Hirdetés:

Megjelent az Olympus SP-100EE

Az Olympus új kategóriát teremt a világ első irányzékkal ellátott fényképezőgépével. Az irányzék az újonnan fejlesztett 1:2.9-6.5 24-1200mm* 50x (Super Resolution esetén 100x) optikai ultrazoom objektívjével együtt működik.

Így a téma keresése és a nagy zoomtartományok használata igen egyszerű, ezáltal a fényképezőgép mozgó témák (például a vadon élő állatok, vagy a repülők, valamint a sportesemények) fotózásához kivételes segítséget nyújt. A beépített irányzék elrejthető a könnyű hordozhatóság érdekében, majd szükség esetén azonnal felpattintható – ez pedig már kétféle előny a tartozékként felszerelhető irányzékokkal szemben.

Olympus-SP-100EE
Olympus-SP-100EE

 

Hirdetés:


Az SP-100EE a kiváló felvételek készítéséhez elengedhetetlen stabil fogást biztosító, méretes markolatot, valamint az elektronikus kereső használatát professzionális módon segítő, egyujjas vezérlőtárcsát kínál. Az egyszerű használatot az új fókuszhatároló gomb is biztosítja, melynek beállításai között találjuk a kikapcsolható fókuszhatárolást, valamint a csak közeli, illetve csak távoli fókuszálást. A fekete színben, 2014 márciusától elérhető fényképezőgép ára 139.990.- HUF – kifejezetten ultrazoom gépet mindennapi használatra keresőknek ajánlva.

Olympus-SP-100EE vaku és zoom
Olympus-SP-100EE vaku és zoom

 

SP-100EE – még közelebb a témához
A 24-1200mm* ultrazoom objektív szinte hívogatja használóját tudásának felfedezésére (50x optikai zoom, illetve 100x Super Resolution Zoom funkció használata esetén). Sport akciófotók, melyekről eddig csak álmodtunk? A vadon világának elképesztő pillanatai? Repülőgépek felszállás, vagy földet érés közben? Mindez elérhető, felfedezésre vár, mint ahogyan a szupermakró felvételi mód által az objektívtől mindössze 1 cm távolságra megközelíthető témák apró világa is.

Nagyszerű kinézet, kivételes kezelhetőség
A tervezéskor a kezelhetőséget elsődlegesen szem előtt tartó designerek által általában kedvelt gömbölyded vonalak és felületek helyett az SP-100EE DSLR-orientált kinézetét jellegzetes, egyenes vonalakból és élekből álló kivitele határozza meg, mely ennek ellenére ugyancsak biztos fogást garantál. A markolat rugalmas bevonata a puha felület és a csúszásgátló, durva, rücskös textúra izgalmas ötvözete.


Hirdetés:
Olympus-SP-100EE kijelző és kezelőszervek
Olympus-SP-100EE kijelző és kezelőszervek

 

Technológiával tele
Az SP-100EE a világ első irányzékkal ellátott fényképezőgépe, mely ideális nagyon távoli, illetve mozgó témák megörökítéséhez – a felvételkészítést ráadásul olyan funkciók segítik, mint például a Framing Assist, mely a munka nehezét elvégzi a mozgó téma fókuszban tartásakor. Az iHS technológia által a kívánt felvétel a környezeti hatásoktól függetlenül elérhető (akár ISO 6400 érzékenység használatával). Opcionális (vezeték nélküli LAN funkcióval ellátott) FlashAir kártya használatával a fényképezőgép WiFi-n keresztül okostelefonhoz, vagy számítógéphez csatlakoztatható, így a felvételek egyszerűen importálhatók. A fényképezőgép mindemellett akadozásmentes, gyors mozgásokat is valósághűen visszaadó 60p Full HD videók készítésére is használható.

Fotózás stílusosan – intelligens felvételi funkciókkal és kiváló teljesítménnyel
Az SP-100EE a kreativitást életre keltő Művészi szűrőket kínál. A gép ultrazoom lehetőségeinek teljes mértékű kihasználását egy lencse-eltolásos képstabilizátor mechanizmus segíti, mely hatékonyan küszöböli ki a gép bemozdulásának hatásait. A felvételkészítés gyenge fényviszonyok között is eredményes a fényerős objektívnek köszönhetően. A fényképezőgép 16 megapixeles BSI CMOS szenzorral és a legújabb generációs TruePic VII processzorral a legjobbat tudja kihozni a kiváló jellemzőkkel büszkélkedő objektív által nyújtott előnyökből.

Kiegészítők:
Védőtok: ez a pontosan a gépre méretezett poliészter tok könnyű kivitele ellenére biztonságos hordozhatóságot garantál. A hordszíj használatát lehetővé tevő hurok ugyancsak a gép folyamatos használatát segíti elő.

Olympus-SP-100EE felülnézet
Olympus-SP-100EE felülnézet

Olympus SP-100EE főbb jellemzők:

 • Új fejlesztésű 50x (Super Resolution esetén100x) optikai ultrazoom 24-1200mm*, 1:2.9-6.5 objektív
 • A keresőt kiegészítő irányzék a távoli témák keresését teszi jelentősen egyszerűbbé
 • Akadozásmentes 60p Full HD videofelvétel
 • 920 000 képpontos EVF, mely professzionális felvételi folyamatokat tesz lehetővé
 • Fókuszhatároló gomb

További jellemzők:

 • Lencse-eltolásos képstabilizátor, mely hatékonyan küszöböli ki a kamera bemozdulásának hatásait
 • Nagyteljesítményű TruePic VII képprocesszor gyors frissítési idővel és kiváló képminőség biztosításával
 • 16 megapixeles BSI CMOS szenzor a nagy felbontás és a gyenge fények között is tökéletes felvételek érdekében
 • 3.0“ 460 000 képpontos LCD kijelző
 • FAST AF automatikus élességállítás
 • Művészi szűrők
 • 7.1 fps sorozatfelvétel, VGA/HVGA
 • iHS: 6400 max. ISO érzékenység
 • Szupermakró: 0.01m (0.03 ft) –  ∞ (f=4.3mm (fix))

* 35mm ekvivalens

Hirdetés

Pragerfoto - kreatív fotózás Budapesten

Kreatív portréfotók rólad szabadtéren, vagy stúdióban / fotóoktatás kezdőknek egyénileg, vagy kis csoportban, jó hangulatban. Kérj személyre szabott ajánlatot. 

-FotosHirek.hu-

www.olympus.hu


Hírlevél feliratkozás

... hogy ne maradj le semmiről!

Ez is érdekelhet:

Feliratkozás kommentre
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Szövegbeni visszajelzések
Összes komment megnézése
0
Írd meg a saját véleményedet.x