hírek

Olympus OM-D E-M10 Mark III

 

Az Olympus bemutatta többszörös díjnyertes OM-D sorozatának legújabb modelljét, az OM-D E-M10 Mark lll fényképezőgépet. A gyönyörű megjelenésű és a méltán népszerű OM-D sorozatban megtalálható, első osztályú technológiákat felvonultató E-M10 Mark lll a fotósok számára bátorítást jelenthet a következő szintre lépéshez – és a fotózás maradéktalan élvezetének felfedezéséhez.

Az Olympus gondos tervezési folyamatainak hála, az E-M10 Mark III nem csak modern klasszikussá, hanem ideális útitárssá is válhat. A könnyű és egyszerűen kezelhető gép intuitív kezelőszerveivel segíti használóját lélegzetelállító, éles képek és látványos videók készítéséhez – már az első kézbevételtől.

Az E-M10 Mark lll ezüst és fekete színben, 2017 szeptemberének második felétől érhető el. A cserélhető objektíves gép csak vázként, illetve objektívekkel, kit verziókban is elérhető (a választék és az árak lentebb).

 

Lenyűgöző eredmény minden fotós helyzetben

Úgy tartják, az izgalom az új dolgok felfedezéséből adódik. A szinte azonnal legendássá vált OM-D E-M1 Mark II gépben bemutatkozott, legújabb TruePic VIII képprocesszor, valamint az Olympus kategóriájában vezető 5-tengelyes képstabilizátora (IS) által a fotósok a korábban szinte nem is elérhető, lenyűgöző, elmosódástól mentes felvételek készítését élvezhetik. Az intelligens technológia tűéles fotókat eredményez szinte minden fotós feladatnál, állvány nélkül, akár még esti témáknál is*.

Az új helyek látnivalóinak és hangjainak videón történő megörökítése az emlékeket szinte élővé varázsolja – bár a 4k filmfelvételek részletgazdag szépségét elveszíthetjük a rázkódás és elmosódás miatt. Az Olympus segít abban, hogy emiatt ne kelljen aggódnunk – az E-M10 Mark III vázba épített, nagyteljesítményű képstabilizátora bármilyen objektívvel, bármilyen téma felvételekor, akár kézben tartva is kioltja a rázkódás zavaró hatásait!

Útközben: Az ideális útitárs

A stílusos OM-D E-M10 Mark lll elég kompakt és könnyű ahhoz, hogy mindenhová magunkkal vigyük – a fotósok szinte el sem hagyják majd az otthonukat nélküle!

Beépített keresőjével, vakujával és Wi-Fi csatlakozási lehetőségével a gép a fotósok újabb és újabb igényeit szem előtt tartva született – ez alól a kompakt kivitel sem kivétel. A masszív konstrukció nagyméretű markolat-kialakításával kényelmes a kéznek – így szinte gondtalanul kézben tartható. A fényképezőgépet jellemzi az okostelefonoknál megszokott érintéses vezérelhetőséggel rendelkező dönthető LCD monitor, az egyszerűen használható fém vezérlőtárcsák és gombok, valamint a jól látható ikonok és feliratok; mind-mind útközben is maximális támogatást kínálnak a fotós kreativitáshoz.

Az E-M10 Mark lll egyben a legjobban öltözött OM-D a testreszabott, prémium kivitelű, valódi bőr – body jacket – váztokkal**.

A barna, illetve fekete színben elérhető tok tökéletes kiegészítője a gyönyörű kialakítású E-M10 Mark lll-nak.

 

Lángra lobbantja a szenvedélyt és tökéletesre fejleszti a fotós képességeit

Az E-M10 Mark lll fantasztikus fejlesztéseinek és felvonultatott technológiai megoldásainak kifinomult ötvözete a fotós fejlődését támogatja, sőt, eléri, hogy még többet használja és még kreatívabb módon alkalmazza. A cserélhető objektíves gépet először használók is könnyedén készíthetnek nagyszerű felvételeket a négyféle, segítséget kínáló felvételi mód által:

Az AUTO mód (korábban: iAUTO) jelentős fejlesztésen esett át, így még inkább segít az elmosódásmentes képek készítésében – sőt, még sötétben is érzékeli a téma elmozdulását.

Az új fejlesztésű Scene (SCN – téma) mód segítségével a fotósok még optimálisabb beállítási egységeket használhatnak a megörökíteni kívánt témának megfelelő, hatféle téma-mód egyikének kiválasztásával.

Az Advanced Photo (AP) mód által a gép használója finomhangolhatja a felvételt és maradéktalanul kiélvezheti a szinte hihetetlenül sokoldalú felvételi lehetőségeket, például a Live Composite és a Multiple Exposure funkciót anélkül, hogy a menüstruktúrába be kellene lépnie.


Hirdetés:

A Bleach Bypass a Művészi szűrők (art) legújabbja, mely különleges fotós kifejezési módot kínál a filmelőhívás során alkalmazott fehérítő eljárás előtti képek stílusának reprodukálásával.

A felvételi módok az újragondolt, intuitív módválasztó tárcsára kerültek az egyszerű elérhetőség érdekében.

