Kezdőlap » hirek » Jelentés c. kiállítás a Capa Központban

Jelentés c. kiállítás a Capa Központban

JELENTÉS
Az év képzőművészeti kiállítása a Capa Központban!
Esterházy Marcell – Forgács Péter – Gerhes Gábor

Egyedülálló kiállításnak ad otthont 2015. november 17-től a Capa Központ. A hazai képzőművészeti élet három kiemelkedő egyénisége: Esterházy Marcell, Forgács Péter és Gerhes Gábor három önálló, ám mégis egy egészet alkotó tárlaton mutatják be legújabb műveiket.

 

A JELENTÉS című kiállításon látható művek a három alkotó több mint egy éves munkájának produktumai. A művészek eltérő módon ugyan, de mindhárman a különböző hatalomgyakorlási technikákat, a hatalom és az egyén viszonyát vizsgálják.

Esterházy Marcell, Forgács Péter és Gerhes Gábor a legújabb munkáik közös bemutatásával olyan jelenségeket állítanak a figyelem fókuszpontjába, mint a hatalmi nyelvhasználat, a propaganda, a hazugság, a felülről diktált vagy befolyásolt művészeti kánon, vagy a felszín alatt működő állambiztonsági ügynökhálózat. Munkáik a különböző történelmi időszakokból emelnek ki témákat, hogy újraértelmezéseikkel segítsék megismerni a saját korunk jelentésteremtő mechanizmusait.

 

A kiállítás kurátora: Mucsi Emese, független kurátor

A kiállítás 2015. november 17. és 2016. március 13. között lesz látható a Capa Központban (1065 Budapest, Nagymező utca 8.).

 

Capa Központ

 
Social:
Latest posts by FotósHírek.hu (see all)

Hírlevél feliratkozás

Partnereink:
FOCUS Oktatóközpont / Fotó Oktatás fotóiskola / Soter-Line Oktatási Központ / AB Plusz - VPS SSD csomagok  / AB Plusz SSD webtárhely csomagok / Pragerfoto - Kreatív fotózás / Billingo
Ez itt az Ön helye!
Írjon e-mailt.
Ez is érdekelhet:  André Kertész tárlat a Capa Központban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*
*

Biztonsági kód * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .