Hirdetés:

9 csodálatos helyszín város- és természetfotósoknak

fotós táska,fotostaska,fotótáska,hátitáska fotósoknak,emag fotós táska,fotós hátizsák

 

Gyönyörű országban élünk, ahol úton-útfélen fantasztikus fotótémákba botlunk. Arra vállalkoztunk, hogy összegyűjtjük a leglenyűgözőbb látnivalókat, amelyek egyszerűen nem lehet kihagyni.

Promóciós anyag

Hirdetés:


Szentendre

A mediterrán hangulatot idéző kisváros barokk stílusával maga a tökéletes téma. A tüneményes macskaköves utcákon számos tematikus múzeumot, galériát, pravoszláv templomot találunk, ráadásul gyalogosan elérhetők a Duna méltán közkedvelt kirándulóhelyei. A 60 hektáros skanzen egész napos elfoglaltságot biztosít, különösen abban az esetben, ha időt szeretnénk fordítani a legszebb fotók elkészítésére.

Visegrád

Visegrád a magyar történelem egyik legfontosabb helyszíne, számunkra különleges hangulattal és gyönyörű fellegvárral. A Duna csaknem derékszöget rajzoló kanyarulata elképesztő természeti látványosságot kínál. Lehetőségünk van arra is, hogy korabeli ruhákat öltsünk magunkra és megörökítsük a pillanatot.

Aggtelek

Az Aggteleki Nemzeti Park önmagában említést érdemelne a legszebb látnivalók listáját, a 25 km hosszú Baradla-barlang viszont egészen különleges élménnyel kecsegtet. Kétmillió éves földtörténeti képződmények egész sora várja a látogatókat; lélegzetelállító, színes cseppkőoszlopok, ámulatba ejtő termek és földalatti patakok szerepelnek a látnivalók között.

Tokaji-borvidék

Magyarország leghíresebb borvidéke a Világörökség része, ahol a vulkanikus talaj, valamint a Bodrog és a Tisza aszusodásért felelős mikroklímája csodálatos témákat kínál a fotósok számára. A kizárólag fehérszőlőt termő tájat nem érdemes elhagynunk anélkül, hogy megkóstolnánk az itt készített legfinomabb nedűket.

Hortobágy

Magyarország egyik ikonikus – ha nem a legikonikusabb – tája, ahol a gémeskutak árnyékában szürkemarhák legelésznek. A pusztaromantikára hajlamos fotós leghálásabb témai ezek. Ne feledkezzünk meg a felbecsülhetetlen természeti értéket képviselő mocsárrétekről sem, amelyek madarak sokaságát vonzzák.

Tata

A természetes és mesterséges vizek, a 14. századi romantikus vízi vár és a madárvilág látványa csodálatos miliőt teremt a természetbarátok számára. Ne hagyjuk ki a Fényes tanösvényt sem, amely hasonlóképpen lenyűgöző vizes látványosság.

Hollókő

Hollókő az ország egyik legautentikusabb helyszíne, ami színes természeti, néprajzi és kulturális hagyatékának köszönhetően ma is a turisták egyik kedvenc célpontja. A Cserhát dombhátai között megbúvó apró település bővelkedik tornácos házikókban és kővel rakott utcácskákban.

Az utazásaink során nagyszerű szolgálatot tesznek a különböző fotós táskák és hátizsákok. A vízálló és nedvességálló kivitel mellett rendelkezésre állnak porálló és ütésálló változatok is, amelyek nagyszerű védelmet jelentenek az értékes felszerelés számára.

 

Ez is érdekelhet: