Partnereink

Partnereink
Értékeld ezt a cikket.

Ezen az oldalon listaszerűen jelentetjük meg folyamatosan bővülő partnereink kínálatát témakörökre osztva.

Amennyiben Ön is szeretne csatlakozni kérem olvassa el a részletes bemutatást, majd írjon ezzel kapcsolatban egy e-mailt az info @fotoshirek.hu címre.


Fotózás kedvezmény:

Fotóstúdió bérlés kedvezmény:

Fodrász kedvezmény:

 

Smink kedvezmény:

 

Nyomtatás:

 

Tanfolyam kedvezmények:

 

Workshop kedvezmények:

 


Kétféle lehetőség van a megjelenésre. Vagy %-os vagy Ft alapú kedvezmény (min. 10 % / vagy min. 2-3.000 Ft a végösszegből), vagy mennyiségi kedvezmény (min. darabszám előre egyeztetendő). Generálunk egy kódot, és ezt tudják az Önök oldalán keresztül érvényesíteni látogatóink. Van lehetőség az oldalra linkelésre, amit egyrészt a kódra kattintva, másrészt a fejléc szövegre kattintva tudnak elérni. Célszerű egy ajánlatkérő formra, vagy még jobb ha egy landing pagere irányítják az ügyfelet, de az fontos, hogy a kódot valahova beírhassa, így tudják Önök beazonosítani. A kupon minden cikk alján rotálva jelenik meg.

Fontos megadni a lejárat idejét, illetve a saját oldalukon a feltételeket, felhasználás részleteit jól olvasható, feltűnő helyen.

Partneroldalunk még nagyon friss, októberben indultunk, így egy INDULÁSI AKCIÓ keretében DÍJMENTESEN biztosítjuk a megjelenést 1 ajánlatra, 1 hónapig, 2018.10.31-ig történő rendelés esetén.

Amennyiben szeretne csatlakozni, kérjük írjon nekünk üzenetet a megfelelő információk csatolásával, amik a következők:

  • Cég / vállalkozás neve, címe, adószáma (nem kerül ki a weboldalra)
  • Az ajánlat mértéke (%,FT, vagy mennyiségi kedvezmény)
  • Lejárat ideje (max. 2018.12.31.)
  • Rövid, 1 mondatos bemutatása az ajánlatnak
  • Választott rövid, figyelemfelkeltő címsor

***

A FOTÓSHÍREK.HU SZERKESZTŐSÉGE SEMMINEMŰ FELELŐSSÉGET NEM VÁLLAL A PARTNERCÉGEK / VÁLLALKOZÓK HIBÁS TELJESÍTÉSÉÉRT, ILlETVE A FÉLREÉRTÉSEK OKOZTA KÁROKÉRT.