Hirdetés:

 

Rendkívül strapabíró és páratlan képminőséget kínál a Sony új fényképezőgépe, az RX0

A Sony többkamerás képrögzítési megoldásának segítségével örökheti meg kedvenc témáit

 • Kiváló képminőség ultra kompakt és strapabíró vázban: a fényképezőgép egyszerre víz-[i],[ii], törés-[iii],i és ütésálló[iv],i
 • 0 inch méretű típusú rétegelt 15,3 megapixeles[v] Exmor RS CMOS képérzékelő
 • ZEISS® Tessar T* 24mm[vi] F4 fix nagylátószögű objektív maximum 1/32000 másodperces záridővel és akár 16 képkocka/másodperc[vii] sebességű sorozatfelvétel funkcióval
 • A felhasználók számára többek között olyan videobeállítások érhetők el, mint a 40x szuperlassított[viii] felvétel, személyre szabott képprofilok (S-Log2) és a 4K-s[ix] tömörítetlen jel HDMI kimeneten keresztül
 • Vezetékes vagy vezeték nélküli kapcsolaton keresztül vezérelhet több kamerát egyszerre, így számos nézőpontból készíthet képeket témájáról

 

Hirdetés:


Vegye kezébe a Sony legújabb, RX0 (DSC-RX0) fényképezőgépét és részesüljön a páratlan képalkotási lehetőségekben és élményekben. Az ultra kompakt és strapabíró váz a Sony RX sorozatra jellemző kiváló képminőségét és a Sony fejlett fotó- és videofunkcióit ötvözi.

Az RX0 fényképezőgéppel semmi sem szabhat határt kreativitásának. Az állóképek és videók készítése mellett az eszközt egy több kamerából álló rendszerbe kötve inspiráló képsorozatokat készíthet, akár több nézőpontból egyszerre. A kisméretű és rendkívül sokoldalú RX0 fényképezőgép előtt nincs akadály, a legnehezebb fotózási körülmények során is részletgazdag képminőséggel adja vissza a kívánt téma szépségét.

Csupán 110g-os[x] tömegével és 59mm x 40.5mm x 29.8mm (WxHxD)[xi] méreteivel az RX0 átértelmezi, amit eddig a kompakt és könnyű prémium fényképezőgépekről gondolt. Az eszköz záporesőben, víz alatt vagy homokos körülmények között önmagában vagy több kamerához csatlakoztatva is képes fotók vagy videók rögzítésére, utóbbi esetében számos új szemszögből örökítheti meg a kívánt témát.


Hirdetés:

Engedje szabadjára képzeletét

A hagyományos bullet-time és time-slice felvételek mellett az RX0 több kamerás megoldása számos további lehetőséget kínál a fotósoknak. Az FA-WRC1M vezeték nélküli rádiós vezérlő segítségével akár tizenöt[xii] RX0 fényképezőgéppel tud exponálni egyszerre. A PlayMemories™ Mobile[xiii] alkalmazással akár öt RX0 modellt köthet egymáshoz vezeték nélküli kapcsolaton keresztül. Tökéletesen kiegyensúlyozott felépítésének köszönhetően az eszközöket biztonságosan rögzítheti szélsőséges körülmények között is, ezáltal eddig lehetetlennek tűnő nézőpontokból is megörökítheti témáit. Külső adatátviteli eszköz [xiv] használata esetén még több RX0 egységet csatlakoztathat egymáshoz vezeték nélkül. Ez a szolgáltatás jelenleg fejlesztés alatt áll, amely egy firmware frissítés után lesz elérhető 2018 januárjában. A Sony egy új fényképezőgép vezérlőközpontot is fejleszt azoknak, akik előnyben részesítik a vezetékes csatlakozást. Várható megjelenés szintén 2018. január.

Sony RX0

Kihagyhatatlan funkciók

Az RX0 a Sony egyedi és fejlett képtechnológiái mellett tartalmaz egy 1.0 típusú, 15,3 megapixeles vi Exmor RS CMOS képérzékelőt BIONZ X® processzorral, valamint egy nagylátószögű ZEISS Tessar T * 24mm F4 fix objektívet. Az objektív nagy felbontásával kisebb képtorzulást eredményez RAW és JPEG állóképek, valamint az egyéb támogatott videoformátumok esetén. A torzításmentes elektronikus zár akár 1/32000 másodperces sebességével, valamint akár 16 kép/mp sebességű sorozatfelvételezésével a gyorsan mozgó tárgyakat is páratlan részletességgel jeleníti meg. Az RX0 kompakt fényképezőgép használata rendkívül egyszerű, méretének köszönhetően ideális azok számára, akik kiváló képminőséggel akarják megörökíteni az élet legfontosabb pillanatait.