Olympus OM-D E-M10 Mark III LCD

Never stop the journey

A családdal és a barátokkal eltöltött aktív idő általában együtt jár azzal, hogy egyszerre sok dolog történik, ráadásul gyorsan. Ekkor egy gyors felvételkészítés nagy eséllyel csalódást okoz – hiszen az akció elmosódott témát eredményez és oda a pillanat!

A fotósokat lenyűgözi az Olympus nagysebességű autofókusz (AF) rendszerével elérhető eredmény. Az E-M10 Mark III nagysebességű Touch AF technológiáját használva pontosan a kívánt pillanatot kaphatjuk el, mindössze a kijelzőt megérintve – és a történést lélegzetelállító tisztasággal megörökítve.

A legújabb OM-D 121 kontraszt AF-pontot kínál a TruePic VIII továbbfejlesztett képfeldolgozó teljesítményének köszönhetően. A 121 AF-pont szinte a teljes képterületet lefedi, így a kijelzőn bárhol kijelölhetjük az élességállítás helyét. A Folyamatos AF funkció által a téma követhető – a Face Priority AF és Eye Detection AF funkciók pedig különösen hasznosak, hiszen segítségükkel a gép automatikusan a megfelelő területre fókuszál portrékészítés közben.

 

Egyszerű megosztás Wi-Fi segítségével

Az E-M10 Mark lll beépített Wi-Fi funkciójával akár fotózás közben is csatlakozhatunk a hagyományos közösségi oldalainkhoz. Így rendkívül egyszerűen oszthatjuk meg legjobban sikerült képeinket és videofelvételeinket az Olympus Image Share (OI.Share) okostelefon-alkalmazás használatával – és számítógép használata nélkül. Miután csatlakoztunk az alkalmazáshoz, az okostelefon, illetve tablet távirányítóként használható – mint kioldó, vagy a sokféle beállítás mellett akár GPS adatok felvételekhez történő rögzítésére is.

 

Kitek, árak és elérhetőségek

 • Az OM-D E-M10 Mark III váz ára 219.990.- Ft-tól elérhető: 2017. szeptember közepétől
 • Az OM-D E-M10 Mark III M.ZUIKO DIGITAL 14-42mm 1:3.5-5.6 II R objektívvel 234.990.- Ft áron elérhető: 2017. szeptember közepétől
 • Az OM-D E-M10 Mark III M.ZUIKO DIGITAL 14-42mm 1:3.5-5.6 EZ pancake objektívvel 259.990.- Ft- ért elérhető: 2017. szeptember közepétől
Olympus OM-D E-M10 Mark III

OM-D E-M10 Mark lll FŐBB JELLEMZŐK (kivonat):

 • A világ leghatékonyabb vázba épített képstabilizátor rendszere az akár kézben tartva is elmosódásmentes videók és fotók készítéséhez. A rendszer akár négy fényértéknyi korrekcióra is képes*
 • TruePic VIII képprocesszor a gyenge fények esetén is kiváló fotós teljesítmény érdekében
 • 16 MP Live MOS szenzor
 • Nagysebességű AF, 121-pontos kontraszt AF
 • Új 4k videofelvétel 30p, 25p, 24p képfrissítéssel / IPB (kb. 102 Mbps tömörítés)
 • Sorozatfelvétel: kb.6 fps S-AF ***
 • Nagysebességű, OLED EVF 2,36 M képponttal a pontos kompozícióhoz és a kreatív beállítások hatásainak valós idejű megjelenítéséhez
 • Több, mint 40 Mikro-négyharmad objektív és különféle kiegészítők gazdag választéka áll rendelkezésre
 • Kompakt kivitel, időtlen design, retró stílusban
 • Újragondolt, intuitív módválasztó tárcsa a fényképezőgép felvételi módjainak gyors eléréséhez
 • 15 Művészi szűrő különféle effektekkel a még kreatívabb felvételkészítéshez
 • Beépített Wi-Fi az azonnali megosztás és a távirányítható felvételkészítés érdekében
 • Méretek: Sz 121,5mm x Ma 83,6mm x Mé 49,5mm
 • Tömeg: 362g (váz)
 • Prémium kivitelű, valódi bőrből készült „body jacket”-váztok: CS-51B, az E-M10 Mark lll géphez tervezve, fekete, vagy barna színben**.

www.olympus.hu


Mint minden Olympus objektív és fényképezőgép, az OM-D E-M10 Mark IlI is ingyenes hat hónapos jótállási idő meghosszabbítással kapható**** – ehhez mindössze a MyOlympus online rendszerébe kell regisztrálnunk.

A termékjellemzők bejelentés nélküli változtatásának joga fenntartva. 

 * Legfeljebb 4 fényérték-lépésnyi kompenzáció teljesítmény a CIPA szabványnak megfelelően, M.ZUIKO DIGITAL ED 14-42mm 1:3.5-5.6 EZ objektívvel f=42mm esetén (35mm ekvivalens érték: f=84mm)

** Külön kapható

*** M.ZUIKO DIGITAL ED 14-42mm 1:3.5-5.6 EZ objektív használata esetén

**** A vásárlás helyén érvényes jogok szerinti kötelező jótállási idő meghosszabbítása hat hónappal

Írd meg a véleményedet

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük