hírek

Canon EOS M10

A Canon bemutatta az EOS M10-et, a legújabb tükör nélküli fényképezőgépét, amely a DSLR technológia legjavát egy egészen kicsi készülékbe sűríti. Az EOS M10 ideális választás, ha valaki az okostelefonos pillanatfelvételek után végre valami jobbra vágyik. A készülék a Canon legmodernebb képalkotó processzorát, a DIGIC 6-ot egy 18 megapixeles szenzorral és a hibrid CMOS AF II-vel kombinálja annak érdekében, hogy a gyors működés mellett lenyűgöző képminőséget garantáljon pillanatfelvételek és Full HD videók esetén is.

Az EOS M10-hez és az EOS M sorozat bármely fényképeCanon Eos M10zőgépéhez is használható új szabványos könnyű zoom objektívet, az EF-M 15-45mm f/3,5-6,3 IS STM-et is ma mutatták be.

 

Tiszta részletek és nagy felbontás minden fotón

Az EOS M10 DIGIC 6 processzora gondoskodik róla, hogy több fény jusson minden egyes pixelre, és minimális legyen a képzaj, ezzel pedig pont azt a kreatív szabadságot biztosítja, amellyel a fények szépségét és az árnyak sejtelmességét is meg lehet örökíteni. A 18 megapixeles, aps-c méretű szenzor gyönyörűen rögzíti az apró részleteket és élénk színeket, melyek nyomtatásban és digitális megosztás esetén is lenyűgözőek lesznek.

 

A hibrid CMOS AF II-nek és a 49 pontos AF rendszernek köszönhetően az EOS M10 gyorsan és precízen fókuszál, folyamatos fókusztartással készít mozgóképet, így a képek megkomponálása is egyszerűbbé válik.  Ha kompatibilis objektívekkel használjuk – mint amilyen az EF-M 15-45mm f/3,5-6,3 IS STM –, akkor a dinamikus képstabilizátor kiegyenlíti a fényképezőgép rázkódását így a kézből készített videofelvételek sem remegnek vagy rázkódnak.

 

Könnyen használható kialakítás, személyre szabható vezérlésCanon Eos M10 vaku


Az EOS DSLR-ek mintájára az EOS M10 a leegyszerűsített vezérlőelemek révén könnyű kezelést és egy 7,5 cm-es 3,0”-os LCD érintőképernyőt is kínál, ahol a személyre szabható menük lehetővé teszik, hogy a fényképezőgépet a felhasználó igényeihez lehessen alakítani. A Creative Assist Mode segítségével a kevésbé tapasztalt fotósok is könnyen elsajátíthatják a készülék kezelését. A tapasztaltabb fotósok számára az EOS M10 ergonomikusan kialakított elülső tárcsája gyors hozzáférést biztosít a speciális beállításokhoz, köztük a blendebeállításhoz és a zársebességhez.

Az igazán kreatív fotózás érdekében a kijelző 180 fokban elforgatható, s így a nehezen elérhető szögekből, például a talajhoz közel is lehet felvételeket készíteni. Ha a kijelzőt maximális 180 fokban hajtjuk ki, a fényképezőgép automatikusan Self Portrait módba kapcsol szelfik készítéséhez.

 

Megosztás, tárolás, irányítás vezeték nélkül

A beépített Wi-Fi csatlakozásnak köszönhetően már nem jelent problémát a fotók és videók tárolása vagy vezeték nélküli továbbítása más eszközökre, illetve az olyan felhőalapú tárhelyekre, mint a Canon irista szolgáltatás. A dinamikus NFC csatlakozással a képek és videók egyetlen érintéssel vihetőek át okostelefonra vagy a Canon Conect Stationre, így egy pillanat megoszthatjuk őket. Az EOS Canon Camera Connect alkalmazással a készülék mobiltelefonról is irányítható, így lehetőség nyílik a távolról történő manuális vezérlésre is.

 

www.canon.hu

Hirdetés:

Írd meg a véleményedet

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük