Hirdetés:

Promóciós anyag

A nyár az élmények időszaka, ilyenkor utazás előtt jut eszünkbe, hogy egy jobb géppel szebben tudnánk megörökíteni az emlékeinket.

A digitális fényképezés, videózás korában a technika minősége nagyon is képes befolyásolni a kép, vagy a videó minőségét, így egy amatőr fotósnak is érdemes profi kamerát, fotófelszerelést venni.

Ez azonban cseppet sem olcsó. Egy jó fényképezőgép beszerzése előtt komoly kutatómunka áll: milyen paraméterekkel bírjon az új gép, mit tud, mire képes, mekkora a felbontása, milyen a lencséje, a szoftvere és még oldalakon keresztül lehet sorolni. Sokan ennek az időnek a töredékét szánják rá arra, hogy megtalálja azt a finanszírozási módot, amivel a kamerát kedvezőbben viheti haza. Nem szégyen spórolni a hitelen, megfontolni, honnan is vegyünk fel kölcsönt.

Áruvásárlási hitel vagy személyi kölcsön?

Hirdetés:


Az áruhitel mélyen benne van a köztudatban és a műszaki áruházak, boltok külön pultot tartanak a kihelyezett hitelezésre. Ez sokakat könnyelműségre csábíthat, illetve akár impulzusvásárlásra is. Szem előtt van, megkívánom, megveszem, itt úgyis adják hitelre. Na, itt álljunk is meg egy percre.

Ezek a gyorshiteles pultok cseppet sem jótékonysági intézmények, az itt kínált áruhitelek, gyorskölcsönök a drágább hiteltermékek közé tartoznak. Itt is van hitelminősítés, kellenek okmányok, jövedelemigazolás, sőt akár önerő is, ha magasabb összegről van szó. Egyes esetekben további adóstárs, kezes is kell – nem mindig egyszerű.

A legnagyobb hátránya nekem az, hogy az akció csak bizonyos termékekre szól, azok közül sem a olcsóbbakra. Pont az soha nincs benne, amit keres az ember, viszont így vehetnénk most éppen mosógépet, ami jelenleg nem kell.


Hirdetés:

Ha személyi hitelt nézünk, akkor a legnagyobb előnye, a szabad felhasználás. Megvehetjük belőle ott és akkor a kiszemelt kamerát, ahol épp a legolcsóbb. Többé nem szempont, hogy nem adnak rá a boltban áruhitelt. De nekünk már van pénzünk rá. Jól jártunk? – Igen.

Megvehetjük egy ismerősünk alig használt profi gépét közvetlenül tőle, nagyon baráti áron, mert gyorsan kell neki a pénz valamire. Ekkor is jó vételt csinálhatunk. Szabad felhasználású a hitelünk, nem kell számlával igazolni, mire költöttük el.

Ha személyi kölcsönünk van, vehetünk mást is, más boltban, vagy akár használtan, ismerőstől: kameraállványt, fotóstáskát, objektíveket, bármit. Sőt, a régi gépünk javíttatását is elvégeztethetjük, mert két géppel jobb elindulni, mint eggyel egy nagyobb fotós szafárira.

Szabad felhasználású személyi kölcsönöknél jelenleg még a legmagasabb THM is 21% körül van 1.000.000 forint hitelösszegre. Ez nagyjából a fele az áruvásárlási hitel THM összegének.

Nézze meg szabad felhasználású hitel kalkulátorunkat és válasszon!

A cikket az InstaCash Kft. támogatta.

Ez is érdekelhet:

Feliratkozás kommentre
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Szövegbeni visszajelzések
Összes komment megnézése
0
Írd meg a saját véleményedet.x