Hirdetés:

Oszd meg barátaiddal:

Új Canon IXUS kompaktok és még egy kompakt…

 

A Canon az IXUS 285 HS, az IXUS 180 és az IXUS 175 ultrakompakt digitális fényképezőgépeivel tovább bővíti az ikonikus IXUS-termékvonalát.

Ennek tagjai a Canon legvékonyabb kompakt fényképezőgépei – ideális társak a mindennapi használathoz, és bármilyen helyzetben jól alkalmazhatók. Könnyen zsebre vágható méretük dacára lenyűgöző képminőséget biztosítanak fotózás és videózás esetén egyaránt. Ezen kívül egyedi kreatív funkciókat és elődeiknél jobb csatlakoztatási lehetőségeket kínálnak.

A kis méretű és stílusos formatervű új  SELPHY CP1200 nyomtató tökéletes kiegészítője az új fényképezőgép-sorozatnak, illetve bármilyen okostelefonnak, mivel problémamentes nyomtatást tesz lehetővé, bárhol is legyen a felhasználó.

Mindhárom új IXUS modell lenyűgöző, ultraszéles látószögű objektívvel, valamint 8-szoros, 10-szeres és 12-szeres optikai zoommal rendelkezik. Ez utóbbit ráadásul tovább lehet növelni a ZoomPlus funkcióval, s így a felhasználók optimális minőségben tudnak még közelibb képeket készíteni, az intelligens zoomolás pedig a kereten belül lévő emberek száma alapján magától állítja be a képkivágást.

Mindhárom modellen megtalálható egy dedikált Movie Record-gomb, amelynek segítségével kiváló minőségű videók készíthetők egy gombnyomásra. Az IXUS 285 HS és az IXUS 180 egyaránt intelligens képstabilizátor technológiával rendelkezik, amely folyamatosan az adott témához igazodik, s ezzel garantálja, hogy még menet közben is a legjobb minőségűek legyenek a képek és a videók.

canon_ixus_180_175_285hs
Canon IXUS 285 HS, az IXUS 180 és az IXUS 175

Az IXUS 285 HS Creative Shot funkciója egészen egyedi, az exponáló gomb megnyomásakor ugyanis a fényképezőgép további öt egyedi szűrőt alkalmaz automatikusan.

Az így készített művészi fotók tökéletes meglepetésként szolgálhatnak, és szükségtelen a képek utólagos szerkesztése is. A Story Highlights funkció pedig abban segít, hogy újra átéljük élményeinket: a kijelölt emberekkel és a megadott dátummal készített videókból automatikusan kisfilmet készít számunkra.

A fényképezőgépek a Canon legjobb képalkotó technológiájával vannak felszerelve: az IXUS 285 HS lenyűgöző, 20,2 megapixeles CMOS érzékelővel, míg az IXUS 180 és az IXUS 175 20 megapixeles szenzorral van ellátva.

A fejlett DIGIC 4+ processzorral érkező fényképezőgépek ultragyors reagálásúak, és kiváló képminőséget biztosítanak. A gyenge fényviszonyok melletti fotózáshoz is tökéletes IXUS 285 HS-t egyedi HS rendszerének köszönhetően még a legkedvezőtlenebb fényviszonyok között is kellő magabiztossággal lehet használni.

Az új IXUS termékcsalád Wi-Fi és Dinamikus NFC funkciójával rendkívül egyszerű az emlékeink megosztása másokkal. A csatlakoztatás már egyetlen gomb megnyomásával elindul, de akár úgy is elkezdhető, hogy a fényképezőgéppel megérintünk egy vele kompatibilis okostelefont vagy egy fotótároló berendezést, például a Canon CS100-at. Alkotásainkat közvetlenül a közösségi oldalakra is feltölthetjük, illetve erőfeszítés nélkül menthetjük el fotóinkat és videóinkat a Canon iristára, azaz a Canon modern, felhőalapú képkezelő platformjára.

canon selphy cp1200 ces2016


Canon SELPHY CP1200

SELPHY CP1200: hordozható nyomtató

Az új SELPHY CP1200-zal otthonról, de akár utazás közben is kinyomtathatjuk emlékeinket. A beépített Wi-Fi és AriPrint funkcióknak köszönhetően a SELPHY CP1200 egyszerű csatlakoztathatóságot garantál, ami lehetővé teszi, hogy okostelefonról, táblagépről és kompatibilis fényképezőgépekről is nyomtathassunk, s ezzel laborminőségű nyomatokat készíthessünk kevesebb, mint egy perc alatt.

A Dye-sub technológia segítségével négyféle kidolgozási lehetőség közül választhatunk anélkül, hogy másik típusú papírt kellene a készülékbe helyeznünk, és rengeteg kreatív nyomtatási módot is használhatunk, így képeslap, hitelkártya és minicímke vagy matrica méretű nyomatokat készíthetünk rendkívül rövid idő alatt. Az opcionális nagy kapacitású újratölthető akkumulátor segítségével útközben akár 54 fotót is nyomtatható.

A SELPHY CP1200 legfontosabb jellemzői:

  • Egyszerű és gyors nyomtatás mobil eszközről
  • Maradandó emlékek tartós laborminőségű nyomatokkal
  • Fesztelen kreativitás és könnyű vezérlés
  • Kompakt, stílusos és hordozható fotónyomtató
  • Kiválasztható kidolgozási minőség standard fotópapírral

www.canon.hu

Ez is érdekelhet:  Két új Nikon Z objektívet fejlesztenek
Hirdetés:
imedia
Híreinket szemlézi
abplusz
Tárhelyszolgáltatónk

Te váltanál DSRL-ről - Milc vázra, a tükrös objektív parkoddal?

Hirdetés:
Edit Template
Hírlevél feliratkozás:
Ez van:
  • 963
  • 96
Copyright @ FotosHirek.hu / 2011-2023.
0
Írd meg a saját véleményedet.x