Hirdetés:
hírek

Megérkezett: Olympus 12-45mm F4.0 PRO


Olympus M.Zuiko Digital ED 12-45mm F4.0 PRO
Olympus OM-D, PEN, 12-45mm PRO

A márka ígéretéhez híven, miszerint minden fotóst meg kell szabadítani a nehéz felszerelés béklyóitól, az Olympus bemutatta a világ legkompaktabb és legkönnyebb csúcsteljesítményű standard zoom objektívjét fix rekeszértékkel.1 Az új M.Zuiko Digital ED 12-45mm F4.0 PRO kiemelkedő optikai teljesítményt kínál minden gyújtótávolságnál – így éles képeket garantál a képszélekig – emellett időjárásálló, rendkívül kompakt és könnyű kivitellel büszkélkedhet.

Az átlagos cserélhető objektíves rendszerekhez képest fele akkora mérettel és tömeggel jellemezhető Olympus rendszer hatalmas előnye a lenyűgöző mobilitás. A nagyfelbontású és nagyteljesítményű objektívek, valamint a rendkívül hatékony képstabilizátor rendszer tűéles, csúcsminőségű fotók és videók készítését teszi lehetővé a legkülönfélébb helyeken és helyzetekben. Kategóriájában a világ legkompaktabb objektívjeként1 az M.Zuiko Digital ED 12-45mm F4.0 PRO tökéletesen illik az M.Zuiko PRO sorozat lenyűgöző kínálatába.

Nagyteljesítményű standard zoom-objektív, amely a világ legkompaktabb és legkönnyebb kivitelével büszkélkedhet – a nagyszerű mobilitás érdekében

Az új M.Zuiko Digital ED 12-45mm F4.0 PRO optikai konfigurációját az ED 12-40mm F2.8 PRO objektívből örökölte, mely kiváló felbontásáról ismert. Az M.Zuiko Digital ED 12-45mm F4.0 PRO speciális lencséinek hatékony elrendezésével a világ legkompaktabb és legkönnyebb kivitelét érte el, mely a (35mm ekvivalens értékek szerint) 24mm nagylátószögtől a 90mm gyújtótávolságig kiváló teljesítményt nyújt. A könnyű kis objektív gyors és precíz autofókuszt biztosít bármilyen téma esetén. A por-, csepp- és fagyálló konstrukció 9 tömítésből álló rendszerrel véd a környezeti hatások és az időjárás viszontagságai ellen – így akár esőben, vagy zord körülmények között is nyugodtan, csak a felvételek kompozíciójára összpontosítva készíthetünk fotókat és videókat2.

Fix rekeszérték a teljes zoomtartományban és nagy felbontás a képszélekig

Az aszférikus lencsék hatékony elrendezése, valamint a ZERO (Zuiko Extra-low Reflection Optical) bevonat alkalmazása – mely kiváló képalkotó teljesítményt garantál – látványosan küszöböli ki a torzítás, a szellemkép és a becsillanás hatásait, így éles, kiváló rajzolatú és nagy felbontású felvételek készítését teszi lehetővé. A képszélek fényveszteségének csökkentésével a kép sarkaiban is tiszta részleteket kapunk. Mivel a legnagyobb rekeszérték a teljes gyújtótávolság-tartományban azonos, így az expozíció vezérlése jóval egyszerűbb zoom használata és videofelvételek készítése közben is.

Nagyszerű makrók 0,25x legnagyobb nagyítás mellett (35mm ekvivalens érték: 0,5x)


Hirdetés:

Az objektívet használó fotós intenzív makró-élményt élhet át 0,25x legnagyobb nagyítás mellett (35mm ekvivalens érték: 0,5x) a teljes zoomtartományban! A legkisebb fókusztávolság 12 cm nagylátószög mellett és 23 cm a tartomány tele-végénél, így a makró felvételi lehetőségek széles skáláját biztosítja – például a nagylátószögű makrófelvétel lehetőségét, mely széles háttérrel hangsúlyozza a különleges perspektíva hatását, vagy a telemakrót, mely jelentős háttér-életlenítéssel segít az elképzeléseink megvalósításában. A változatos makró effektek sorát gyarapítja a Focus Stacking3 funkció, mely egyetlen képet készít – még a fényképezőgépben – a kompozíció előterétől a háttérig lenyűgöző mélységélességgel, éles részletekből. A részletek több, eltérő élességállítással rögzített felvétel kombinációjával alkotnak egy tökéletes képet.

Elérhetőség – árak

Az M.Zuiko Digital ED 12-45mm F4.0 PRO objektív március végétől, fekete színben, 214.990.- HUF ajánlott fogyasztói áron4 érhető el.

Mint minden Olympus fényképezőgép és objektív, az ED 12-45mm F4.0 PRO is ingyenes hat hónapos jótállási idő-hosszabbítással kapható5 – ehhez mindössze a MyOlympus rendszerébe kell regisztrálnunk.

Specifikáció:

 • A világ legkompaktabb és legkönnyebb standard zoom objektívje fix rekeszértékkel1
 • Egyedülálló mobilitás és a híres időjárásállóságot biztosító tömítésrendszer – felvételkészítés bárhol és bármikor
 • Kiváló optikai teljesítmény minden gyújtótávolság mellett
 • Éles képek a képszélekig
 • Kevesebb szellemkép és becsillanás
 • Látványos háttér-életlenítés a teljes zoomtartományban
 • Gyors és pontos élességállítás mozgó téma esetén is
 • Lenyűgöző makró felvétel a legkisebb témák esetében, illetve fantasztikus mélységélességgel
 • Méretek: legnagyobb átmérő: Ø63,4 mm x hosszúság: 70 mm
 • Tömeg: kb. 254 g
 • Elérhető fekete színben, 2020 márciusának végétől, 214.990.- HUF ajánlott fogyasztói áron4

 

www.olympus.hu


 • 1 2020. február 12-i adatok alapján. A világ legkompaktabb és legkönnyebb standard zoom objektívje, fix rekeszértékkel
 • 2 Por-, csepp- és fagyálló OM-D váz esetén.
 • 3 Támogatott fényképezőgépek: OM-D E-M1 Mark III. Firmware frissítés szükséges a következő fényképezőgép modellek esetén: OM-D E-M1X, OM-D E-M1 Mark II, OM-D E-M5 Mark III
 • 4 Ajánlott fogyasztói ár
 • 5 A vásárlás helyén érvényes jogok szerinti kötelező jótállási idő meghosszabbítása hat hónappal
Hirdetés:
0
0