Hirdetés:
hírek

Panasonic vs. Adobe, mi lehet ez?


Közös akciót hirdetett a Panasonic és az Adobe, amelynek keretében azok, akik 2016. december 31-ig Lumix G80-as fényképezőgépet vásárolnak, egy éves Adobe Creative Cloud hozzáférést kapnak, amely tartalmazza a Lightroom és a Photoshop CC használatát is. Az ajánlat a FotoPlus, a Digifénykép.hu, a Video-Part, a Tripont és a 220volt üzleteiben érhető el.

A Panasonic Lumix G80 egy cserélhető objektíves fényképezőgép, amely kiváló beállítási lehetőségekkel rendelkezik. A Lumix G80 masszív, ugyanakkor kompakt modell, amely a legfejlettebb technológiákat és a praktikus funkciókat ötvözi. A Lumix G80 kifejezetten aktív fotósoknak és videósoknak készült, hogy a legkalandosabb pillanatokat is megörökíthessék, az aktuális időjárási feltételektől függetlenül. Főbb jellemzői közé tartozik egy 16 megapixeles digitális Live MOS szenzor aluláteresztő filter nélkül, amely valósághű képek készítését teszi lehetővé kiváló felbontásban.

Új tervezésű, a szenzor és az optika stabilizátorát kombináló, kettős képstabilizátor (Dual Image Stabiliser) gondoskodik arról, hogy a modell tökéletes teljesítményt nyújtson szabadtéri fotózáskor. A fejlett stabilizáló funkció segít élesebb, tisztább képeket készíteni nehéz, vagy gyorsan mozgó környezetben, minimalizálva ezzel a táj elmosódását vagy a remegő kéz általi bemozdulást.


Hirdetés:

Panasonic

Hirdetés:
0
0

Írd meg a véleményedet

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük