Hirdetés:

Olympus OM-D E-M10 Mark III

 

Az Olympus bemutatta többszörös díjnyertes OM-D sorozatának legújabb modelljét, az OM-D E-M10 Mark lll fényképezőgépet. A gyönyörű megjelenésű és a méltán népszerű OM-D sorozatban megtalálható, első osztályú technológiákat felvonultató E-M10 Mark lll a fotósok számára bátorítást jelenthet a következő szintre lépéshez – és a fotózás maradéktalan élvezetének felfedezéséhez.

Az Olympus gondos tervezési folyamatainak hála, az E-M10 Mark III nem csak modern klasszikussá, hanem ideális útitárssá is válhat. A könnyű és egyszerűen kezelhető gép intuitív kezelőszerveivel segíti használóját lélegzetelállító, éles képek és látványos videók készítéséhez – már az első kézbevételtől.

Az E-M10 Mark lll ezüst és fekete színben, 2017 szeptemberének második felétől érhető el. A cserélhető objektíves gép csak vázként, illetve objektívekkel, kit verziókban is elérhető (a választék és az árak lentebb).

Hirdetés:


 

Lenyűgöző eredmény minden fotós helyzetben

Úgy tartják, az izgalom az új dolgok felfedezéséből adódik. A szinte azonnal legendássá vált OM-D E-M1 Mark II gépben bemutatkozott, legújabb TruePic VIII képprocesszor, valamint az Olympus kategóriájában vezető 5-tengelyes képstabilizátora (IS) által a fotósok a korábban szinte nem is elérhető, lenyűgöző, elmosódástól mentes felvételek készítését élvezhetik. Az intelligens technológia tűéles fotókat eredményez szinte minden fotós feladatnál, állvány nélkül, akár még esti témáknál is*.

Az új helyek látnivalóinak és hangjainak videón történő megörökítése az emlékeket szinte élővé varázsolja – bár a 4K filmfelvételek részletgazdag szépségét elveszíthetjük a rázkódás és elmosódás miatt. Az Olympus segít abban, hogy emiatt ne kelljen aggódnunk – az E-M10 Mark III vázba épített, nagyteljesítményű képstabilizátora bármilyen objektívvel, bármilyen téma felvételekor, akár kézben tartva is kioltja a rázkódás zavaró hatásait!

Útközben: Az ideális útitárs

A stílusos OM-D E-M10 Mark lll elég kompakt és könnyű ahhoz, hogy mindenhová magunkkal vigyük – a fotósok szinte el sem hagyják majd az otthonukat nélküle!

Beépített keresőjével, vakujával és Wi-Fi csatlakozási lehetőségével a gép a fotósok újabb és újabb igényeit szem előtt tartva született – ez alól a kompakt kivitel sem kivétel. A masszív konstrukció nagyméretű markolat-kialakításával kényelmes a kéznek – így szinte gondtalanul kézben tartható. A fényképezőgépet jellemzi az okostelefonoknál megszokott érintéses vezérelhetőséggel rendelkező dönthető LCD monitor, az egyszerűen használható fém vezérlőtárcsák és gombok, valamint a jól látható ikonok és feliratok; mind-mind útközben is maximális támogatást kínálnak a fotós kreativitáshoz.

Az E-M10 Mark lll egyben a legjobban öltözött OM-D a testreszabott, prémium kivitelű, valódi bőr – body jacket – váztokkal**.

A barna, illetve fekete színben elérhető tok tökéletes kiegészítője a gyönyörű kialakítású E-M10 Mark lll-nak.

 

Lángra lobbantja a szenvedélyt és tökéletesre fejleszti a fotós képességeit

Az E-M10 Mark lll fantasztikus fejlesztéseinek és felvonultatott technológiai megoldásainak kifinomult ötvözete a fotós fejlődését támogatja, sőt, eléri, hogy még többet használja és még kreatívabb módon alkalmazza. A cserélhető objektíves gépet először használók is könnyedén készíthetnek nagyszerű felvételeket a négyféle, segítséget kínáló felvételi mód által:

Az AUTO mód (korábban: iAUTO) jelentős fejlesztésen esett át, így még inkább segít az elmosódásmentes képek készítésében – sőt, még sötétben is érzékeli a téma elmozdulását.

Az új fejlesztésű Scene (SCN – téma) mód segítségével a fotósok még optimálisabb beállítási egységeket használhatnak a megörökíteni kívánt témának megfelelő, hatféle téma-mód egyikének kiválasztásával.

Az Advanced Photo (AP) mód által a gép használója finomhangolhatja a felvételt és maradéktalanul kiélvezheti a szinte hihetetlenül sokoldalú felvételi lehetőségeket, például a Live Composite és a Multiple Exposure funkciót anélkül, hogy a menüstruktúrába be kellene lépnie.


Hirdetés:

A Bleach Bypass a Művészi szűrők (ART) legújabbja, mely különleges fotós kifejezési módot kínál a filmelőhívás során alkalmazott fehérítő eljárás előtti képek stílusának reprodukálásával.

Ez is érdekelhet:  Megvan a CAPA-Nagydíj nyertese

A felvételi módok az újragondolt, intuitív módválasztó tárcsára kerültek az egyszerű elérhetőség érdekében.

Olympus OM-D E-M10 Mark III LCD

Never stop the journey

A családdal és a barátokkal eltöltött aktív idő általában együtt jár azzal, hogy egyszerre sok dolog történik, ráadásul gyorsan. Ekkor egy gyors felvételkészítés nagy eséllyel csalódást okoz – hiszen az akció elmosódott témát eredményez és oda a pillanat!

