Hirdetés:

bejelentés,fujifilm,instax mini,fuji instax mini evo,fotós hírek

A FUJIFILM Vállalat bemutatta az új instax mini Evo Hybrid instant fényképezőgépet (mini Evo), amely 2022. február 1-től kapható. A kifinomult és klasszikus megjelenés a Fujifilm ikonikus fényképezőgép-tervezői megközelítésének szinonimája. A mini Evo egyedülálló hibrid formátuma egyesíti az analóg instant fényképezőgépek funkcióinak izgalmát és élvezetét a digitális fotótechnológia képtárolási, megosztási és nyomtatási képességeivel.

A mini Evo egyedülállóan tíz integrált objektív üzemmódot és tíz filmhatású szűrő opciót kínál, amelyek összesen 100 különböző kombinációt tesznek lehetővé a fotósok számára, hogy kifejezhessék magukat és egyedi felvételeket készíthessenek. Az instax mini instant filmmel párosítva pedig a mini Evo az eddigi legjobb minőségű, 600 dpi-s instax instant nyomatokat készíti el közvetlenül a fényképezőgépről kinyomtatva.

Hirdetés:


“Az instax mini Evo egyedülálló és csúcskategóriás kiegészítője az instax családnak” – mondta Toshi Ida, a FUJIFILM Europe elnöke. “Ezt a hibrid fényképezőgépet és nyomtatót úgy terveztük, hogy a fotósok rugalmasan válthassanak az analóg és a digitális élmény között, így kiválaszthatják az azonnal nyomtatandó, a megosztandó, és a későbbi hozzáférés érdekében tárolható képeket. A mini Evo 100 képrögzítési módot és az eddigi legjobb instax instant nyomtatási minőséget kínálja, mindezt időtlen, klasszikus dizájnban, így a mini Evo egyedülálló társ az élet mérföldköveinek azonnali megörökítéséhez és megosztásához”.”

 

Az új instax mini Evo okostelefon-alkalmazás*1, amely a mini Evo készülékhez jár és Bluetooth*² technológiát használ, számos új, fejlett funkcióval bővül. Először is, az “Átvitt képek” funkció lehetővé teszi a mini Evo készülékkel készített instax képkockák átvitelét az okostelefonra. A mini Evo a “Direct Print” funkcióval fotónyomtatóként is használható, ahol bármilyen fényképet kinyomtathatsz az okostelefonod fényképezőgépének galériájából. És ez még nem minden, a távoli fényképezési képességet és a képtárolási opciót is tartalmazza a még sokoldalúbb felhasználás érdekében.

 

 

A mini Evo fő jellemzői a következők:

10 integrált objektív üzemmód x 10 filmhatású szűrő opció = 100 kifejezési lehetőség

A mini Evo ötvözi a klasszikus formát a modern funkcióval, és számos olyan funkciót kínál, amelyeket az instax-felhasználók már megszokhattak, néhány új csavarral kiegészítve. Ez a fényképezőgép 10 integrált objektívmóddal és 10 szűrőopcióval rendelkezik, amelyek 100 különböző kombinációt kínálnak a fotósok számára, hogy kreatívan kifejezhessék magukat , egyedi felvételekkel.

 

Szelfik, tárolás és még több


Hirdetés:

A mini Evo fényképezőgép hátoldalán egy 3 hüvelykes LCD-képernyő is található, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a képek kiválasztását, a képkockák hozzáadását, a szerkesztést, a nyomtatást és a képbeállítások módosítását, és amelyet egy beépített lítiumion akkumulátor támogat, amely akár 100 felvétel elkészítéséhez is képes. A Micro SD-kártya foglalat biztosítja, hogy a képek tárolására bőven legyen hely a későbbi élvezetekhez, míg a szelfitükör segít a felhasználóknak abban, hogy minden alkalommal tökéletes szelfit készítsenek.

 

Új filmvariáció elérhető

A mini Evo bevezetésével párhuzamosan kerül forgalomba az új instax mini Stone Gray instant film, amely új kontrasztot jelent a hagyományos fehér szegélyű megjelenéshez képest. A stílusos szürke szegély szemet gyönyörködtető kontrasztot nyújt az élénk nyomtatott képekkel szemben. Az Instax mini Stone Gray instant film 10 expozíciót tartalmazó csomagban lesz kapható.

Árak és elérhetőség

A mini Evo klasszikus, fekete és ezüst kombinált kivitelben lesz kapható, és 2022. február 1-jén lesz megvásárolható 199,99 € áron. Az új instax mini Stone Gray instant film várhatóan szintén 2022. február 1-jén lesz megvásárolható 9,99 € áron. (Hivatalos bruttó hazai fogyasztói ár még nem elérhető!)

