Hirdetés:

Oszd meg barátaiddal:

80 milliomodik Canon EOS DSLR

Canon november 10-én gyártotta le 80 milliomodik cserélhető objektíves EOS fényképezőgépét. A 80 000 000. darab stílusosan egy EOS 5Ds R, mely kategóriájának a legnagyobb felbontású szenzorával jelent meg a piacon ebben az évben. Az EOS tükörreflexes gépek gyártása 1987-ben kezdődött, és gyorsan növekedett, majd a 2000-es évek elején megjelenő digitális technológia további lendületet adott a keresletnek

 

Canon EOS 5DS R

Canon EOS 5DS R

 

Az 1987-es bevezetéskor az EOS az autofókuszos tükerreflexes gépek új generációját jelentette, melyekben teljes kontrol alá került az egész gép beleértve a vázat és az objektívet.

Mivel a Canon saját maga gyártja a készülékek fő komponenseit, megvan az a lehetősége, hogy a legmegfelelőbb szenzorokat válassza ki az adott modellekhez, így egy rendkívül széles kínálatot tud nyújtani a piacon. Ennek eredményeként olyan ikonikus termékekkel jelenhetett meg a cég, mint például rendkívül Könnyű és gyors népszerűséget elért EOS 500, vagy a most 10. születésnapját ünneplő EOS 5D sorozat.

 

Talán nem meglepő, mindennek eredményeként az elmúlt 12 évben, 2003- és 2014 között a Canon megőrizte vezető szerepét a cserélhető objektíves digitális kamerák piacán2.

Emlékeztetőül, a vállalat júniusban ünnepelte a 110 milliomodik EF sorozatú cserélhető objektív legyártását és ezzel ugyancsak egy új világrekordot állított be.

 

www.canon.hu

Hirdetés:
Ez is érdekelhet:  EISA 2023: kettő díj a Tamronnak
Hirdetés:
imedia
Híreinket szemlézi
abplusz
Tárhelyszolgáltatónk

Te váltanál DSRL-ről - Milc vázra, a tükrös objektív parkoddal?

Hirdetés:
Edit Template

Ez is érdekelhet:

Mit szólsz hozzá?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél feliratkozás:
Ez van:
  • 1 014
  • 96
Copyright @ FotosHirek.hu / 2011-2023.
0
Írd meg a saját véleményedet.x