Hirdetés:
hírek

NIKKOR Z 24MM F/1.8 S – szélesítsd a látóteret

NIKKOR-Z-24mm-f1.8-S

 

A NIKON tovább bővíti az f/1,8-as tükör nélküli fix objektívek családját a NIKKOR Z 24mm f/1.8 S objektívvel. A közelik készítésekor nyújtott kiváló teljesítménnyel és a széleskörű időjárásálló szigeteléssel ez a teljes képméretű objektív valódi sokoldalúságot kínál. A szűk helyeken és a szélesen elterülő tájakon éppúgy megállja a helyét, mint a városképek esetében, és hihetetlen részletgazdagságot biztosít a különböző helyzetekben.

Ez a gyors élességállítású 24 mm-es fix objektív kiváló élességet biztosít a kép egészén – még a legszélesebb f/1,8-as rekeszbeállítás esetén is. A csupán 0,25 m-es minimális fókusztávolságnak köszönhetően kiemelkedő pontossággal szabályozható a kompozíció – akár közeli felvételeket szeretne készíteni, akár végtelenre állítja az élességet. Csodálatosan sima és természetes bokeh-hatást (elmosódást) kínál, és hatékonyan kiküszöböli a nagy látószögű objektíveknél oly gyakran problémát okozó becsillanást még hátulról megvilágított jeleneteknél is.

A teljes képméretű NIKKOR Z 24mm f/1.8 S objektív kiválóan alkalmas videózáshoz is. A videósok lenyűgöző videókat készíthetnek kis mélységélességgel. Az objektív kiegyensúlyozott perspektívája kiváló a master felvételek készítéséhez, valamint az interjúk és szűk belső terek filmezéséhez is.

 

Főbb jellemzők

F/1,8 nagy látószögű NIKKOR Z fix objektív: A kép egészén biztosított ultraéles képével és a gyenge fényviszonyok között nyújtott ragyogó teljesítményével ez a 24 mm-es objektív a jelenet minden elemét élethű tisztasággal rögzíti.

S sorozat: Az optikai kivitel új dimenziója. A NIKON tükröződésgátló nanokristály bevonata pedig csökkenti a szellemképeket és tükröződéseket a tisztább felvételek érdekében. Egyenletes, csendes, összetett élességállító rendszer.

Rendkívül teljesítmény közeliknél: A csupán 0,25 m-es minimális fókusztávolsággal a kompozíció kulcsa az Ön kezében van – akár közeli felvételeket szeretne készíteni, akár végtelenre állítja az élességet. A képélesség az azonos gyújtótávolságú hasonló objektívekhez képest kiemelkedő.

Időjárásálló tömítőrendszer: Az objektívváz minden mozgó része védve van a portól és a vízcseppektől.
Videózáshoz is nagyszerű: A szinte teljesen AF révén még a legcsendesebb pillanatok is zavartalanul megörökíthetők. A vezérlőgyűrűvel hangtalanul állítható a rekesz vagy az expozíciókompenzáció, és kézi élességállítás esetén élességállító gyűrűként használható.

www.NIKON.hu

Hirdetés:
0
0