 

Fujifilm Instax mini EVO

■ Kamera funkciók  
Szenzor 1/5 hüvelykes CMOS elsődleges színszűrővel
A rögzített képpontok száma 2560 x 1920
Tárolóeszköz Belső memória, microSD/microSDHC memóriakártya
Tárolási kapacitás Körülbelül 45 kép belső memória, kb. 850 kép 1 GB-onként microSD/microSDHC memóriakártyán
Felvételi módszer DCF kompatibilis Exif Ver 2.3
Fókusztávolság f = 28 mm (35-mm ekv.)
Blende F2.0
Autofókusz Single AF (AF segédfénnyel)
Felvételi távolság 10 cm-től ∞
Záridő 1/4 mp-től 1/8000 mp-ig (automatikus)
ISO ISO100-tól 1600-ig (automatikus)
Expozíciószabályozás Program AE
Expozíció-kompenzáció −2.0 Fé-től +2.0 Fé-ig (1/3 Fé lépéssel)
Mérési mód TTL 256 osztott mérés, többszörös mérés
Fehéregyensúly Auto, Fine, Fénycső 1, Fénycső 2, Fénycső 3, Izzó
Vaku Auto / Kényszerített / Tompított
Felvételi tartomány vakuval: kb 50cm-től 1,5 méterig
Önkioldó Körülbelül 2 másodperc / körülbelül 10 másodperc
Kép effektek 10 lencsehatás, 10 filmhatás_x000D_
Összesen 100 effekt a fenti effektek szorzatával
   
■ Nyomat tulajdonságok  
Használható film FUJIFILM instant film “instax mini” (külön megvásárolható)
Felvételek száma 10 film/csomag
Film méret 86 mm x 54 mm
Kép méret 62 mm x 46 mm
Nyomtatott képpontok száma 1600 x 600 képpont
(800 x 600 képpont, ha okostelefon alkalmazáson keresztül nyomtatunk)
Nyomtatási felbontás 25 pont / mm x 12,5 pont / mm
(638 x 318 dpi, 40 x 80 μm-es pontosztás)
12,5 pont / mm okostelefonos alkalmazásból nyomtatva
(318 dpi, 80 μm-es pontosztás)
Nyomtatási fokozat 256 szín RGB gradáció
Nyomtatható képformátum Ezzel a készülékkel készített JPEG képek
Nyomtatási idő Körülbelül 16 másodperc
* Plusz 7 másodperc, ha az instax-Rich módban nyomtat közvetlenül az indítás után.
■ nyomtatási funkciók Belső memóriában és memóriakártyán lévő képek nyomtatása
Újranyomtatás Újranyomtatás lehetséges a nyomtatási előzményekben tárolt képek esetében (legfeljebb az tuolsó 50 képig).
   
Egyéb  
Okostelefon alkalmazással összekapcsolt funkciók Smartphone képnyomtatási funkció, távoli fényképezési funkció, nyomtatott képátviteli funkció, firmware frissítési funkció
LCD kijelző 3,0 hüvelykes TFT színes LCD képernyő
Pixelszám: Pontok száma: kb. 460.000 pont
Külső interfész Micro USB Micro-B (csak töltéshez)
Energiaellátás Lithium ion akkumulátor (ibeépített, nem cserélhető)
Töltési funkció Beépített
A nyomtatott képek lehetséges száma Körülbelül 100 (teljes feltöltésből)
* A nyomatok száma függ a
használati körülményektől függ.
Töltési idő Kb 2-3 óra
Függ az akkumulátor állapotától és a környzeeti hőmérséklettől
Főegység méretei 87 mm x 122.9 mm x 36 mm (kiálló részek nélkül)
Főegység súlya Kb. 285 g
Működési környezet Hőmérséklet: 5ºC és 40ºC között
Páratartalom: 20% és 80% között (kondenzáció nélkül)

 


*1: Android telefonokkal és iPhone-okkal kompatibilis ingyenes alkalmazás. Android telefonok esetében a Google Play-ből, iPhone-ok esetében pedig az App Store-ból tölthető le. Az Android és a Google Play a Google Inc. védjegyei vagy bejegyzett védjegyei. Az iPhone és az App Store az Apple Inc. védjegyei.

*2: A Bluetooth® munkajel és logó a Bluetooth SIG, Inc. bejegyzett védjegye, amelyet licenc alapján használnak.

 

Az instaxról

Az elmúlt 20 évben a FUJIFILM Vállalat instax, az instant fényképezőgép márkája olyan fényképezőgépeket készített, amelyek azonnal valódi filmképeket készítenek mini, SQUARE és WIDE formátumban. 1998-as bevezetése óta az instax megváltoztatta a világ minden táján azt, ahogyan az emberek megörökítik a pillanatokat; ennek eredményeként az instant fényképezés világelsőjévé vált. A zászlóshajó termékek közé tartozik többek között a mini 11, mini 40, mini Link nyomtató, mini LiPlay, SQUARE SQ1, SQ20, WIDE 300 & Link WIDE nyomtató.

www.fujifilm.hu


Hírlevél feliratkozás


Ez is érdekelhet:

Feliratkozás kommentre
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Szövegbeni visszajelzések
Összes komment megnézése
0
Írd meg a saját véleményedet.x
()
x