hírek

Új hálózati kamera a Canon-tól

A Canon bejelentette a gyenge megvilágítás mellett is kiválóan használható ME20F-SHN hálózati kamerájának bevezetését. Az ME20F-SH típusjelzésű terméket váltó új modell gyenge fényviszonyok mellett is teljes színskálát és Full HD felbontású képet rögzít. Egy ilyen kamera tökéletes megoldás például térfigyelő alkalmazásokhoz, kivételes hálózati és beépített videoanalitikai képességeket kínál kompakt és könnyű kivitelben.

Hihetetlen teljesítmény gyenge megvilágítás mellett

A Canon Cinema EOS kameráihoz hasonló módon ennél a hálózati kameránál is elérhető a „Canon Log and Wide DR” üzemmód a „Custom Picture” menüből. Ennél az üzemmódnál 12 lépcsős (800%-os) nagy dinamikus tartomány áll rendelkezésre kiváló minőségű képek készítéséhez különböző fényviszonyok között. A „Custom Picture” menü új „Crisp Img” funkciója jól megvilágított környezetben éles képeket, rossz fényviszonyok között pedig alacsony zajszintű képeket készít. Ezek a funkciók felbecsülhetetlen értéket jelentenek a pontos és tiszta képek rögzítéséhez.

 

Canon ME20F-SHN

Továbbfejlesztett hálózati képességek térfigyelő alkalmazásokhoz

Az Ethernet, 3G/HD-SDI és HDMI csatlakozókkal rendelkező ME20F-SHN sokféle videókimenetet támogat a felhasználó alkalmazáskövetelményeihez igazodva. A helyi térfigyelés feladataira a 3G/HD-SDI és HDMI portok szolgálnak; míg az Ethernet csatlakozás a kamera beállításainak távoli kezelését, a webböngészőn, mobileszközön vagy más videófelügyeleti szoftvereken keresztüli figyelést és rögzítést támogatja. A microSD kártyanyílás lehetővé teszi a microSD kártyára való közvetlen rögzítést és az onnan való visszajátszást. A gazdaságos automata térfigyelés érdekében a kamera 6 beépített videóanalitikai funkcióval és riasztási I/O interfésszel is rendelkezik, amelyek használata esetén a videós mozgásérzékelés és a riasztási bemenet automatikusan elindítja a képrögzítést, és külső eszközre küldi a felvételt.


Hirdetés:

A területspecifikus adatméret-csökkentési (ADSR) funkcióval az ME20F-SHN felhasználói nagy részletezettséggel rögzíthetik az őket érdeklő területeket, míg a kép egyéb részein csökkentik a bitsebességet, hogy ezzel hálózati sávszélességet takarítsanak meg. A meglévő videós térfigyelő rendszerekbe való egyszerűbb integráció érdekében az ME20F-SHN sokféle videófelügyeleti szoftvert támogat a Canon WebView és ONVIF protokollokon keresztül.

Canon ME20F-SHN

Rugalmas telepítés

A kezelő minden rögzítési és eszközhasználati forgatókönyvhöz kiválaszthatja az ideális objektívet, figyelembe véve például a látószöget és a fény mennyiségét. Az EF-bajonettzáras Cinema Lock funkciónak köszönhetően az ME20F-SHN sokféle Canon-objektívvel kompatibilis (pl. zoom, prime és egyes Cine Servo objektívekkel), így jobban kézben tartható a felvételkészítés folyamata. A PoE+ támogatás révén az Ethernet hálózati adatátvitel és a tápellátás ugyanazon a LAN-kábelen biztosított. Így a kamera gyorsan és egyszerűen telepíthető. A rögzített helyzetben és hordozva is használható kamerát kereső felhasználók nagyra fogják értékelni az ME20F-SHN komplett és könnyű kivitelét.

Az ME20F-SHN főbb jellemzői:

  • Alacsony zajszintű, éles színes videók készítése rendkívül gyenge megvilágítás mellett
  • Hálózati távkonfiguráció és -figyelés
  • Sokféle térfigyelő alkalmazás támogatása
  • Kiváló minőségű Full HD kimenet
  • Rugalmas telepítés

www.canon.hu

Írd meg a véleményedet

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük