Hirdetés:

SONY FE 35mm F1.8 – a pillekönnyű, fényerős objektív

SONY SEL 35 mm f1.8

A Sony bejelentette az E-bajonettes full-frame objektív termékcsaládjának legújabb tagját, az FE 35mm F1.8 nagy rekesznyílású és széles látószögű prímobjektívet (SEL35F18F).

Kis méretéből és könnyű súlyából adódóan a nagy rekesznyílású és széles látószögű SEL35F18F különböző típusú fotózásokhoz egyaránt alkalmas, legyen szó pillanatképekről, gasztrofotókról, tájképekről vagy éjszakai fotózásról. Az új objektív maximális F1.8-as rekesznyílásával kiváló képminőséget garantál a teljes képmezőn, a csendes autofókusz és a stabil követési teljesítmény miatt pedig remek választás lehet álló- és mozgóképek készítéséhez egyaránt. Kis mérete miatt APS-C és full-frame vázakhoz is illeszkedik az 52.5 milliméternek megfelelő[i] gyújtótávolságot kínál.

 

Hirdetés:


Általános jellemzők:

Magas felbontású és széles rekesznyílású full-frame teljesítmény, könnyű és hordozható kialakításban

  • Továbbfejlesztett optikai kialakítás beépített aszférikus lencsetaggal, mely minimálisra csökkenti a kromatikus aberrációt és magas felbontást nyújt a teljes képmezőn. 9 lamellás, kör alakú nyílásszerkezet garantálja a gyönyörű bokeh effektet.
  • Az objektív minimális fókusztávolsága 0.22 m, maximális nagyítási mértéke pedig 0.24x, így makrófotózás közben is megállja a helyét.

Minden igényt kielégítő vezérlés

  • A könnyedén elérhető és testreszabható exponáló gomb és fókuszmód kapcsoló segítik az azonnali váltást az automatikus és manuális fókusz között.
  • A lineárisan reagáló MF szabályozza a manuális fókuszálást, amely pontos kézi vezérlést tesz lehetővé.
  • Por- és nedvességálló kialakítása[ii] hozzájárul az objektív sokoldalú és megbízható működéséhez, így szélsőséges körülmények között is megbízható kiegészítő lehet fotózáskor.

 


Hirdetés:

Csendes működésű AF kiváló témakövetéssel videók és állóképek rögzítésekor is

  • Gyors, pontos és csendes lineáris AF meghajtórendszer a precíz fókuszért állóképek és videók esetén is

„A 35mm-es prímobjektív sokoldalú működésének köszönhetően szinte bármilyen körülmények között megállja a helyét, így kiváló választás lehet mind amatőr, mind professzionális fotósoknak. Mindemellett a termék nem csak pehelykönnyű, de képes a teljes képmezőn át tartó, tűéles képek rögzítésére is, ezért úgy gondoljuk, hogy a SEL35F18F fotósok és videós tartalmakat gyártó felhasználóink érdeklődését is felkelti” – mondta Yann Salmon-Legagneur, a Sony digitális képalkotó eszközeiért felelős marketing igazgatója.

 

Elérhetőség

Az FE 35mm F1.8 objektív 2019 augusztusától érhető el Európában.

www.sony.hu


  • [i] Full-frame esetén 35mm-rel megegyező méret
  • [ii] A 100 százalékos por- és nedvességálló védelem nem garantált

Ez is érdekelhet:

Feliratkozás kommentre
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Szövegbeni visszajelzések
Összes komment megnézése
0
Írd meg a saját véleményedet.x