Kezdőlap » Fujifilm » Fuji Instax mini 40

Fuji Instax mini 40

fuji instax mini 40

A Fujifilm vállalat (elnök: Kenji Sukeno) örömmel jelenti be az új instax mini 40 instant fényképezőgépet. Az instax mini 40 mai debütálása mellett a Fujifilm egy új mini film típust is piacra dob “Contact Sheet” néven, amely utánozza a klasszikus film kontakt másolat kinézetét, ezzel is egy újabb csavart adva a népszerű Instax mini film szériának.


“Klasszikus, elegáns stílusával az új instax mini 40 mindenkinek szól, aki szeret fényképeket készíteni és megosztani. ” – mondta Toshi lida, a FUJIFILM Europe elnöke. „Könnyen hordozhatónak tervezték, és az Instax mini 40 kiváló minőségű textúrával készült, amely kényelmesen elfér egykézben. A fényes fekete kameratestet ezüst színű díszítéssel látták el, kifinomult, időtlen megjelenést eredményezve, ami szinonimája a Fujifilm ikonikus megközelítésének a kamera tervezésében. “

Az instax mini 40 legfontosabb jellemzői:
Automatikus expozíció funkció a jobb képek érdekében a nap bármely szakában
Az automatikus expozíció funkció automatikusan érzékeli a környezeti fény mennyiségét az exponáló gomb megnyomásakor, és a jelenetnek megfelelően optimalizálja a záridőt és a vakuteljesítményt. Lehetővé teszi a kezdő instax felhasználók számára is, hogy a belső és külső körülményektől függetlenül automatikusan megfelelően exponáljanak fényképeket, kiváló minőségű fotónyomtatásokat készítve a helyszínen.
Szelfi mód a gyorsabb és könnyebb szelfik készítéséhez
A felhasználók bekapcsolhatják a szelfikészítést, amely tökéletes a szelfik készítéséhez és a közeli felvételek készítéséhez. Bekapcsolást követően a lencse elülső szélét egyszerűen csak ki kell húzni. Ez a funkció minden eddiginél könnyebbé teszi a szelfik és a közeli képek készítését.

“Contact Sheet” instant mini film
Az instax mini 40 megjelenését kíséri a “Contact Sheet” nevezetű instant mini film. Ez a típus a klasszikus fotózás előtt tisztelegve a kontakt másolatokat megjelenését szimulálja pontosan úgy, mint amikor egy fotós a negatívjaiból egy kontakt printet készít. Mint minden instax film esetében a “Contact Sheet” is 10 kép / kazettás kiszerelésben lesz elérhető.
Az instax mini 40 csatlakozik az instax instant kamerák és okostelefon-nyomtatók szórakoztató és sokoldalú kínálatához.

Ez is érdekelhet:  Máté Bence kiállítás Székesfehérváron

A Fujifilm instax mini 40 instant fényképezőgépe 36 990 forintos javasolt bruttó fogyasztói áron lesz megvásárolható 2021. április 21-től. 
Az instax „Contact Sheet” film 3 290 forint javasolt bruttó fogyasztói áron lesz elérhető szintén 2021. április 21-től.

Social:
Latest posts by FotósHírek.hu (see all)

Hírlevél feliratkozás

Feliratkozás kommentre
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Szövegbeni visszajelzések
Összes komment megnézése

Impresszum

0
Írd meg a saját véleményedet.x