Az RX0 10 méteres mélységig teljesen vízállói,ii, az új MPK-HSR1 tok segítségével az eszköz akár 100 méteres[xv] mélységben is használható. A fényképezőgép váza 2 méteres magasságig sérülés nélkül állja a zuhanásokat,iii,i valamint 200 kilogramm/2000 N terhet is elbír iv,i. Páratlan strapabíróságának köszönhetően olyan körülmények között is használható, amelyekben a hagyományos kamerák elvéreznek. Az RX0 felhasználói számára a nedves, homokos, szűk vagy poros környezetek sem jelenthetnek akadályt fényképeik rögzítésében.

Páratlan videofelvételek

A videósok is lenyűgöző felvételeket készíthetnek az RX0 fényképezőgép számtalan beépített mozgóképes funkciójának segítségével. Az 1000 kép/másodperces sebességű lassított felvételekenviii minden pillanat egyszerűen lenyűgöző. A HDMI kimenet segítségével tömörítetlen formátumban rögzítheti 4K-s mozgóképeit külső felvevőjére. Az MF Segéd és a Csúcsérték beállításokkal a fókuszt az ön igényeihez igazíthatja, valamint a Képprofil és az S-log2 teljes kreatív szabadságot nyújt elképzeléseinek megvalósításához. Az Időkód és Kamera azonosítási funkciók elengedhetetlenek a több-kamerás felvételek készítéséhez, valamint megkönnyítik és lerövidítik az utómunkálatokat. Az Előre beállított fókusz opció további lehetőségeket biztosít a képek rögzítésekor.


 • [i] Használati feltételektől és körülményektől függően. A kamera sértetlensége és vizállósága teljes mértékben nem garantálható
 • [ii] A JIS/IEC védelmi szabványainak megfelel (A Sony vállalat által elvégzett tesztek alapján). 10 méteres mélységben való használat 60 percig lehetséges. (JIS:Japan Industrial Standarsd; IEC:International Electrotechnical Comission)
 • [iii] Az eszköz az MIL-STD-810G C1 516.7 módszerrel sérülés nélkül képes kibírni egy 2 méteres zuhanást egy ütésálló, 5 cm-es furnérlemezre (A Sony vállalat által elvégzett tesztek alapján)
 • [iv] Az eszköz 200 kg / 2000 N terhet is elbír (A Sony vállalat által elvégzett tesztek alapján)
 • [v] Becsült effektív megapixelek száma
 • [vi] 35mm-nek megfelelő
 • [vii] Sebesség-előválasztásos sorozatfelvétel módban. A fókusz és exponálás beállítások rögzülnek az első felvételnél
 • [viii] Akár 1000 kép/másodperc sebességű szuperlassított felvétel készíthető. Közel Full HD minőségű képek 250 képkocka/másodperc sebességgel a Minőség Prioritás mód kiválasztásakor. Lassú felvételi módban a hang rögzítése nem lehetséges, valamint a fókusz, exponálás, a fókusz helye, filmkocka szám és egyéb beállítások rögzülnek a felvétel kezdetekor. Class 10 vagy magasabb besorolású Micro SDHC/Micro SDXC memóriakártya szükséges.
 • [ix] QFHD: 3840×2160
 • [x] Becsült adat, amely az akkumulátort és egyéb kiegészítőket is tartalmazza belefoglalva 
 • [xi] Becsült értékek
 • [xii] Működéséhez az FA-WRR1 vezeték nélküli rádióvevő és a VMC-MM1 több csatlakozós kábel szükséges
 • [xiii] Okostelefonokhoz és tabletekhez. Működéséhez a legfrissebb operációs rendszer szükséges.
 • [xiv] A csatlakoztatható készülékek számát befolyásolhatja a használt külső adatátviteli eszköz, a környező okostelefonok és tabletek jelenléte, valamint az telepítési helyen elérhető egyéb rádióhullámok
 • [xv] Víz alatt az elérhető legrövidebb fókusztávolság megnövekszik, ezáltal a látószög keskenyedhet

www.sony.hu

Ez is érdekelhet:

Feliratkozás kommentre
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Szövegbeni visszajelzések
Összes komment megnézése
0
Írd meg a saját véleményedet.x