Kezdőlap » hirek » A Fuji a világ top 100 újítója között

A Fuji a világ top 100 újítója között

A FUJIFILM hivatalos oldalán olvasható a következő sajtóanyag, ahol a vállalat büszkén jelentette be, hogy a 2013-as évben megkapta a világ legjobb újító cégeinek elismerését, amivel bekerült a top 100-as listára.

Már a második egymást követő évben szerepel a Thomson Reuters 2013-as listáján a világ  Top 100 újítója között, mint a világ egyik leginnovatívabb cége. A Thomson Reuters ezzel a díjjal a világ top 100 vállalatát jegyzi, mely vállalatok a szellemi tulajdonjogok érvényesítésével törekednek a találmányok védelmére, vezető szerepet töltenek be a világban innovatív felfedezéseikkel és kezdeményezéseikkel, a megfelelő szabadalmi és az egyéb szellemi tevékenységek koncepciója alapján, a technológiai újítások és a jövőbeni trendek indikátoraiként.

fuji-top-100

A Thomson Reuters 2013 Top 100 Global Innovator módszertanának négy kritériuma: “az összes szabadalom száma”, a ” szabadalmaztatási eljárás siker aránya “, a “termékpaletta globális elérhetősége” és a ” szabadalom, hivatkozásokkal bizonyított hatása”, a Thomson Reuters szellemi tulajdon és intelligencia együttműködési programjának figyelembevételével. A Fujifilm mind a négy kritériumnak megfelelt és ennek elismeréseként került be a világ Top 100 díjazott vállalatának listájába.

 

Social:
Latest posts by FotósHírek.hu (see all)

Hírlevél feliratkozás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*
*

Biztonsági kód * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .