Oszd meg barátaiddal:

Olympus TG-850

Az Olympus a TG-850 fényképezőgéppel új szintre emeli a durva bánásmódra tervezett gépek kínálatát. Az áttörő újdonság a masszivitást lenyűgöző stílussal ötvözi. A teljesítményről egy új fejlesztésű 21-105mm* 5x optikai zoom objektív, dönthető kijelző és felvételi lehetőségek széles skálája gondoskodik.

Olympus TG-850
Olympus TG-850

 

A gép fokozottan ellenáll a zord körülményeknek – ütésálló** akár 2,1 m magasságból történő leejtés esetén, vízálló** 10m vízmélységig, törésálló** 100 kg terhelésig és akár -10°C** hidegben is működésre kész. Az extra-nagylátószögű objektív a nehéz körülményekre tervezett gépek között egyedülálló – a kijelző pedig akár 180°-ban dönthető. A kijelző egyébként teljesen belesimul a házba és – a redukált méretű objektívvel együtt – csak még jobban kiemeli a kompakt gép kecsességét. Funkciói és tulajdonságai ideálissá teszik víz alatti fotózáshoz – ha például merülés nélkül szeretnénk víz alatti felvételeket készíteni, csak a gépet kell a vízbe helyezni, majd a kijelző 90°-os döntésével felülről, a vízbe merülés nélkül tudjuk vezérelni.

A megnövelt méretű hátsó markolatrész által a fényképezőgép stabilan tartható, a különösen gyors FAST AF élességállító rendszer és a TruePic VII képprocesszor pedig szinte garancia a jó minőségű felvételek készítésére. A gép funkciói között találjuk az időzített felvételkészítést, valamint az akadozásmentes, gyors mozgásokat is remekül visszaadó 60p Full HD videofelvétel-készítést. A TG-850 2014 márciusától érhető el, 99.990 HUF áron, ezüst, fekete, illetve fehér színben.

TOUGH design
A TG-850 sportos és stílusos megjelenéséről a puha felületek és határozott élek gondoskodnak, a kivitel maga pedig a masszív jellemzők mellett a remek hordozhatóságot is biztosítja. A fényképezőgépet szinte bármelyik kalandunkra magunkkal vihetjük, de a városi fotók készítése sem jelenthet problémát a kezelés egyszerűségének köszönhetően. A 180°-ban dönthető kijelző remek segítséget nyújt önarcképek készítéséhez is. Opcionális (vezeték nélküli LAN funkcióval ellátott) FlashAir kártyával WiFi-n keresztül okostelefonra, vagy számítógépre csatlakozhatunk, így a felvételek egyszerűen importálhatók.

Olympus TG-850 LCD
Olympus TG-850 LCD

 

TOUGH képminőség
Az objektívet felépítő részegységek új üveg alapanyagai vékonyabb, kompaktabb kivitelt tesznek lehetővé – a magas törésmutatójú Super HR lencsék alkalmazása mellett a kiváló optikai teljesítmény a nagylátószög mértékéből is kikövetkeztethető. A fényképezőgép iHS technológiái mindemellett a legszélsőségesebb körülmények között is remek felvételeket eredményeznek (akár ISO 6400 érzékenység használatával).

A gép rázkódásának és elmozdulásainak negatív hatásai jelentősen csökkenthetők az objektív-eltolásos képstabilizátor mechanizmus alkalmazásával, mely ugyancsak hozzájárult a ház igencsak kompakt kivitelének megvalósításához. Az objektív-eltolásos képstabilizátor alapelve azonos a D-SLR modellekben ismert technológiai megoldásaival. A fényképezőgép 16 megapixeles BSI CMOS szenzorral és a legújabb generációs TruePic VII processzorral a legjobbat tudja kihozni a nagyteljesítményű objektív előnyeiből.

Ez is érdekelhet:  EISA 2023: kettő díj a Tamronnak
Olympus TG-850
Olympus TG-850

 

TOUGH sokoldalú használati lehetőségek
A TG-850 a kreativitást életre keltő Művészi szűrőket kínál – például a Pop art és Lágy fókusz szűrőket. Az időzített felvétel – mely akár 99 kép 10-60 másodpercenkénti felvételének beállítását teszi lehetővé – és az akadozásmentes 60p Full HD videofelvétel mellett nagy felvételi sebességű (HS120fps 640×480 képfelbontással, vagy HS240fps 320×240 felbontással készülő) filmek készítésének lehetőségét is felkínálja.

TOUGH sebesség
Az LCD kijelző a gyors mozgásokat megörökítő jelenetek lejátszására is alkalmas – a FAST AF élességállítás és a 7,1fps sorozatfelvétel funkciók pedig a gyorsan elsuhanó témák megörökítését teszik lehetővé még nehezebb felvételi körülmények között is.

Olympus TG-850 hátlap
Olympus TG-850 hátlap

 

Kiegészítők:

Több célra is alkalmas fényképezőgép tok: az univerzális fényképezőgép tok három színben választható (piros, kék, fekete) és kifejezetten a zord körülmények közötti használatot szem előtt tartva került tervezésre és kivitelezésre. 1,5mm vastag szilikon anyaga az ütésektől véd, külső hálós felülete pedig a nedvesség elvezetésére hivatott. A karabiner és a zsinór összehúzó műanyagból készült – a sós vizes környezetre is gondolva – a bélés pedig neoprén, mely ugyancsak ideális vízparti használatra.

Olympus TG-850 főbb jellemzők:

 • Vízálló 10 m** vízmélységig
 • Ütésálló 2,1 m** magasságból történő leejtés esetén is
 • Törésálló 100 kg** terhelésig
 • Fagyálló -10°C** hőmérsékletig
 • Extra-nagylátószögű 21-105mm* 5x optikai zoom objektív
 • 3” méretű, 460 000 képpontos, dönthető LCD kijelző
 • Időzített felvételkészítés
 • Akadozásmentes 60p Full HD videofelvétel

További jellemzők:

 • Kompakt méretű és könnyű alumínium ház
 • Objektív- eltolásos képstabilizátor rendszer, mely hatékonyan küszöböli ki a fényképezőgép rázkódásának hatásait
 • Nagyteljesítményű TruePic VII képprocesszor gyors frissítési idővel és kiváló képminőség biztosításával
 • 16 megapixeles BSI CMOS szenzor a nagy felbontás és a gyenge fények között is tökéletes felvételek érdekében
 • FAST AF automatikus élességállítás
 • Művészi szűrők
 • 7.1 fps sorozatfelvétel, VGA/HVGA
 • iHS: 6400 max. ISO érzékenység
 • Szupermakró: 1cm – 10cm

-FotosHirek.hu-


 

* 35mm ekvivalens

** Vízálló az IEC 529 IPX8 szabványnak megfelelően. Ütésálló a MIL szabványnak (Olympus tesztelési eljárási folyamatnak) megfelelően. Fagyálló az Olympus tesztelési eljárási folyamatainak megfelelően.

www.olympus.hu

Hirdetés:
Hirdetés:
imedia
Híreinket szemlézi
abplusz
Tárhelyszolgáltatónk

Te váltanál DSRL-ről - Milc vázra, a tükrös objektív parkoddal?

Hirdetés:
Edit Template

Ez is érdekelhet:

Mit szólsz hozzá?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél feliratkozás:
Ez van:
 • 1 014
 • 96
Copyright @ FotosHirek.hu / 2011-2023.
0
Írd meg a saját véleményedet.x