Hirdetés:

A Nikon bemutatta a kiváló minőségű, 12 megapixeles Nikon COOLPIX P340 fényképezőgépet, amellyel éles képek készíthetők nagy sebességgel. A divatos, kompakt COOLPIX P340 fényképezőgép nagy fényerejű 5x optikai zoom objektívvel van felszerelve, amely gyors, f/1,8 rekesszel rendelkezik nagy látószög mellett, 10x zoomra terjeszthető ki a Dynamic Fine Zoom* funkcióval és remekül együttműködik az 1/1,7 hüvelykes hátsó megvilágítású CMOS-érzékelővel, ami lenyűgöző képek készítését teszi lehetővé.

Ha minden pillanat számít, a COOLPIX P340 rendkívül gyorsan képes elkészíteni a fényképeket intelligens AF algoritmusának és a többfeladatos feldolgozásnak köszönhetően. Ezt a gépet azoknak a lelkes fotósoknak tervezték, akik prémium kompakt fényképezőgépet keresnek. Beépített Wi-Fi funkciója azt is lehetővé teszi, hogy az intelligens eszközével egyszerűen mentse és megossza a fényképeit. A többfunkciós objektívgyűrűvel gyorsan elérhetők a különböző beállítások, például a kézi élességállítás, a záridő és az ISO érzékenység. A nagyméretű és különlegesen érzékeny képérzékelővel éles felvételek készíthetők gyenge fényben is, ennek köszönhetően tökéletesen alkalmas a kreatív éjszakai városi látképek készítéséhez. Azt is rögzítheti, hogy hol készítette a felvételeket, mert az intelligens eszközéről átvitt GPS-adatok beágyazhatók a fényképekbe.

Hirdetés:


Az értékes pillanatok minőségi képeket érdemelnek

A COOLPIX P340 mély benyomást kelt minden alkalommal. Az Aktív VR (rázkódáscsökkentés) üzemmód a stabilitásról gondoskodik, az intelligens AF algoritmus pedig rendkívül hatékony gyenge fényben is, így Ön mindig elkaphatja a kívánt pillanatot. Ha fontos szempont a minőség, készíthet a képérzékelő lehetőségeit teljes mértékben kihasználó RAW (NRW) képeket, és akár a fényképezőgépen is feldolgozhatja azokat a fényképezőgép nagy fényerejű, 7,5 cm-es, 921 000 képpontos RGBW képernyőjén történő megjelenítés előtt.

 

A fényképezőgép nagy felbontású objektívje éles képeket készít, a kép közepétől a sarkokig egyenletesen magas részletgazdagsággal, a 7 lamellás írisz pedig csodálatosan elmosódott hátteret tud létrehozni a képeken. A beépített ND szűrő lehetővé teszi a hosszabb záridők használatát még erős napsütésben is, segítségével kreatív módon állítható be az elmosódás mértéke, így például lenyűgöző képeket készíthet az áramló vízről, ha éppen egy zuhogó vízesést szeretne megörökíteni. Ha az állóképekről teljes HD (1080/60i/50i) videókra szeretne áttérni, a videofelvétel gomb megérintésével egyetlen mozdulattal felcserélheti a funkciókat, és elkezdheti a filmfelvételt 30 kép/mp vagy 25 kép/mp felvételi sebességgel. Ráadásul felvétel közben is készíthet fényképeket, vagy használhatja az AF funkciót és az optikai zoomot.


Hirdetés:

 

Nikon Coolpix p340
Nikon Coolpix p340

 

A COOLPIX P340 fekete színben lesz kapható.

-FotosHirek.hu-

www.nikon.hu

 


 

* A Dynamic Fine Zoom funkcióval kétszer olyan távolra zoomolhat, mint a legnagyobb optikai telefotó pozíció, miközben megmarad a kép teljes felbontása


Hírlevél feliratkozás

... hogy ne maradj le semmiről!

Ez is érdekelhet:

Feliratkozás kommentre
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Szövegbeni visszajelzések
Összes komment megnézése
0
Írd meg a saját véleményedet.x