Oszd meg barátaiddal:

Nikon fotópályázat

fotópályázat,fotó pályázat,fotós hírek,fotózás,nikon fotópályázat

A NIKON örömmel jelenti be együttműködését a CIWEM környezetvédelmi és vízgazdálkodási jótékonysági szervezettel, valamint a bolygónk jövője iránt elkötelezett ingyenes streaming platformmal, a WaterBearrel, hogy megtalálják a 2022-es év Environmental Photographer of the Year díjasát. Az immár 15. éve megrendezett éves verseny célja, hogy a világ minden tájáról származó leginspirálóbb környezetvédelmi fotókat reflektorfénybe állítsa, és nemzetközi platformot biztosítson a bolygónkat veszélyeztető környezeti problémákra való figyelemfelhívás érdekében.

A versenyre 2022. augusztus 31-ig lehet jelentkezni, és minden korosztály számára ingyenes. A világ minden tájának profi és amatőr fotósait egyaránt arra bíztatjuk, hogy küldjék be a leginkább törekvő, megindító és lebilicselő környezettel kapcsolatos alkotásaikat.

A The Environmental Photographer of the Year díjának győztese 5000 £ pénzjutalomban részesül, valamint interjút készítenek vele a CIWEM környezetvédelmi magazinjában, profilt hoznak létre számára a WaterBear weboldalán, és kiemeljük a NIKON Europe weboldalán.

A NIKON‘s Young Environmental Photographer of the Year (a NIKON év fiatal környezetvédelmi fotósa) díj a legjobb környezetvédelmi fotográfiákat mutatja be a 21 éves és fiatalabb fiatal fotósok lencséjén keresztül. A győztes egy Z sorozatú tükör nélküli fényképezőgépet és két szabadon választott NIKKOR Z objektívet kap.

Az idei versenyben négy díjkategória is van, a résztvevők a következő kategóriákban versenyeznek 1000 £ pénzdíjért:

  • A „Vision of the Future” (A jövő víziója) díj a jövő környezetének inspiráló vagy elgondolkodtató értelmezéséért a fotós lencséjén keresztül elmesélve
  • A „Recovering Nature” (Gyógyuló természet) díj a természet gyógyulási képességét bemutató képekért, valamint a természetet a szakadék széléről visszahozó innovatív természetalapú megoldások és természetvédelmi kezdeményezések példáiért
  • A „Keeping 1.5 Alive” (1,5 alatt maradás) díj a globális felmelegedés megfékezésének sürgősségét hangsúlyozó, cselekvésre összpontosító fotókért
  • Az „Adapting for Tomorrow” (Alkalmazkodva a holnaphoz) díj olyan képekért, amelyek azt mutatják be, hogy a közösségek és a természet hogyan tudnak együtt élni a változó környezetünk hatásaival
Ez is érdekelhet:  Megjelent: Tamron 17-50mm f/4 Di III VXD

 

Stefan Maier, a NIKON Europe marketingigazgatója szerint: „Márkánk céljának központi eleme, hogy képessé tegyük a fotósokat és videósokat arra, hogy valóra váltsák kreatív elképzeléseiket, és megmutassák azt, ami szavakkal nem fejezhető ki. A NIKON az elmúlt évszázad során számos fontos történet középpontjában állt, és mivel az éghajlatváltozás és a környezetvédelem korunk legfontosabb történetei közé tartozik, örömmel támogatjuk ezt a hihetetlen díjat a CIWEM és a WaterBear mellett.”

Terry Fuller, a CIWEM vezérigazgatója szintén így nyilatkozott a díjról: „Fontos, hogy bemutassuk a fejlődés, a szegénység csökkentése, az egyenlőség, a biztonság és az éghajlatváltozás elleni fellépés összefüggő jellegét, valamint azt, hogy a társadalom minden szektorának példátlan erőfeszítésére van szükség korunk meghatározó kérdéseinek megoldásához. Ennek nincs hatásosabb módja, mint a fényképezés egyetemes nyelve. A CIWEM elkötelezett amellett, hogy a 2022-es EPOTY verseny kihívások elé állítsa és inspirálja az objektív előtt és mögött állókat.”

Sam Sutaria, a WaterBear stratégiai és fejlesztési alelnöke: „A WaterBear büszke arra, hogy második éve együttműködik a CIWEM-mel és a NIKON Europe-pal, hogy a tehetséges fotósok lencséjén keresztül még inkább reflektorfénybe helyezze a környezetvédelmi történeteket. A fotóipar jelentősen megváltozott az elmúlt évtizedben, de a nagyszerű történet elmesélése még mindig az első számú kritériuma a győztes fotónak, amely megragadja a közönség szívét és elméjét szerte a világon.”

További információért és a versenyre való jelentkezésért látogasson el a www.epoty.org weboldalra. A pályázatra való jelentkezések 2022. augusztus 31-én zárulnak, a nyerteseket pedig 2022. november 24-én hirdetik ki.

Hirdetés:
Hirdetés:
imedia
Híreinket szemlézi
abplusz
Tárhelyszolgáltatónk

Te váltanál DSRL-ről - Milc vázra, a tükrös objektív parkoddal?

Hirdetés:
Edit Template

Ez is érdekelhet:

Mit szólsz hozzá?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél feliratkozás:
Ez van:
  • 1 014
  • 96
Copyright @ FotosHirek.hu / 2011-2023.
0
Írd meg a saját véleményedet.x