Hirdetés:
KIEMELT,  PR cikk

MINUP az online időpontfoglaló


Nem tévedsz, valóban van egy kis áthallás az angolos, és a magyaros kiejtés között, bizonyára a srácok is direkt választották ezt a nevet. Egyébként 2 magyar fiatalemberről van szó, akik ezen fejlesztés mögött állnak. Kreatívak, nyitottak és persze ügyesek is.

 

 

PR cikk

Maga az ötlet nem egyedülálló, de eddigi tapasztalataim alapján a konkurens szolgáltatók felhasználói felülete itt-ott kissé zavaros, de a Minup-nál nem. Teljesen egyértelmű, átlátható, és csak azt rakták bele, amire valóban szüksége van a felhasználónak egy ilyen oldalnál. Semmi csicsa, minimál design, és a funkcionalitás van a középpontban. Ez különösen fontos egy olyan korszakban, amikor mindenki rohan, és nem akarja feleslegesen tölteni az idejét keresgéléssel, akár felhasználóként, akár látogatóként érkezik a felületre.

 

Egy foglaló oldalnak – szerintem – két fő dologra kell koncentrálnia: magára a gyors és egyszerű foglalásra – amit csak a legfontosabb adatok bekérésével lehet elérni, és a minél átláthatóbb és részletesebb információ közlésre, aminek értelemszerűen vannak vizuális elemei is – ezt adja a MINUP, a többi az adatlap tulajdonosán múlik. Jómagam is tesztelem a felületet (mint fotós), ez elérhető a https://app.minup.io/book/pragerfoto linken.

 

MINUP adatlap
MINUP adatlap

 

Az időpontfoglaló oldalt bárki használhatja, aki tevékenységébe be tudja építeni, de már most is kínál lehetőségeket a coachoktól kezdve a masszőrökig. Mint fotós én azért regisztráltam ide, mert látok benne lehetőséget, hogy szabad időpontjaimat értékesítsem, és leendő ügyfeleim gyorsan és könnyedén tudjanak időpontot foglalni, akár fotózásra, vagy oktatásra.

***

Maga a felhasználói oldalad 3 részre osztható fel. A fő boxban magadról tudsz információkat közölni, alatta a szolgáltatásaidat tudod felsorolni – PRO előfizetéssel pedig / aminek van egy 14 napos kipróbálási időszaka /– létre tudsz hozni eseményeket, amire szintén tudnak időpontot foglalni. Ezek mindegyikénél a legfontosabb információkat tudod közölni, árral, foglalható időpontokkal, és egy fejléc képpel. A jelentkezéseket vagy manuálisan, vagy automatára beállítva tudod aktiválni, így mások arra az időpontra már tuti nem tudnak foglalni, így elkerülhető a dupla foglalás.

Ami még nagyon szimpatikus, hogy minden – mindennel össze van kötve, így egy időpontra csak egy opció van. Ha például eseményed van, akkor másra értelemszerűen nem tudnak foglalni, hiszen Te is csak egy helyen tudsz lenni a Mátrixban. 🙂

 

[irp posts=”5692″ ]

 

Ami még nagyon szimpatikus, hogy össze lehet kötni a Google naptárral oda-vissza (PRO előfizetésnél), így bármit mahinálsz a naptárban észleli a rendszer, tehát nem foglalható.

MINUP esemény adatlap
MINUP esemény adatlap

 

Az admin felületen mindent be tudsz állítani. A saját profil oldaladon megjelenő információk mellett azt is, hogy mikor vagy elérhető – mikor tudnak foglalni -, esetleg egyedi időpontokat is beállíthatsz, kérdéseket is feltehetsz mielőtt foglalnak (PRO előfizetés), így leendő ügyfeleidtől extra információkat is megtudhatsz, és könnyedén beillesztheted weboldaladba is.

 

A MINUP egy modern, átlátható és könnyen kezelhető időpontfoglaló, amivel új ügyfelekre tehetsz szert.

 

Regisztrálj most, egyszerűen, 1 perc alatt!

 

Hirdetés:
0
0

Írd meg a véleményedet

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük