Jelentés c. kiállítás a Capa Központban

Oszd meg barátaiddal:

JELENTÉS
Az év képzőművészeti kiállítása a Capa Központban!
Esterházy Marcell – Forgács Péter – Gerhes Gábor

Egyedülálló kiállításnak ad otthont 2015. november 17-től a Capa Központ. A hazai képzőművészeti élet három kiemelkedő egyénisége: Esterházy Marcell, Forgács Péter és Gerhes Gábor három önálló, ám mégis egy egészet alkotó tárlaton mutatják be legújabb műveiket.

 

A JELENTÉS című kiállításon látható művek a három alkotó több mint egy éves munkájának produktumai. A művészek eltérő módon ugyan, de mindhárman a különböző hatalomgyakorlási technikákat, a hatalom és az egyén viszonyát vizsgálják.

Esterházy Marcell, Forgács Péter és Gerhes Gábor a legújabb munkáik közös bemutatásával olyan jelenségeket állítanak a figyelem fókuszpontjába, mint a hatalmi nyelvhasználat, a propaganda, a hazugság, a felülről diktált vagy befolyásolt művészeti kánon, vagy a felszín alatt működő állambiztonsági ügynökhálózat. Munkáik a különböző történelmi időszakokból emelnek ki témákat, hogy újraértelmezéseikkel segítsék megismerni a saját korunk jelentésteremtő mechanizmusait.

 

A kiállítás kurátora: Mucsi Emese, független kurátor

A kiállítás 2015. november 17. és 2016. március 13. között lesz látható a Capa Központban (1065 Budapest, Nagymező utca 8.).

 

Capa Központ

 
Hirdetés:
Ez is érdekelhet:  EISA 2023: 5 díj a SONY-nak
Hirdetés:
imedia
Híreinket szemlézi
abplusz
Tárhelyszolgáltatónk

Te váltanál DSRL-ről - Milc vázra, a tükrös objektív parkoddal?

Hirdetés:
Edit Template

Ez is érdekelhet:

Mit szólsz hozzá?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél feliratkozás:
Ez van:
  • 1 016
  • 96
Copyright @ FotosHirek.hu / 2011-2023.
0
Írd meg a saját véleményedet.x