Hirdetés:

Az AF-S NIKKOR 18–35mm f/3.5–4.5G ED sokoldalú, könnyű objektív, amely újabb modern taggal bővíti a Nikon nagy látószögű, FX formátumú NIKKOR objektívek termékcsaládját. Az új AF-S objektív optikai kialakítását továbbfejlesztették, Silent Wave Motorja pedig halk, gyors és pontos automatikus élességállítást biztosít, amikor az objektívet Nikon D-SLR fényképezőgép-vázhoz csatlakoztatják.

Kiemelkedő képminőségének és akár 100º-os látószögének köszönhetően az AF-S NIKKOR 18–35mm f/3.5–4.5G ED mind a tapasztalt, mind az amatőr fotósok számára megfizethető áron kínál lehetőséget arra, hogy belekóstoljanak a nagy látószögű fényképezés nyújtotta különleges lehetőségekbe. A 18 mm-es gyújtótávolság-beállítással magával ragadó, különösen nagy látószögből készíthet lenyűgöző fényképeket városi látképekről vagy zárt terekről. Az objektív 35 mm-es beállításával klasszikus, torzításmentes nagy látószögű fényképek készíthetők, amelyek általános fényképezéshez és a nyüzsgő városi élet pillanatainak megörökítéséhez ideálisak.

Rugalmas és elérhető

AF-S NIKKOR 18–35mm f/3.5–4.5G ED
AF-S NIKKOR 18–35mm f/3.5–4.5G ED

A nagy felbontású, „full-frame” formátumú D-SLR fényképezőgépekre optimalizált AF-S NIKKOR 18–35mm f/3.5–4.5G ED objektívvel kiváló képek készíthetők anélkül, hogy ehhez mélyen a zsebében kellene nyúlnia. Ideális azoknak az amatőr fotósoknak és a D-SLR gépek azon megszállottjainak, akik szeretnék megismerni a különböző objektívek adta rugalmasságot a fényképezésben. E sokoldalú objektív kiváló eredményeket biztosít sokféle fényképezési helyzetben, és praktikus, hordozható kialakításának köszönhetően sok fotós felszerelésében számíthat állandó helyre.


Hirdetés:

Egyszerűen kiemelkedő

Az AF-S NIKKOR 18–35mm f/3.5–4.5G ED új optikai kialakításában 12 objektívelem kapott helyet nyolc csoportba rendezve. Ahárom aszferikus lencse és két ED (extra-alacsony szórású) üvegelem kitűnő felbontást biztosít, és korrigálja a nem kívánatos eltéréseket és torzulásokat, míg a Nikon szuper integrált bevonat még ellenfényben is csökkenti a szellemképek megjelenését és az erős fényforrás hatását.

Hirdetés

Pragerfoto - kreatív fotózás Budapesten

Kreatív portréfotók rólad szabadtéren, vagy stúdióban / fotóoktatás kezdőknek egyénileg, vagy kis csoportban, jó hangulatban. Kérj személyre szabott ajánlatot. 

Hirdetés:


Kisméretű és könnyű

A csupán 385 grammos objektívet valóban mindenhová magával viheti, és bármely Nikon D-SLR fényképezőgépre felszerelheti – még a beépített automatikus élességálltási motorral nem rendelkező, belépő szintű D-SLR gépekre is. A magas minőségű, ergonomikus konstrukció, a fémből készült bajonettzár és az időjárásálló gumitömítések kiemelkedő tartósságot biztosítanak utazás során.
Az AF-S NIKKOR 18–35mm f/3.5–4.5G ED objektív mellékelt tartozéka egy objektív fényellenző és egy puha védőtok is.

Műszaki adatok

  • Gyújtótávolság: 18–35 mm
  • Legnagyobb rekesz: f/3,5–4,5
  • Legkisebb rekesz: f/22–29
  • Az objektív felépítése: 12 elem nyolc csoportban (két ED-üvegelemmel és három aszferikus lencsetaggal, valamint Nikon szuper integrált bevonattal)
  • Képszög: 100°–63° (76°–44° Nikon DX-formátumú fényképezőgép esetén)
  • Íriszlamellák száma: 7 db (kerekített)
  • Legkisebb fókusztávolság: 0,28 m a képsíktól
  • Szűrő/toldalék mérete: 77 mm
  • Átmérő × hosszúság: kb. 83 mm × 95 mm
  • Tömeg: kb. 385 g

www.nikon.hu


Hírlevél feliratkozás

... hogy ne maradj le semmiről!

Ez is érdekelhet:

Feliratkozás kommentre
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Szövegbeni visszajelzések
Összes komment megnézése
0
Írd meg a saját véleményedet.x