladó fotósok számára a PowerShot G5 X nagy felbontása és középen elhelyezett OLED kijelzős elektronikus keresője DSLR-szerű kezelést és maximális kényelmet kínál. Ez a készülék ideális választást jelent azoknak, akik csak a megörökítésre váró témára akarnak koncentrálni. A PowerShot G5 X változtatható szögű, kihajtható érintőképernyőjével szokatlan szögekből is egyedi fotókat lehet készíteni akár városban, akár sportolás közben.

A PowerShot G9 X 25%-kal vékonyabb, mint a G7 X, így tökéletes választás azoknak, akik prémium minőségű képeket szeretnének készíteni még akkor is, ha nem kifejezetten fotózni indultak. A fényképezőgép könnyen kezelhető, 3,0 helyett 3 hüvelykes, nagy felbontású érintőképernyője lehetővé teszi az érintéssel történő egyszerű vezérlést, és gyors hozzáférést biztosít a fényképezőgép beállításaihoz és funkcióihoz. Mindkét modell esetén több funkciót is rendelhetünk az objektívvezérlő gyűrűhöz, így például a blendebeállítást vagy a zársebességet.

Ez is érdekelhet:  EISA 2023: 5 díj a SONY-nak

Annak érdekében, hogy akár futás vagy menet közben is jó minőségű videók készüljenek, mindkét fényképezőgépnél megtalálható az 5-tengelyes modern dinamikus képstabilizátor. És aki még további funkciókat is szeretne az irányítása alatt tartani, az a tökéletes fókuszáláshoz használhatja az MF peaking (manuális élességállítás) funkciót, a filmszerű élességváltásokat az érintőképernyőn keresztül is irányíthatja, a videót pedig változó képrátával is elkészítheti.

 

canon powershot g9 x

Canon Powershot G9 X

 

Ossza meg a kreativitását másokkal is

A PowerShot G5 X és a PowerShot G9 X többféle kreatív üzemmódot és csatlakoztatási lehetőséget is kínál. Ragyogó éjszakai felvételek készíthetőek a csillagos égboltról a Star üzemmód segítségével, Creative Shot üzemmódban pedig automatikusan használhatók retro szűrők is.  A Wi-Fi alapú Remote Shooting lehetővé teszi, hogy a fényképezőgép legfontosabb funkcióihoz az okos készülékünkről férjünk hozzá, és még több kreatív fotó beállítást próbáljunk ki. A beépített Wi-Fi és a dinamikus NFC csatlakozás révén igen egyszerűvé válik a fotók és filmek továbbítása az okos készülékre, és a közösségi médiában való közvetlen megosztása – vagy akár a képeknek közvetlenül a fényképezőgépről történő biztonsági mentése egy felhőalapú tárhelyre (például az irista-ra vagy a Google Drive-ra), így egyetlen értékes emlék sem fog elveszni.

A PowerShot G5 X legfontosabb jellemzői:

 • Prémium képminőség klasszikus DSLR-szerű kezelés mellett
 • Fotók azonnali megosztása másokkal
 • A kreativitás kifejezése elképesztő gyorsasággal, professzionális funkciók használatával
 • Videók készítése lenyűgöző Full HD minőségben
 • Professzionális eszközök a kreatív stílus továbbfejlesztése érdekében

 

A PowerShot G9 X legfontosabb jellemzői:

 • Vékony, zsebméretű fényképezőgép, amely prémium kategóriás képminőségre képes
 • A spontaneitás és a kreativitás kifejezésére készült
 • Impozáns videók készítése lenyűgöző Full HD minőségben
 • Lenyűgözően egyszerű kezelés

 

www.canon.hu

Hirdetés:
Hirdetés:
imedia
Híreinket szemlézi
abplusz
Tárhelyszolgáltatónk

Te váltanál DSRL-ről - Milc vázra, a tükrös objektív parkoddal?

Hirdetés:
Edit Template

Ez is érdekelhet:

Mit szólsz hozzá?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél feliratkozás:
Ez van:
 • 1 016
 • 96
Copyright @ FotosHirek.hu / 2011-2023.
0
Írd meg a saját véleményedet.x