Hirdetés:

Kishírek a nagyvilágból

A kínaiak újabb kütyüt dobtak piacra, egész pontosan egy adaptert, amivel Canon EF/EF-S obikat tudunk használni L bajonettes rendszereken.


Hirdetés:

Hirdetés:


Ennek értelmében ezt a fotós kiegészítőt elsősorban Leica, Panasonic és a Sigma géptulajdonosok tudják használni, mivel e három gyártó használ a kooperáció kapcsán egyféle bajonettet. Az ismertetőből kiderül, hogy ez az adapter képes nem csak az autófókuszt visszajelezni a gépre, de minden más fontos információt is, ami a kép készítéshez elengedhetetlen, mint például az ISO, rekesz vagy épp a zársebesség adatok. Állítólag még egy beépített IS stabilizátor is van, ami segít a nem kívánatos kézremegések miatti esetleges bemozdulások csökkentésére. Ezek mellett még megbújik egy ici-pici USB-C csati is, amivel gyorsan és könnyedén tudjuk majd frissíteni a firmware-t.
Maga az eszköz fém bajonettett kapott, egy masszív műanyag borítással körbefonva, így tuti, hogy a 173 eurós árért nem egy vacakot kapunk.
Amit zárszóként még érdemes lehet kiemelni, hogy a cég állítása szerint hihetetlen gyors AF rendszer van, szóval emiatt sem kell már aggódni, hogy egy köztes eszköz a váz és az obi között bármin is rontana, persze a képminőség megtartása mellett.

0
Szerinted megér több, mint 60 ezret egy adapter?x
Petyusz
Social:
Latest posts by Petyusz (see all)

Hírlevél feliratkozás

Ez is érdekelhet:

Feliratkozás kommentre
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Szövegbeni visszajelzések
Összes komment megnézése
0
Írd meg a saját véleményedet.x