Hirdetés:

Canon november 10-én gyártotta le 80 milliomodik cserélhető objektíves EOS fényképezőgépét. A 80 000 000. darab stílusosan egy EOS 5Ds R, mely kategóriájának a legnagyobb felbontású szenzorával jelent meg a piacon ebben az évben. Az EOS tükörreflexes gépek gyártása 1987-ben kezdődött, és gyorsan növekedett, majd a 2000-es évek elején megjelenő digitális technológia további lendületet adott a keresletnek

 

Canon EOS 5DS R

Canon EOS 5DS R

Hirdetés:


 

Az 1987-es bevezetéskor az EOS az autofókuszos tükerreflexes gépek új generációját jelentette, melyekben teljes kontrol alá került az egész gép beleértve a vázat és az objektívet.


Hirdetés:

Mivel a Canon saját maga gyártja a készülékek fő komponenseit, megvan az a lehetősége, hogy a legmegfelelőbb szenzorokat válassza ki az adott modellekhez, így egy rendkívül széles kínálatot tud nyújtani a piacon. Ennek eredményeként olyan ikonikus termékekkel jelenhetett meg a cég, mint például rendkívül Könnyű és gyors népszerűséget elért EOS 500, vagy a most 10. születésnapját ünneplő EOS 5D sorozat.

 

Talán nem meglepő, mindennek eredményeként az elmúlt 12 évben, 2003- és 2014 között a Canon megőrizte vezető szerepét a cserélhető objektíves digitális kamerák piacán2.

Emlékeztetőül, a vállalat júniusban ünnepelte a 110 milliomodik EF sorozatú cserélhető objektív legyártását és ezzel ugyancsak egy új világrekordot állított be.

 

www.canon.hu


Hírlevél feliratkozás

... hogy ne maradj le semmiről!

Ez is érdekelhet:

Feliratkozás kommentre
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Szövegbeni visszajelzések
Összes komment megnézése
0
Írd meg a saját véleményedet.x