A fotósokat lenyűgözi az Olympus nagysebességű autofókusz (AF) rendszerével elérhető eredmény. Az E-M10 Mark III nagysebességű Touch AF technológiáját használva pontosan a kívánt pillanatot kaphatjuk el, mindössze a kijelzőt megérintve – és a történést lélegzetelállító tisztasággal megörökítve.

A legújabb OM-D 121 kontraszt AF-pontot kínál a TruePic VIII továbbfejlesztett képfeldolgozó teljesítményének köszönhetően. A 121 AF-pont szinte a teljes képterületet lefedi, így a kijelzőn bárhol kijelölhetjük az élességállítás helyét. A Folyamatos AF funkció által a téma követhető – a Face Priority AF és Eye Detection AF funkciók pedig különösen hasznosak, hiszen segítségükkel a gép automatikusan a megfelelő területre fókuszál portrékészítés közben.

 

Egyszerű megosztás Wi-Fi segítségével

Az E-M10 Mark lll beépített Wi-Fi funkciójával akár fotózás közben is csatlakozhatunk a hagyományos közösségi oldalainkhoz. Így rendkívül egyszerűen oszthatjuk meg legjobban sikerült képeinket és videofelvételeinket az Olympus Image Share (OI.Share) okostelefon-alkalmazás használatával – és számítógép használata nélkül. Miután csatlakoztunk az alkalmazáshoz, az okostelefon, illetve tablet távirányítóként használható – mint kioldó, vagy a sokféle beállítás mellett akár GPS adatok felvételekhez történő rögzítésére is.

 

Kitek, árak és elérhetőségek

 • Az OM-D E-M10 Mark III váz ára 219.990.- Ft-tól elérhető: 2017. szeptember közepétől
 • Az OM-D E-M10 Mark III M.ZUIKO DIGITAL 14-42mm 1:3.5-5.6 II R objektívvel 234.990.- Ft áron elérhető: 2017. szeptember közepétől
 • Az OM-D E-M10 Mark III M.ZUIKO DIGITAL 14-42mm 1:3.5-5.6 EZ Pancake objektívvel 259.990.- Ft- ért elérhető: 2017. szeptember közepétől
Olympus OM-D E-M10 Mark III

OM-D E-M10 Mark lll FŐBB JELLEMZŐK (kivonat):

 • A világ leghatékonyabb vázba épített képstabilizátor rendszere az akár kézben tartva is elmosódásmentes videók és fotók készítéséhez. A rendszer akár négy fényértéknyi korrekcióra is képes*
 • TruePic VIII képprocesszor a gyenge fények esetén is kiváló fotós teljesítmény érdekében
 • 16 MP Live MOS szenzor
 • Nagysebességű AF, 121-pontos kontraszt AF
 • Új 4K videofelvétel 30p, 25p, 24p képfrissítéssel / IPB (kb. 102 Mbps tömörítés)
 • Sorozatfelvétel: kb.6 fps S-AF ***
 • Nagysebességű, OLED EVF 2,36 M képponttal a pontos kompozícióhoz és a kreatív beállítások hatásainak valós idejű megjelenítéséhez
 • Több, mint 40 Mikro-NégyHarmad objektív és különféle kiegészítők gazdag választéka áll rendelkezésre
 • Kompakt kivitel, időtlen design, retró stílusban
 • Újragondolt, intuitív módválasztó tárcsa a fényképezőgép felvételi módjainak gyors eléréséhez
 • 15 Művészi szűrő különféle effektekkel a még kreatívabb felvételkészítéshez
 • Beépített Wi-Fi az azonnali megosztás és a távirányítható felvételkészítés érdekében
 • Méretek: Sz 121,5mm x Ma 83,6mm x Mé 49,5mm
 • Tömeg: 362g (váz)
 • Prémium kivitelű, valódi bőrből készült „body jacket”-váztok: CS-51B, az E-M10 Mark lll géphez tervezve, fekete, vagy barna színben**.

www.olympus.hu


Mint minden Olympus objektív és fényképezőgép, az OM-D E-M10 Mark IlI is ingyenes hat hónapos jótállási idő meghosszabbítással kapható**** – ehhez mindössze a MyOlympus online rendszerébe kell regisztrálnunk.

A termékjellemzők bejelentés nélküli változtatásának joga fenntartva. 

 * Legfeljebb 4 fényérték-lépésnyi kompenzáció teljesítmény a CIPA szabványnak megfelelően, M.ZUIKO DIGITAL ED 14-42mm 1:3.5-5.6 EZ objektívvel f=42mm esetén (35mm ekvivalens érték: f=84mm)

** Külön kapható

*** M.ZUIKO DIGITAL ED 14-42mm 1:3.5-5.6 EZ objektív használata esetén

**** A vásárlás helyén érvényes jogok szerinti kötelező jótállási idő meghosszabbítása hat hónappal

Oszd meg barátaiddal:

Híreinket szemlézi:
imedia
Tárhelyszolgáltatónk:
abplusz

Te váltanál DSRL-ről - Milc vázra, a tükrös objektív parkoddal?

Edit Template
Hírlevél feliratkozás:
Ez van:
 • 950
 • 130
Copyright @ FotosHirek.hu / 2011-2023.
0
Írd meg a saját véleményedet.x