Hirdetés:
hírek

Új Canon kompaktok

A Canon bemutatta teljesen automata kompakt kamera családjának két új szuperzoomos modelljét, a Canon PowerShot SX600 HS és az Canon IXUS 265 HS fényképezőgépeket. A két gép különösen azoknak a kezdő fotósoknak ideális mivel mindkét modell komoly zoommal rendelkezik, emellett újfajta kreatív fényképezési módokat és egy sor kapcsolati lehetőséget kínál, így a különleges pillanatok könnyen megragadhatók és kényelmesen megoszthatók.

Canon PowerShot SX600 HS
Canon PowerShot SX600 HS

 

Győzze le a távolságot a Canon szuperzoomjával

Mindegy, hogy nyaraláskor a játszó gyereket akarja lefotózni, netán egy sporteseményt, a távoli akciók is közelebb hozhatók a PowerShot SX600 HS és az IXUS 265 HS fényképezőgépekkel, mivel mindkét fényképezőgép karcsú és divatos kompakt házába lenyűgöző szuperzoomos objektívet építettek. A PowerShot SX600 HS a 25 mm-es, ultranagy látószögű objektívnek köszönhetően megfelelő panorámaképek készítéséhez is, ugyanakkor távoli objektumokat is közel tud hozni – a képminőség feláldozása nélkül. A PowerShot SX600 HS ideális azokban a helyzetekben, amikor szeretne ráközelíteni az akcióra, mivel a tizennyolcszoros optikai zoom mellett a kiváló minőségű 36x ZoomPlus technológia is segít a közelítésben.

Koncert, fesztivál vagy divatfotók készítése esetén jó választás az elegáns kinézetű IXUS 265 HS, mert sokoldalú tizenkétszeres optikai zoomja és 25-300 mm-es fókusztávolságú objektívje az ultranagy látószögtől a telefotókig mindenféle kép készítésére lehetőséget ad.

 

Csúcsminőségű képek, bármikor

A Canon képalkotó technológiáinak köszönhetően mindkét géppel kiváló minőségű képek készíthetők, amelyekkel elkápráztathatja barátait és családját. Ragadja meg gyorsan a pillanatot a fejlett, kivételes Canon DIGIC 4+ processzorral. Azért, hogy éjjel-nappal fotózhasson, a HS rendszerben a processzor mellé egy 16 megapixeles, nagy érzékenységű CMOS-érzékelő társul, amelyekkel fantasztikus, részletes állóképek készíthetők minőségvesztés nélkül.

Fotózni, csatlakozni, megosztani

Ossza meg képeit a közösségi hálózatokon, vagy mentse el a felhő alapú tárolási lehetőségek egyikében gyorsan és egyszerűen a PowerShot SX600 HS-ről és az IXUS 265 HS-ről egyaránt! A dedikált Mobile Device Connect gomb megnyomásával a felhasználó azonnal rácsatlakozhat egy okostelefonra, az NFC-támogatás pedig még könnyebbé teszi az NFC használatára képes eszközök csatlakoztatását,[i] így mindössze néhány egyszerű lépésre van szükség a képei megosztásához.

A két fényképezőgép új kapcsolati lehetőségeibe a Remote Shooting is beletartozik – ami különösen akkor hasznos, ha rajta szeretne lenni a baráti vagy családi csoportképeken. Ezzel az új funkcióval akár ötméteres távolságról is szabadon exponálhat okostelefont vagy táblagépet használva a kamera beállításainak távirányításához. A telefon vagy táblagép képernyőjén érintőgombokat fog látni, amelyekkel a kamera távolról is irányítható, így semmi akadálya a képek készítésének, megjelenítésének és elmentésének.

Canon IXUS 265 HS
Canon IXUS 265 HS

 

Fedezze fel a kreativitását

Adjon a képekhez egy kis kreatív csavart a fényképezőgép saját effektusaival. Amennyiben nem biztos benne, hogy melyiket lenne jó használni, akkor hagyja a választást az egyedi Creative Shot funkcióra – ez hatféle változatban készíti el ugyanazt a képet, mindegyiknél másfajta hatást használva. Válasszon a négyféle téma – fekete-fehér, retró, különleges, természetes – és ezeken belül az összesen 46 féle kreatív effektus között. A kulisszák mögötti eseményeket is újraélheti azáltal, hogy a Hybrid Auto funkció négy másodpercnyi mozgóképet rögzít minden egyes állókép elkészülte előtt. A nap végén az összes állókép és klip egy felvétellé olvasztható össze a teljes történet elmeséléséhez.

Vigye magával mindenhová – elfér a zsebében

A PowerShot SX600 HS vagy IXUS 265 HS tulajdonosaként soha nem fog elmulasztani egyetlen pillanatot sem – mindkét modell könnyedén megbirkózik a nappali és az éjszakai fotózással is, egyaránt lenyűgöző képeket készítve bármikor. A karcsú, elegáns fémburkolattal, erős zoommal és négyféle (bíbor, pink, ezüst és fekete) választható színben készülő sokoldalú IXUS 265 HS elég kicsi ahhoz, hogy kényelmesen elférjen bármilyen zsebben, így mindig kéznél van, ha spontán történik valami érdekes. 7,5 centiméteres (3”), nagyfelbontású (461 ezer pixeles) LCD képernyőjén ugyanakkor jól vissza is nézhetők az elkészült képek. A PowerShot SX600 HS 7,5 centiméteres (3”) PureColor II G LCD képernyője tökéletes társ a nyári kirándulásokhoz, mivel a képek napfényben is jól láthatók rajta.

 


Canon PowerShot SX600 HS specifikáció:

 • Ultranagy látószög, 18x optikai zoom és 36x ZoomPlus
 • Kompakt, zsebben elférő kivitel, fémburkolat
 • 16 megapixeles HS rendszer a tiszta fotók készítéséhez még gyenge megvilágítás mellett is
 • Wi-Fi és NFC a kényelmes okostelefonos kapcsolódáshoz
 • Intelligent IS technológia az éles képekért és a bemozdulásmentes videókért
 • Creative Shot funkció 6 egyedi kép kényelmes előállításához
 • Smart Auto funkció a teljesen automata fotózás egyszerűségéért
 • Full HD felbontású videók optikai zoommal
 • Vörös, ezüst és fekete színben

 

Canon IXUS 265 HS specifikáció:

 • 16 megapixeles HS rendszer a tiszta fotók készítéséhez még gyenge megvilágítás mellett is
 • Ultranagy, 12x optikai zoom és 24x ZoomPlus
 • Elegáns, rendkívül helytakarékos kivitel, fémburkolat
 • Wi-Fi és NFC a kényelmes okostelefonos kapcsolódáshoz
 • Intelligent IS funkció az éles fotók és videofelvételek készítéséhez
 • Creative Shot funkció 6 egyedi kép kényelmes előállításához
 • Smart Auto funkció a teljesen automata fotózás egyszerűségéért
 • Full HD felbontású videók optikai zoommal
 • Bíbor, pink, ezüst és fekete színben


[i] Az NFC kommunikáció arra utasítja az okostelefont/táblagépet, hogy automatikusan nyissa meg a CameraWindow alkalmazást, vagy ha még nincs telepítve, akkor töltse le.

www.canon.hu

Hirdetés:
0
0

Írd meg a véleményedet

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük