hírek

Fujifilm Instax Wide 300

A FUJIFILM Vállalat bejelentette az új Instax WIDE 300 instant filmes fényképezőgépet, mely 14 év óta először teljes modell átalakítást tartalmaz. Az Instax népszerűvé vált számos generációnál, mint egy szórakoztató, egyszerű eszköz az élet különleges pillanatainak megosztására és nyomtatására családjukkal és barátaikkal.

Bár ma már sok ember használ digitális fényképezőgépet és okostelefont, az Instax kamerák igen népszerűvé váltak a felhasználók körében, egyedi és szórakoztató analóg stílusú film nyomtatása miatt. A Fujifilm az elmúlt évben eddig több mint 2,3 millió darab Instax mini kamerát adott el, és a kereslet folyamatosan nő az egész világon.

Az új Instax WIDE 300 kétszer akkora méretű filmet használ, mint az Instax mini film, így tökéletes csoportképek készítéséhez. Ideális partikhoz és rendezvényekhez, tájkép fotózáshoz, valamint üzleti fotózáshoz és nyilvántartásokhoz. Az újonnan bevezetett Instax WIDE 300 célja, a felvételi lehetőségek kínálatának bővítése különböző fotózási szituációkhoz.

Fujifilm Instax Wide 300
Fujifilm Instax Wide 300

 

Az ügyfelek széles körének eléréséhez, és könnyen kezelhető kiváló minőségű nyomatok kínálatához, az Instax WIDE 300 kamerát úgy tervezték, mint egy profi kamerát, új markolattal a jobb kezelhetőségért, valamint valós kép típusú optikai keresővel a még jobb láthatóság érdekében. Ezen túlmenően, az objektív gyűrű tárcsa két fókusz zóna beállítással és állványmenettel rendelkezik.

A népszerű funkciók közé tartozik a beépített automatikus elektronikus vaku, amely automatikusan beállítja a fény mennyiségét a téma távolságától függően. Derítő vaku is rendelkezésre áll ellenfényben való fotózáshoz, és egy “világos-sötét” vezérlés segíti a kreatív csúcsfénykiemelést és kontrasztlágyítást. Egy közeli objektív csatlakozó tartozik hozzá, az akár 40-50 cm-ről történő fókuszáláshoz.


A Fujifilm elkötelezett az új termékek és szolgáltatások kínálatában, amelyek innovatív technológiai fejlesztésükkel megfelelnek a különböző fogyasztói igényeknek. A Fujifilm világszerte szeretné a fotózást népszerűsíteni, hogy minden felhasználó megtapasztalja a fényképezés örömét és megjelenítését a megújult “Photo reneszánsz” segítségével, melynek üzenete “A fényképezés gazdagabbá teszi életét”

Megjelenés: 
A Instax WIDE 300, 2014 utolsó negyedévében lesz elérhető.

Műszaki adatok

 • Film                      Fujifilm Instant Color Film “Instax WIDE” (külön megvásárolható)
 • Film méret Size    86 mm × 108 mm
 • Kép méret            62 mm × 99 mm
 • Objektív               Move in / out típusú lencse, 2 komponensű, 2 elem, f = 95 mm, 1:14
 • Képkereső           Valós kép típus optikai kereső, 0,37 x, a cél spot
 • Fókuszálás           Motoros 2-tartomány kapcsoló (0,9 m – 3 m / 3 m – ∞), (normál üzemmód: 0,9 m – 3 m, fekvő módban: 3 m – ∞)
 • Zársebesség       Programozott elektronikus exponáló, zársebesség: 1/64 sec. – 1/200 mp.
 • Expozíció vezérlés   Automatikus, biztosítóberendezés tartomány (ISO 800): LV 10.5 – LV 15, Expozíció kompenzáció (világosít-sötétít): ± 2/3-EV
  Exposure compensation (Lighten-Darken Control): ±2/3 EV
 • Vaku                    Beépített, automatikus elektronikus vaku, töltési idő: 0,2 sec. – 6 mp. (új elemmel),
  Vaku töltés jelző (LED pirosan világít), derítő vaku mód,
  Hatékony vaku tartomány: 0,9 m – 3 m
  Effective flash lamp range: 0.9 m – 3 m
 • Folyadékkristályos kijelző        (LCD) Expozíció számláló (exponálatlan filmek száma),
  világosít-sötétít vezérlés, derítő vaku módban
 • Tápegység           Négy AA méretű 1,5 V-os alkáli elem (LR6), Kapacitás: 10 film csomag
  (Fujifilm vizsgálati feltételek alapján)
 • Egyéb                   film csomag megerősítést kérő ablak, köz. lencse, állványmenet
 • Méretek és súly    W: 167,8 mm × D: 94,7 mm × magasság: 120,9 mm / 612 g
  (akkumulátor, szíj, film csomag köz. lencse nélkül)

www.fujifilm.eu

Hirdetés:

Írd meg a véleményedet

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük