Hirdetés:

A Panasonic bejelentette legújabb tükör nélküli, cserélhető objektíves fényképezőgépét (MILC), aminek neve Panasonic Lumix GM1 lett. Ez a modell a Lumix G sorozat legújabb és egyben legkisebb tagja, ami egy Live MOS szenzoron keresztül, 16 megapixeles felbontásra képes.

A gépváz magnéziumöntvényből készült, ami az egész fényképezőgépet könnyűvé és kezelhetővé teszi, így könnyítve meg a fényképezést.

A Panasonic Lumix GM1 kezeli a RAW (nyers képformátum) formátumot is, és sRGB, illetve Adobe RGB színtérben is képes dolgozni. Természetesen nem mehetünk el azon tény mellett sem, hogy már Full HD videófelvételre is képes. Ezeket WiFi-n keresztül azonnal megoszthatjuk ismerőseinkkel, továbbá a Panasonic Image App program segítségével akár tabletről/ okostelefonról is irányíthatjuk a zoomot, fókuszt, és akár távoli kioldásra is lehetőségünk nyílik.

Fókuszrendszer tekintetében többféle lehetőség közül is választhatunk, mint például: AFS (1 kép) / AFF (Rugalmas) / AFC (Folyamatos) / MF (manuális fókusz). A helyes fókusz megtalálásához segítségünkre van esetenként az AF segédfény is. A jó kialakításnak köszönhetően a fókuszállítás egy “gyűrűn” keresztül gyorsan megoldható, és még egy funkció gomb is helyet kapott, amire többminden is felrögzíthető.


Hirdetés:
Hirdetés:


Hátul egy 3″-os LCD kijelző kapott helyet, ami tűélesen adja vissza az elkészült fotókat.

További információ olvasható a fényképezőgépről a Panasonic hivatalos oldalán.

Panasonic Lumix GM1
Panasonic Lumix GM1

Ez is érdekelhet:

Feliratkozás kommentre
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Szövegbeni visszajelzések
Összes komment megnézése
0
Írd meg a saját véleményedet.x