Kezdőlap » Bejelentes » Megjelent: Fujifilm instax Link WIDE

Megjelent: Fujifilm instax Link WIDE

Fujifilm instax Link WIDE

A FUJIFILM Corporation (Teiichi Goto elnök-vezérigazgató, képviseleti igazgató) bejelenti a várva várt instax Link WIDE okostelefonos nyomtató (Link WIDE), az instax instant nyomtató készülékek legújabb tagjának bevezetését.

A 2019-ben bemutatott nagysikerű instax mini Link okostelefon-nyomtató kiegészítésére épített Link WIDE megteremti a nagy formátumú képek instax WIDE instant filmre történő nyomtatásának lehetőségét, ami a márka okostelefon-nyomtató kategóriájában első alkalommal fordul elő.

Hirdetés:

“ Ez a termék részben az instax és fotós közösségeink hatalmas pozitív visszajelzéseinek köszönhetően jött létre” – mondta Toshi Ida, a FUJIFILM Europe elnöke. “Miután vásárlóink kiélvezték az instax mini Link összes képnyomtatási lehetőségét, nagyon sokan fordultak hozzánk, és lelkesen kérték az instax WIDE fotónyomtatási lehetőséget is, hogy okostelefonnal vagy digitális fényképezőgéppel készült képeiket nagyobb méretben is kinyomtathassák. Frissített funkcióival és könnyű kezelhetőségével biztosak vagyunk benne, hogy a Link WIDE le fogja nyűgözni fogyasztóinkat, miközben kielégíti az okostelefonokkal vagy digitális fényképezőgépekkel készített képek nyomtatására szolgáló széleskörű lehetőség iránti vágyukat.”

A Link WIDE az ingyenes instax Link WIDE alkalmazással (a teljes funkcionalitáshoz szükséges)*1 kiváló minőségű, instax Wide instant nyomatokat készít az okostelefonon lévő fotókró. A csatlakozás a nyomtatóhoz Bluetooth*2 segítségével történik. Az App számos szórakoztató és kreatív funkciót és lehetőséget kínál a felhasználóknak az okostelefonos képek nyomtatásához, a Bluetooth pedig gyors és zökkenőmentes átvitelt tesz lehetővé a telefonról a Link WIDE nyomtatóra. Az okostelefon-kompatibilitás mellett a Link WIDE a FUJIFILM X-S10 tükör nélküli digitális fényképezőgéppel is kompatibilis, így a fotósok közvetlenül a fényképezőgépről küldhetik képeiket a Link WIDE nyomtatóra.

 

A Link WIDE fő jellemzői a következők:

Könnyű kialakítás a hordozhatóság és a sebesség érdekében

A kategóriájában más okostelefonos nyomtatók által kínált funkciókat felülmúló, könnyű, kézben tartott Link WIDE körülbelül 12 másodperc alatt átküldi a képet és elindítja a nyomtatást, támogatja a folyamatos nyomtatást, és körülbelül 100 instax instant nyomat készítésére képes egy akkumulátortöltéssel. A Link WIDE két nyomtatási módot kínál: a mély, meleg színeket hangsúlyozó instax Rich és a kép természetes tónusait kiemelő instax Natural üzemmódot.

 

Dedikált Link WIDE alkalmazás intuitív kezelhetőségre tervezve

A Link WIDE alkalmazást a könnyű használat érdekében tervezték, számos hasznos képnyomtatási lehetőséggel. Az alkalmazás szerkesztőeszközöket tartalmaz, többek között képkivágást, körülbelül 30 szűrőt, kollázsfunkciókat, szöveg hozzáadását a nyomtatott képhez, valamint az alkalmazáson belüli matricákat és keretsablonokat. Az alkalmazás további funkciói a következők:

 

 • Vázlat, szerkesztés és nyomtatás – vázlatok és kézzel írt szövegek importálása, fotókhoz való hozzáadása, matricaikonok hozzáadása és nyomtatás.
 • Fényképek nyomtatása videókból – válasszon ki egy képkockát egy videón belül, és nyomtassa ki.
 • QR nyomtatási mód: egy okostelefonnal beolvasható QR-kódot adhat a fényképhez, amely képes:
  Hang rögzítése
  Link egy weboldalra
  Helyzeted megjelölése egy nyomaton
  Rejtett üzenet rögzítése

 

Új filmtípus érhető el

A Link WIDE bevezetésével egyidejűleg megjelenik az új instax WIDE Black instant film is, amely új kontrasztot jelent a hagyományos fehér szegélyű megjelenéshez képest. A stílusos fekete szegély szemet gyönyörködtető kontrasztot biztosít a kinyomtatott képekkel szemben. Az instax WIDE Black instant film 10 képkockát tartalmazó csomagban lesz kapható.

 

Az instax Link WIDE fényképezőgépet számos divatos kiegészítő egészíti ki, amelyek segítségével a felhasználók kreatív módon oszthatják meg kedvenc instax fotóikat.

Ez is érdekelhet:  Megjelent: RF 5.2 mm F2.8L DUAL FISHEYE

Akár a hűtőszekrényre tenne instax WIDE képeket mágnessel, akár a különleges alkalmakat egyedi és személyre szabott instax WIDE üdvözlőkártyákkal szeretné megünnepelni, vagy akár 40 fotóból álló gyönyörű gyűjteményt szeretne létrehozni az instax Peel & Stick WIDE albummal, számos lehetőség áll rendelkezésére, amelyek segítségével szórakoztató és ötletes módon oszthatja meg legkedvesebb emlékeit legközelebbi és legkedvesebb barátaival.

 

Árak és elérhetőség

Az instax Link WIDE okostelefonos nyomtató két színben, hamufehérben és mokka szürkében lesz kapható, amelyek 2021. október 13-tól lesznek elérhetőek, 2021. október 22-től pedig megvásárolhatóak, bruttó 59.990 forintos javasolt fogyasztói áron. 2021. október végén lesz szintén megvásárolható az instax WIDE Black instant film, bruttó 4.290 forint javasolt fogyasztói áron.

www.fujifilm.hu

 

Instax Link WIDE Specifikációk

Képrögzítési mód

3 színű expozíció OLED segítségével

Kompatibilis film

FUJIFILM instax színes film “instax WIDE” (külön kapható)

Number of films

10 kép / csomag

Kép méret

62 mm × 99 mm

Támogatott képméret

Hirdetés:

800 × 1260 pont

Nyomtatási felbontás

12,5 pont/mm (318 dpi, 80 μm-es ponttávolság)

Nyomtatási szintek

256 szint színenként (RGB)

Interfész:

Szabványos megfelelés: Ver. 4.2 (BLE)

Támogatott képformátum

JPEG, PNG, HEIF, DNG

Nyomtatási idő

Képfelvétel – fotó kimenet (kimenő): Körülbelül 12 mp.

Hozzávetőleges nyomtási kapacitás

Kb. 100 nyomat (teljes feltöltésből)

* A nyomatok száma a használati körülményektől függ.

Enerigaellátás

Újratölthető lítium-ion akkumulátor (belső típus: nem cserélhető)

Töltési idp

Körülbelül 80-120 perc (a töltési idő a hőmérséklettől és az akkumulátor töltöttségi szintjétől függ)

Energiafogyasztás

Kb. 3 W

Működési környezet

Hőmérséklet: hőmérséklet: +5 ºC és +40 ºC között

Páratartalom: 20% és 80% között (kondenzáció nélkül)

Főegység méretei

139 mm × 127,5 mm × 33,7 mm (a kiálló részek nélkül)

Főegység tömege

Kb. 340 g (filmcsomag nélkül)

Mellékelt tartozékok

Micro USB kábel (BOD700-101, hossza: 30 cm)

Állvány (1)

Szíj (1)

 


*1: Android telefonokkal és iPhone-okkal kompatibilis ingyenes alkalmazás. Android telefonok esetében a Google Play-ből, iPhone-ok esetében pedig az App Store-ból tölthető le. Az Android és a Google Play a Google Inc. védjegyei vagy bejegyzett védjegyei. Az iPhone és az App Store az Apple Inc. védjegyei.

*2: A Bluetooth® munkajel és logó a Bluetooth SIG, Inc. bejegyzett védjegye, amelyet licenc alapján használnak.

Social:
Latest posts by FotósHírek.hu (see all)

Hírlevél feliratkozás


Feliratkozás kommentre
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Szövegbeni visszajelzések
Összes komment megnézése

Impresszum

0
Írd meg a saját véleményedet.x